088 020 3000Morgen open om 08:00 uur
Weurt
Zonnepanelen in Weurt

Zonnepanelen van Zonneplan

 • Ontvang gratis zonnepanelen advies
 • Ontdek wat je verdient
 • Installatie door vakspecialisten

Doe de gratis dakcheck

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Weurt

Beuningen wordt duurzamer! Zo is openbare verlichting duurzamer geworden en komen er definitief vier zonneparken in de gemeente te staan. Daarnaast wekken ook steeds meer inwoners van de gemeente Beuningen duurzame stroom op met hun eigen zonnepanelen. Ga jij ook jouw eigen stroom opwekken?

Met zonnepanelen wek je je eigen stroom op. Deze stroom kan worden gebruikt voor eigen huishoudelijke apparaten. Deze stroom neem je niet af van het net waardoor je hier dus ook niet voor hoeft te betalen. Met zonnepanelen bespaar je gemiddeld €1.143 euro per jaar. Benieuwd hoeveel jij kan besparen? Doe dan snel een aanvraag.

Na deze aanvraag neemt een van onze adviseurs contact met je op. Tijdens dit gesprek vraagt de adviseur naar jouw wensen. Op basis van deze gegevens maakt de adviseur een plan, waarin duidelijk wordt hoeveel zonnepanelen er op jouw dak geplaatst kunnen worden. Hier wordt ook aangegeven hoe groot de investering zal zijn en binnen hoeveel jaar jij jouw zonnepanelen hebt terugverdiend.

Waarom juist nu zonnepanelen in Weurt:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Weurt kende afgelopen jaar 1027 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Weurt zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Weurt ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Weurt kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Weurt

Al 2.101 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Beuningen gingen je voor.

Geschikte daken in Beuningen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar de gemeente Beuningen. Hierbij is gekeken naar alle relevante zaken van deze gemeente. Woningen met een rieten dak, zijn bijvoorbeeld niet geschikt voor zonnepanelen. Daarnaast is er gekeken of er sprake is van een beschermd stadsgezicht in de gemeente en dit is niet het geval. Inwoners kunnen dus zonnepanelen laten plaatsen zonder dat hier een vergunning voor nodig is.

Energieneutraal Beuningen

Het doel van Beuningen is om energieneutraal te zijn in 2040. Dit betekent dat er net zoveel duurzame stroom wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Zonnepanelen zijn een goede manier om deze doelstelling te behalen. De gemeente Beuningen heeft ook een toekomstbestendig wonen-lening beschikbaar gesteld. Er is dus geen spaargeld nodig om te starten met besparen.


Weurt in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Weurt steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Beuningen er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Beuningen

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken