035-7600181Bereikbaar tot 20:30 uur
Blaricum
Zonnepanelen in Blaricum

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Blaricum

In de gemeente stappen steeds meer inwoners over op zonne-energie. Niet gek, aangezien er met maar liefst zonuren flink bespaard kan worden op de energierekening. Op dit moment kan  van alle koopwoningen nog gaan besparen op hun energierekening. Benieuwd of jij daarbij hoort en ook van kan profiteren?

Inwoners van Blaricum kunnen tot wel €1.027 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. Tot nu toe profiteren er in Blaricum al inwoners van zonnepanelen. Samen bespaarden zij al kg CO2. Dit staat gelijk aan het planten van bomen!

Als je wilt weten of jouw dak geschikt is voor het opwekken van zonne-energie kun je onze gratis dakcheck doen. Er wordt dan direct naar de geschiktheid van jouw dak gekeken en vervolgens een persoonlijk plan voor het dak opgesteld. In de vrijblijvende offerte kun jij vervolgens allerlei belangrijke informatie vinden. Naast de grootte van de investering vind je ook de verwachte terugverdientijd en een opbrengstenprognose terug. Dit wordt allemaal met jou besproken door de adviseur die jou al het hele proces begeleidt.

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Blaricum:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Blaricum kende afgelopen jaar 1032 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Blaricum zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Blaricum ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Blaricum kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Blaricum

Al 458 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Blaricum gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Blaricum

Binnen de gemeente Blaricum is sprake van een beschermd stadsgezicht. De gemeente vindt dan dat er een cultuurhistorische waarde is. Dit gaat om het gebied van de Burg. Heerschopweg tot aan het Fransepad met de daarbinnen liggende straten. Woon je binnen dit beschermde gebied, dan zal jij eerst contact op moeten nemen met de gemeente voor een vergunning. Gelukkig zijn er alsnog huishoudens met een geschikt dak die zonder vergunning zonnepanelen op hun dak kunnen laten plaatsen. Dus woon je niet binnen dit gebied? Dan kun je gerust een dakplan aanvragen bij Zonneplan!

Zonnepanelen installateur Blaricum

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Blaricum? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Ons dichtstbijzijnde installatiedepot ligt heel dichtbij Blaricum, namelijk Almere. Vanuit hier installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook nog twee lokale Zonneplan partners. ID Installaties uit Ermelo en Installatiegroep Duurzaam B.V. uit Lelystad.

Onze monteurs installeren mooie zwarte zonnepanelen met een maximaal vermogen van 400 wattpiek. Eén paneel levert dan al gemiddeld 320 Kwh per jaar op. Direct na het installeren begint jouw installatie met besparen!

Zonnepanelen kopen in Blaricum

De gemeente Blaricum heeft als doel om in 2050 energieneutraal te zijn. Veel Blaricummers zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Blaricum. Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Blaricum? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Blaricum.

Blaricum gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Blaricummers voor een energiecontract op basis van dynamische tarieven. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Blaricum!

Vragen over zonnepanelen in Blaricum

 • Waarom zonnepanelen kopen in Blaricum?

  Zonnepanelen kopen in heeft voordelen. Op steeds meer daken in liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Blaricum?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Blaricum?

  Onze dichtstbijzijnde installatiedepot ligt heel dichtbij Blaricum, namelijk Almere. Vanuit hier installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook nog twee lokale Zonneplan partners. ID Installaties uit Ermelo en Installatiegroep Duurzaam B.V. uit Lelystad.


Blaricum in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Blaricum steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Blaricum er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Blaricum

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!