071-7600082Bereikbaar tot 20:30 uur
Valkenburg
Zonnepanelen in Valkenburg

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Valkenburg

Gemeente Katwijk heeft door haar ligging veel gehad aan visserij en dit heeft in het verleden ook gezorgd voor een flinke boost voor haar economie. De ligging van de gemeente is niet alleen een voordeel voor het vissen, maar ook voor zonne-energie! Aan de kustlijn zijn namelijk erg veel zonuren gemeten. Meer dan in andere delen van het land. De zonnepanelenbezitters in Valkenburg profiteren dan ook flink van de voordelen van zon! Veel inwoners stappen dan ook over op zonne-energie. Ook op het dak van de Schietsportvereniging Katwijk op sportpark de Krom liggen 500 tot 600 zonnepanelen!

In Valkenburg zijn 1.097 zonuren gemeten en al 14% woningen profiteren hiervan. Samen hebben zij al €2.892.933 euro bespaard met zonne-energie. Wil jij net als hen ook starten met besparen? Doe dan een aanvraag en een van onze adviseurs legt jou uit hoe jij het meeste uit al deze zonuren kan halen.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Vervolgens neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Valkenburg:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Valkenburg kende afgelopen jaar 1097 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Valkenburg zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Valkenburg ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Valkenburg kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Valkenburg

Al 2.531 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Katwijk gingen je voor.

Zonnepanelen installateur Valkenburg

Nadat jij akkoord bent gegaan met jouw persoonlijke Zonneplan, Kun jij zelf een afspraak inplannen wanneer wij langs komen om de zonnepanelen te installeren. Zo kun jij kiezen wanneer het jouw het beste uitkomt.

Ben jij opzoek naar een monteur bij jouw in de buurt? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Valkenburg zijn opgeleid in de Zonneplan Academy. Daarnaast bieden wij full black designer zonnepanelen aan. Deze zonnepanelen halen 370 Wp en doordat ze geheel zwart zijn zie je ze minimaal op het dak liggen.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Valkenburg

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Katwijk. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hier dus niet bij meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 7.745 koopwoningen in Katwijk nog geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel wat woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

Als jouw dak geschikt is zorgen onze monteurs er uiteindelijk voor dat de zonnepanelen netjes op jouw dak komen te liggen. We hebben al veel installaties mogen leveren in de gemeente Valkenburg . Onze klanten zijn heel tevreden, dat zien we aan ons klantcijfer van 9.4. Logisch, want door de hoge rendement-panelen en de ONE-omvormer met 4G verbinding ben jij klaar voor de toekomst: Je bespaart gemiddeld €1.143 per jaar op de energierekening.

Zonnepanelen kopen in Valkenburg

De gemeente heeft als doel dat in 2050 Katwijk energieneutraal is. Veel Katwijkers zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 2.531 inwoners in de gemeente die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Valkenburg . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Er zijn ook veel lokale initiatieven. In 2016 was Katwijk al bezig met duurzaamheid, er is toen zelfs een duurzaamheidsmarkt gehouden! Ook heeft de gemeente een pagina waar jij allerlei tips kunt vinden om te besparen. Wil jij zonnepanelen kopen in Valkenburg ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Valkenburg .

 

 

Valkenburg gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Katwijkers voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Valkenburg zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Valkenburg !

Vragen over zonnepanelen in Katwijk

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Katwijk

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Valkenburg . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Waarom zonnepanelen kopen in Katwijk?

  Zonnepanelen kopen in Katwijk heeft voordelen. Op steeds meer daken in Katwijk liggen zonnepanelen. Logisch, want met het hoge aantal zonuren aan zee verdien jij gemiddeld €1.143 per jaar. Er zijn 1.097 zonuren gemeten in Valkenburg . Dit is zonniger dan in de meeste delen van het land. Daarnaast is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Katwijk?

  Onze installateurs staan te popelen om jouw dak te voorzien van zonnepanelen. In Moerkapelle hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners. Greenhill B.V. en Abansolar B.V. uit Den Haag. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

   


Valkenburg in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Valkenburg steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Katwijk er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Katwijk

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!