Zonnepanelen in Holtenbroek

 • Verdien gemiddeld €1.481 per jaar
 • Krijg tot €500 korting
 • Halve dag montage

Ontvang gratis Zonneplan

Binnen 60 seconden geregeld!

Profiteer van de zon in Holtenbroek

Zonneplan werkt samen met een enthousiaste bewonersgroep uit Holtenbroek om de wijk te verduurzamen. Holtenbroek moet als eerste Zwolse wijk van het gas af. De bewonersgroep zet zich in om de verduurzamingsslag in Holtenbroek te versnellen. Een collectieve aanschaf van zonnepanelen is een mooie eerste stap. Om bewoners te stimuleren, is er een collectiviteitskorting vastgesteld die kan oplopen tot €500,-.

 

 

 

zonneplan medewerkers
Maximaal profiteren

Hoe werkt het aanbod?

Het doel van de samenwerking tussen Zonneplan en de enthousiaste bewonersgroep is om de wijk te verduurzamen. De eerste stap hierin is om als collectief te investeren in zonnepanelen. Door zonne-energie op te wekken verminder je namelijk de CO2 uitstoot en bespaar je flink op je energierekening.

Om de bewoners te stimuleren, heeft Zonneplan een collectiviteitskorting opgezet. Hoe meer inwoners van Holtenbroek zonnepanelen aanschaffen, hoe groter de korting die iedereen ontvangt.

Meedoen aan het project is heel simpel. We leggen het hieronder uit in 4 stappen:

Doe een aanvraag

Op de website van Zonneplan doe je gemakkelijk en snel een aanvraag: start hier met de aanvraag.

Installatie plannen

Zonneplan neemt contact op om een installatiedatum met je in te plannen. Profiteer nu nog van een korte installatietermijn.

Je persoonlijke Zonneplan accepteren

Eén van de Zonneplan adviseurs zal na het doen van een aanvraag contact met je opnemen om een persoonlijk plan voor jouw woning op te stellen. De offerte wordt daarna met je besproken.

De installatie

De zonnepanelen worden in één dagdeel geïnstalleerd. De monteurs gaan met je in overleg, om de beste oplossing voor jouw situatie te vinden. Als de zonnepanelen op jouw dak liggen, begin je meteen met besparen op je energierekening.

Eenvoudig een aanvraag doen

Wat leveren zonnepanelen op?

Het opwekken van je eigen zonne-energie. Wat levert het nu eigenlijk op? Met 12 zonnepanelen kun je rekenen op een opbrengst van €1.692 per jaar, wat goed is voor een terugverdientijd van ongeveer 4 jaar.

 • Jij verlaagt direct jouw energierekening al gauw met duizend euro per jaar.
 • Je krijgt 100% groene stroom
 • De waarde van jouw woning stijgt direct
 • En het is een investering met een mooi rendement. Binnen enkele jaren terugverdiend.

Direct persoonlijk advies? Ontvang een gratis offerte >

zonnepanelen kopen voor op een dak

De installatie door Zonneplan

Nadat je akkoord hebt gegeven op het aanbod, spreek je met Zonneplan een geschikte dag af. De zonnepanelen worden binnen een dagdeel op je dak geïnstalleerd door de installateurs. De werktijden van Zonneplan zijn van 7:30 tot 17:00 uur en de installatie is altijd:

 • Veilig en netjes
 • Binnen een halve dag gereed
 • Opgeruimd achtergelaten

Het kabeltraject wordt, waar het kan, door bestaande leidingen getrokken. Zo ondervindt je geen hinder.

 

 

Zonnepanelen van Zonneplan

Nederlands #1 in zonnepanelen

Het beste plan voor jouw dak

Onze adviseurs helpen jou het beste uit jouw dak te halen met zonnepanelen. Maximaal profiteren van (eigen) groene stroom is het doel. Zo bespaar jij het meest op jouw energierekening.

Ontvang gratis Zonneplan >

Beoordeeld met een 9,2

Dat we de grootste zijn met meer dan 125.000 zonnepaneleninstallaties is mooi meegenomen. Dat Zonneplan de branche leidt met een klanttevredenheid van gemiddeld een 9,2 is waar we het voor doen.

zonnepanelen gekocht voor op een plat en schuin dak
Met de Zonneplan app

Bij zonnepanelen hoort live inzicht

Perfect inzicht via 4G

Live inzicht in de opbrengst van jouw zonnepanelen op de meest gebruiksvriendelijke manier. De Zonneplan app werkt live via 4G. Geen internetkabels of wifi-problemen, maar altijd een stabiele en veilige verbinding.

Slim met andere producten

Met de slimme koppeling in de Zonneplan app stuur jij al jouw Zonneplan producten aan. Maximale controle over jouw zonnepanelen, laadpaal en energie. Alles overzichtelijk in één app.

Zonneplan Energie >    Zonneplan laadpaal >

Vragen over zonnepanelen in Holtenbroek

 • Hoe werken zonnepanelen en hoe bespaar je ermee?

  Met zonnepanelen wek je je eigen groene stroom op, de omvormer zet dit voor je om in bruikbare stroom. Zo kan je jouw zonne-energie gebruiken voor apparaten in en rondom jouw huis. Deze stroom hoef je dus niet af te nemen van het net, en is dus eigenlijk “gratis”.

  Wek je meer stroom op dan op dat moment nodig is? Dan lever je die terug aan het elektriciteitsnet. Lees meer over de werking van zonnepanelen en over wat je met zonnepanelen kunt besparen.

 • Ik heb al zonnepanelen. Wat nu?

  Zonneplan kijkt graag met je mee! De elektrificatie is in volle gang, wat betekent dat het elektriciteitsverbruik toeneemt. In heel veel gevallen loont het om zonnepanelen bij te plaatsen.

 • Welk voordeel heb ik precies?

  Hoe meer bewoners er gestimuleerd worden om te investeren in zonnepanelen, hoe meer voordeel jij er uit kan halen. Als er tussen de 0 en 15 orders geplaatst worden, geniet je van €200 korting. Zijn dit er 15-30, dan geniet je van €400 korting. Worden er meer dan 30 orders geplaatst, dan geniet je van een collectiviteitskorting van wel €500.

 • Welk voordeel heb ik nog meer?

  Door als collectief te investeren in zonnepanelen, verduurzaam je gezamenlijk de wijk. Door groene zonne-energie op te wekken verminder je namelijk de CO2 uitstoot.

Ook een dak vol zonnepanelen?

Wij zien ons advies als een samenwerking met onze klanten. Het doel: maximaal gebruik maken van eigen opgewekte stroom. Zo is jouw energie zo groen en zo goedkoop mogelijk.