Spijt van zonnepanelen voorkomen? Lees hoe

Als je zonnepanelen overweegt wil je natuurlijk wel zeker zijn dat je hier geen spijt van gaat krijgen. Bij Zonneplan zetten we alles op alles om van al onze klanten tevreden pioniers te maken. Maak je geen zorgen, Zonneplan klanten ervaren geen spijt van hun aanschaf, je leest het hier.

CBS: 99% geen spijt van zonnepanelen

Jaarlijks onderzoek

CBS doet jaarlijks onderzoek naar klimaatverandering en de energietransitie. Als onderdeel van het onderzoek wordt iedereen met zonnepanelen gevraagd naar hun tevredenheid hiervan. Van de ondervraagden is 93,8% van de mensen (heel) tevreden over de aanwezigheid van zonnepanelen. Ongeveer 5% is neutraal. Bekijk de cijfers door tabel H4 Duurzaam wonen warmtepomp zonnepanelen isolatie en andere energiebesparende maatregelen te downloaden.

Ontevredenheid bijna niet aanwezig, enkele huurders

Een hele kleine minderheid is ontevreden over de aanwezigheid van zonnepanelen (1,2%). In die groep gaat het vooral om huurders. Mensen met een koopwoning zijn vrijwel nooit ontevreden over de aanwezigheid van zonnepanelen. Huurders hebben minder keuze en krijgen soms een woning toebedeeld waar al zonnepanelen op liggen.

Verduurzaam je woning

Voorkom spijt van zonnepanelen

Het beste plan voor jouw dak

Bij Zonneplan zien we ons advies als een samenwerking met jouw om tot het beste plan te komen. We vragen je naar je wensen en tekenen op afstand de zonnepanelen in op jouw dak. Je ontvangt gratis advies en een vrijblijvende offerte voor het beste plan.

Door de #1 van Nederland

Bij Zonneplan weet je zeker dat je goed zit. Met onze jarenlange ervaring met meer dan 125.000 zoninstallaties zijn we de absolute #1 van Nederland. Niet voor niets beoordelen onze klanten ons gemiddeld met een 9.3.

Ook na installatie staan we voor je klaar

Het stopt niet na installatie. Wij doen er alles aan om iedereen blij te maken en te houden. Zo zijn we 6 dagen per week bereikbaar voor service, hebben we een landelijke dekkend servicenetwerk. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan zijn we altijd dichtbij. Daarnaast bieden we je live inzicht in je zonnepanelensysteem via de Zonneplan app en zorgen we voor een naadloze samenwerking met een laadpaal en thuisbatterij van Zonneplan.

Verregaande garanties

De aanschaf van zonnepanelen is een investering voor de toekomst; zowel financieel als qua duurzaamheid. Je wilt een zekere keuze maken over de langere termijn. Het is dan meer dan logisch dat je er zeker van wil zijn dat alle garanties goed zitten. Wat veel mensen niet weten: De partij bij wie je hebt gekocht is verantwoordelijk voor een passende oplossing. Je hebt immers een overeenkomst met de verkoper van jouw zonnepanelensysteem en niet direct met de fabrikant van de producten. Daarom bieden we verregaande garanties aan. Lees hier alles over onze garanties.

Bekijk wat onze klanten zeggen

Ook een lagere energierekening?

Zonnepanelen op je dak. Het doel: maximaal gebruik maken van eigen opgewekte stroom. Zo is jouw energie zo groen en zo goedkoop mogelijk.