088 020 3000Morgen open om 08:00 uur
Biest-Houtakker
Zonnepanelen in Biest-Houtakker

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Biest-Houtakker

Gemeente Hilvarenbeek is druk bezig met verduurzamen, onder andere door zonnepanelen. In het najaar van 2018 legde de gemeente 147 zonnepanelen op haar dak. Ook de daken van de basisschool ‘de Vlinderrakker’ in Biest-Houtakker, de gymzaal in Esbeek en het sportcomplex ‘De Roodloop’ in Hilvarenbeek hebben al zonnepanelen. Daarnaast stappen ook veel inwoners over op zonne-energie. Niet gek, als je nagaat dat je flink kunt besparen op jouw energierekening. Ga jij ook profiteren van de zon?

Maar, waar komt dat flink besparen in de gemeente Hilvarenbeek op neer? Met  1.066 zonuren besparen inwoners gemiddeld  €1.027 per huishouden. Dit komt neer op een gezamenlijke besparing van maar liefst  €1.300.182 per jaar! Niet gek dus, dat  24% van de inwoners van de gemeente Hilvarenbeek al kiest om te profiteren van zonnepanelen.

Ben jij ook benieuwd geworden naar jouw potentiële besparing? Kom erachter door onze postcodecheck te doen. Nadat je deze hebt ingevuld, neemt één van onze persoonlijke adviseurs contact met je op. Hij of zij vraagt naar jouw wensen en energiebehoefte. Aan de hand hiervan ontvang je jouw gepersonaliseerde zonneplan.

Waarom juist nu zonnepanelen in Biest-Houtakker:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Biest-Houtakker kende afgelopen jaar 1066 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Biest-Houtakker zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Biest-Houtakker ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Biest-Houtakker kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Biest-Houtakker

Al 1.266 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Hilvarenbeek gingen je voor.

Geschikte daken voor zonnepanelen in Biest-Houtakker

Zonneplan bekijkt alle daken in de gemeente Hilvarenbeek. Zonneplan doet namelijk onderzoek naar het aantal geschikte daken in de gemeente. Uit dit onderzoek bleek dat er nog Deze woningen hebben weinig last van schaduwwerking, obstakels en een gunstige oriëntatie ten opzichte van de zon.

In de gemeente Hilvarenbeek zijn  een aantal straten met . In deze straten kun je ook profiteren van zonnepanelen, maar moet er van te voren een vergunning worden aangevraagd. Dit geldt voor de straten:

 • Vrijthof
 • Koestraat
 • Kapittelstraat
 • Achter de Kerk
 • Sint-Sebastiaanstraat.

De rest van de gemeente heeft geluk en mag zonder een vergunning zonnepanelen plaatsen.

 

 

 

Biest-Houtakker klimaatneutraal in 2045

In 2045 klimaatneutraal, is het doel van de gemeente Hilvarenbeek. Dit houdt in dat er evenveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Al 1.266 daken in de gemeente hebben zonnepanelen en dragen bij aan deze doelstelling. De eerste stappen voor het halen van dit doel zijn gezet. Wil jij ook stappen zetten richting duurzaamheid? Doe net als 292 inwoners van de gemeente een aanvraag!

 

 


Biest-Houtakker in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Biest-Houtakker steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Hilvarenbeek er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Hilvarenbeek

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!