Zeversolar omvormers

Wereldwijd leidende positie in de markt van omvormers

Dorien Hilarius
Door: Dorien Hilarius

Het van oorsprong Chinese merk Zeversolar is in 2013 overgenomen door het Duitse SMA. Hierdoor wordt bij Zeversolar omvormers Duitse kwaliteit gecombineerd met Chinese productie. De Zeversolar omvormers zijn eenvoudig, maar van kwaliteit. Dit komt met name door de elektronica die wordt gebruikt. Dit zorgt gegarandeerd voor een lange levensduur en hoge mate van veiligheid.

De omvormer van Zeversolar

Zeversolar heeft 1- en 3-fase omvormers. De 1-fase omvormers uit de Zeversolar Zeverlution serie zijn geschikt voor zonnestroomsystemen vanaf 6 panelen. De 3-fase omvormers uit de Zeversolar Evershine TL en TLC series zijn geschikt voor de grotere installaties, vanaf 20 zonnepanelen. Op de Zeversolar omvormer zit standaard een garantie van 5 jaar.

Zeversolar omvormer en Zonneplan

Bij Zonneplan hebben we de Zeversolar omvormer uitgebreid getest en daar is hij met vlag en wimpel geslaagd. Verder wilden wij zorgen voor een optimale garantieperiode voor onze klanten. Daarom hebben wij bij de Zeversolar omvormer naast de standaardgarantie nog eens 5 jaar extra garantie ingekocht. De eerste 10 jaar zit je dus goed. Verder kunnen klanten met problemen met de omvormer van Zeversolar altijd contact opnemen met de service van Zonneplan. Goed om te weten: Zeversolar heeft wel een servicecentrum in Duitsland.

Dowload meer informatie over Zeversolar omvormers

Alles over Soorten omvormers