phone
netherlands
088 020 3000
Morgen open om 08:00 uur
Wyns
Zonnepanelen in Wyns

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Wyns

Onze installatieteams staan te popelen om Tytsjerksteradiel te verduurzamen en te voorzien van zonnepanelen. De inwoners kunnen namelijk flink besparen door zonne-energie. Gemiddeld bespaard een huishouden met zonnepanelen wel €820 per jaar!

Nadat je een aanvraag hebt gedaan, zal een van onze persoonlijke adviseurs een plan opstellen aan de hand van jouw situatie en wensen. Dit wordt gedaan door middel van haarscherpe luchtfoto’s. Dit alles is uiteraard geheel vrijblijvend. Doe een aanvraag en kom erachter wat zonnepanelen voor jou kunnen betekenen. Ga jij dit jaar ook profiteren van de voordelen van zonne-energie?

Waarom juist nu zonnepanelen in Wyns:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Wyns kende afgelopen jaar 1132 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Wyns zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Wyns ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Wyns kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Wyns

Al 2.783 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Tytsjerksteradiel gingen je voor.

Geschikte daken voor zonnepanelen

Uit onderzoek van Zonneplan is gebleken dat er veel geschikte daken voor zonnepanelen in de gemeente Tytsjerksteradiel zijn. Er is geen beschermd stadsgezicht in de gemeente, dus voor de aankoop van zonnepanelen is geen vergunning nodig. Van alle 10.229 woningen in de gemeente, zijn er 73% geschikt. Grote kans dus dat het voor jou ook gunstig is om over te gaan op zonne-energie. Ga jij ook voor duurzaam en draag jij bij aan het versnellen van de energietransitie? In dat geval staat Zonneplan voor je klaar!

Duurzaam Tytsjerksteradiel

Gemeente Tytsjerksteradiel gaat voor duurzaam. De doelstelling is om in 2040 energieneutraal te zijn. Dit is een erg mooie doelstelling, omdat de gemeente zo werkt aan een betere en vooral duurzamere wereld. In de gemeente Tytsjerksteradiel zijn al flinke stappen gezet. Al 27%% van de koopwoningen in gemeente Tytsjerksteradiel profiteert namelijk van zonne-energie. Dit is al een mooi aantal, maar nog niet genoeg om het doel van de gemeente te behalen. Er is dus nog een lange weg te gaan, maar dit wil niet zeggen dat het onmogelijk is! Jij kan hierbij helpen. Mede door het grote aantal geschikte daken is zonne-energie een kansrijke optie om te verduurzamen.


Wyns in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Wyns steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Tytsjerksteradiel er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Tytsjerksteradiel

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan