Zeversolar omvormers

Annelies Pierik
Door: Annelies Pierik

Het van oorsprong Chinese merk Zeversolar is in 2013 overgenomen door het Duitse SMA. Hierdoor werd bij Zeversolar omvormers Duitse kwaliteit gecombineerd met Chinese productie. De Zeversolar omvormers zijn eenvoudig, maar van kwaliteit. Dit komt met name door de elektronica die wordt gebruikt. Dit zorgt gegarandeerd voor een lange levensduur en hoge mate van veiligheid.

Zeversolar omvormers worden sinds 31 december 2019 niet meer geproduceerd en Zonneplan werkt zelf ook niet (meer) met omvormers van Zeversolar. We hebben namelijk onze eigen omvormers: de Zonneplan One en Zonneplan One Optimized omvormer.

Ook verdienen met zonnepanelen?

De omvormer van Zeversolar

Zeversolar heeft 1- en 3-fase omvormers. De 1-fase omvormers uit de Zeversolar Zeverlution serie zijn geschikt voor zonnestroomsystemen vanaf 6 panelen. De 3-fase omvormers uit de Zeversolar Evershine TL en TLC series zijn geschikt voor de grotere installaties, vanaf 20 zonnepanelen. Op de Zeversolar omvormer zit standaard een garantie van 5 jaar.

Zeversolar omvormer en Zonneplan

Bij Zonneplan hebben we de Zeversolar omvormer uitgebreid getest en daar is hij met vlag en wimpel geslaagd. Verder zorgen wij voor een optimale garantieperiode voor onze klanten. Afhankelijk van het jaar van aanschaf is de garantie 5 of 10 jaar. Weet je niet zeker welke garantie op jouw omvormer van toepassing is? Neem dan contact op met service@zonneplan.nl. Zonneplan maakt gebruik van de Zonneplan One en Zonneplan One Optimized omvormer.

Dowload meer informatie over Zeversolar omvormers

Annelies Pierik

Annelies Pierik

Content specialist

Annelies Pierik is een van de auteurs op de website van Zonneplan. Zij is gespecialiseerd in onder andere zonnepanelen en dynamische energie.

Opgeleid in de Zonneplan Academy
Deel dit artikel: