088 020 3000Bereikbaar tot 18:00 uur
Persingen
Zonnepanelen in Persingen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Persingen

Zonnepanelen zijn populair in Persingen . Steeds vaker maken inwoners de overstap naar zonne-energie. In 2019 had 14% van alle geschikte daken in de gemeente Berg en Dal zonnepanelen en inmiddels is dit al 29%! Hiermee besparen deze huishoudens samen een behoorlijk bedrag. Benieuwd hoeveel ze besparen?

Alle huishoudens in de gemeente Berg en Dal samen besparen jaarlijks €3.450.717. Per huishouden is dit een gemiddelde besparing van
€1.143. Toch hebben nog niet alle huishoudens zonnepanelen . Grote kans dat jij nog kunt profiteren van de zon! Kom erachter via onze postcodecheck.

Nadat je je gegevens hebt achtergelaten in de vrijblijvende postcodecheck, neemt één van onze persoonlijke adviseurs contact met je op. Hij of zij maakt naar aanleiding van het gesprek een dakplan, precies afgestemd op jouw dak en verbruik. Jij ontvangt vervolgens het dakplan in jouw zonneplan. Hierin vind je ook de kosten en natuurlijk de opbrengsten van jouw zonnepanelen.

Waarom juist nu zonnepanelen in Persingen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Persingen kende afgelopen jaar 1073 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Persingen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Persingen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Persingen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Persingen

Al 3.019 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Berg en Dal gingen je voor.

Beschermd stadsgezicht

Uit het onderzoek van Zonneplan blijkt dat 10.329 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Hiervan profiteert 29% van een zonnepanelensysteem. Er is dus nog genoeg potentie voor zonnepanelen in gemeente Berg en Dal. Wel is er sprake van een beschermd stadsgezicht in de gemeente Ubbergen. Inwoners die hier wonen moeten een vergunning aanvragen voor het plaatsen van zonnepanelen. In de rest van de gemeente kunnen zonnepanelen geplaatst worden zonder dat hier een vergunning voor nodig is.

Energieneutraal in 2050

In 2050 volledig energieneutraal zijn, dat is het landelijke doel waar de gemeente Berg en Dal wil bijdragen. In 2050 wordt dus evenveel energie opgewekt als verbruikt. Hiervoor moet de gemeente nog flink aan de bak. Ook de inwoners kunnen helpen met deze doelstelling. Zonneplan helpt je graag om de stap naar zonne-energie te maken.


Persingen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Persingen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Berg en Dal er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Berg en Dal

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!