088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Willemstad
Zonnepanelen in Willemstad

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Willemstad

De inwoners van Willemstad kiezen voor zonnepanelen. Hiermee besparen zij niet alleen op de energierekening, maar dat is ook nog eens goed voor het milieu! Zo besparen de huishoudens met zonnepanelen in de gemeente Moerdijk per jaar gemiddeld 1.008.750 kg CO2. Omgerekend zijn dit 76.008 bomen. Wil jij ook bijdragen aan het milieu? Of wil je ook besparen op je energierekening? Doe geheel vrijblijvend een aanvraag!

Zonnepanelen zijn dus niet alleen goed voor het milieu. Je draagt bij aan de energietransitie in Nederland, maar je bespaart ook maar liefst €1.143 per jaar op je energierekening. Ben jij al benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Je kunt vrijblijvend een aanvraag doen via de postcodecheck.

Eén van onze adviseurs neemt daarna contact met u op om een persoonlijk Zonneplan voor u op te stellen aan de hand van uw verbruik en wensen en behoeften. Hierin geven wij jou een totaalplaatje van hoeveel zonnepanelen je nodig bent en welke omvormer het meest geschikt is. Wij willen dat jij 100% tevreden bent. 

 

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Willemstad:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Willemstad kende afgelopen jaar 1074 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Willemstad zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Willemstad ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Willemstad kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Willemstad

Al 1.614 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Moerdijk gingen je voor.

Geschikte daken voor zonnepanelen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal extra daken in Moerdijk. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek blijkt dat 7.575 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Dit zijn heel veel woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen!

Er zijn dus veel daken in gemeente Moerdijk. Let wel op als je woont in Willemstad. In Willemstad geldt namelijk een beschermd stadsgezicht. Hier is een vergunning van de gemeente nodig, voordat de zonnepanelen geplaatst mogen worden. In alle andere gebieden van gemeente Moerdijk geldt dit niet, daar kunnen zonnepanelen zonder vergunning worden geplaatst.

Geen spaargeld? Geen probleem!

Wil je starten met het opwekken van je eigen zonne-energie maar wil je liever zonder eigen spaargeld investeren? Dat kan, om zonnepanelen te kopen heb je helemaal geen kapitaal aan spaargeld nodig. Er is namelijk een Duurzaamheidslening beschikbaar. Door gebruik te maken van deze regeling ga je er vanaf dag één al op vooruit. Meer over de Zonneplan Duurzaamheidslening.

Daarnaast is het leuk om te weten dat je de btw kunt terugvragen van de belastingdienst. De reden hiervoor is erg simpel: Als je zonnepanelen hebt ben je een ‘eigen’ ondernemer. Je levert namelijk je stroom terug aan het net. Dit betekent dat je de btw over jouw aankoop kan terugvragen!

 


Willemstad in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Willemstad steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Moerdijk er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Moerdijk

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!