Events

Zonneplan winnaar FD Gouden Gazelle Overijssel

4 min lezen.
Robin Hultink
Robin Hultink
22 november 2015

Zonneplan is winnaar van de FD Gouden Gazelle Overijssel. Op 17 november 2015 vond de uitreiking plaats in Apeldoorn. Zonneplan mocht deze avond de Gouden FD Gazellen Award in ontvangst nemen als winnaar categorie klein en is hiermee het snelst groeiende bedrijf van Overijssel. Elk jaar worden per provincie de snelst groeiende bedrijven onderscheiden door het Financieele Dagblad (FD).

“Het succes van Zonneplan schuilt in onze vernieuwende werkwijze en het eenvoudig maken van duurzaamheid,” aldus Paul van der Klooster, directeur van Zonneplan. “We waren de eerste in de installatiebranche die op afstand een persoonlijke zonnepanelenopbrengst konden berekenen. Dit brengt gemak voor de klant, aangezien een huisbezoek niet meer nodig is. Ook werken onze montageteams met een Zonneplan App zodat het werk beter gedocumenteerd wordt en kunnen onze klanten de opbrengst van de zonnepanelen gemakkelijk via de smartphone of computer tot op paneelniveau inzien.”

Eenvoudig en comfortabel

Zonneplan wil de transitie naar een duurzamere samenleving zo eenvoudig en comfortabel mogelijk maken. “De eerste stap is om mensen te laten profiteren van zonnepanelen. Daarnaast helpen we verspilling tegen te gaan, door het toepassen van woningisolatie en door het bieden van inzicht in het energieverbruik. Zonneplan maakt duurzaamheid nu en de komende jaren voor de consument een logische en eenvoudig te nemen stap,” aldus van der Klooster.

Het FD doet elk jaar onderzoek naar de snelst groeiende bedrijven en beloont hen met de Gazellen Awards. De Gouden Gazellen worden uitgereikt aan de drie best presterende bedrijven per categorie en per provincie. Het Zwolse Zonneplan, dat door haar klanten wordt beloond met het cijfer 9,2, heeft in Overijssel in de categorie ‘kleine ondernemingen’, de Gouden Gazellen Award gewonnen.

vind ik leuks
Deel dit artikel:

Lees meer

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!