088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Albrandswaard
Zonnepanelen in Albrandswaard

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Albrandswaard

Albrandswaard gaat voor zonne-energie. Zonneplan ziet een stijging plaatsvinden in gemeente Albrandswaard op het gebied van zonne-energie. Steeds meer daken worden namelijk voorzien van zonnepanelen. Zo liggen er op het dak van OBS Valckesteyn in Poortugaal al 74 zonnepanelen. Met deze zonnepanelen wekt de school eigen zonne-energie op en wordt er op deze manier veel CO2 bespaard. Er wordt hard gewerkt aan het verduurzamen van Nederland. Goed bezig!

Ben jij de volgende inwoner van Albrandswaard bij wie wij komen installeren? Onze adviseurs kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met het opstellen van jouw persoonlijke Zonneplan en onze monteurs hebben zin om de daken in Albrandswaard te voorzien van zonnepanelen. Onze adviseurs gaan na uw aanvraag druk aan de slag om u te voorzien van een geheel vrijblijvende offerte en een op maat gemaakt Zonneplan. In dit zonneplan staat alle informatie over de gekozen materialen, de verwachte kosten en opbrengsten. 

Uit onderzoek van Zonneplan blijkt dat in Albrandswaard maar liefst 4.681 van de 7.490 daken geschikt zijn voor zonnepanelen! Grote kans dat jouw woning hier ook tussen zit. Ben jij al benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Doe dan geheeld vrijblijvend een aanvraag!

Waarom juist nu zonnepanelen in Albrandswaard:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Albrandswaard kende afgelopen jaar 1041 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Albrandswaard zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Albrandswaard ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Albrandswaard kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Albrandswaard

Al 1.169 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Albrandswaard gingen je voor.

Daken geschikt voor zonnepanelen

De daken in de gemeente Albrandswaard zijn zeer geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Waar veel andere gemeenten rekening moeten houden met een beschermd stads- of dorpsgezicht heeft Albrandswaard hier niet mee te maken. Dit houdt in dat er geen vergunning nodig is voor het plaatsen van zonnepanelen in gemeente Albrandswaard.

Dat scheelt, want dan is de kans groot dat Zonneplan ook zonnepanelen op jouw dak kan plaatsen. In Albrandswaard heeft 16% al zonnepanelen. Maar, dat betekent ook dat er nog flink veel inwoners kunnen profiteren van zonnepanelen!

Albrandswaard bewust met het klimaat

De gemeente Albrandswaard wil in 2035 klimaatneutraal zijn, dit houdt in dat er evenveel energie opgewekt wordt als dat er verbruikt wordt. Dit is een mooi doel en Zonneplan wil hier ook graag een steentje aan bijdragen. 

Er zijn ook al veel initiatieven vanuit de gemeente met betrekking tot duurzaamheid. Zo kun je als je geen voortuin hebt een geveltuin aanleggen. Daarnaast worden er ook heel veel tips gegeven over het besparen van energie en initiatieven voorgesteld voor alternatieven voor aardgas. Het moet dus zeker lukken om deze doelstelling te behalen in 2035. Een mooie stap in die richting is het opwekken van jouw eigen zonne-energie. Help jij ook mee?


Albrandswaard in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Albrandswaard steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Albrandswaard er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Albrandswaard

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!