088 020 3000Bereikbaar tot 18:00 uur
Vethuizen
Zonnepanelen in Vethuizen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Vethuizen

In de gemeente Montferland hebben steeds meer daken zonnepanelen. Zo hebben de bassischool ‘de Brede School Noord’ en sporthal ‘de Muizenberg’ in Didam in totaal al duizend zonnepanelen. Deze gebouwen maken dus al volop gebruik van zonne-energie. Daarnaast kiezen ook steeds meer inwoners voor zonnepanelen op hun koopwoning. Dat is niet gek, want met zonnepanelen kun je namelijk flink besparen op jouw energierekening. Ben jij benieuwd of jij kunt profiteren van de zon?

In de gemeente zijn 3.820 huishoudens die al profiteren van de zonnepanelen. Deze huishoudens hebben in één jaar samen al €3.923.140 bespaard! Er zijn nog veel daken in de gemeente geschikt voor zonnepanelen. Ben je benieuwd of jouw dak hier één van is? Doe dan de gratis postcodecheck.

Na het invullen van de postcodecheck bekijkt een persoonlijk adviseur jouw woning. Daarna neemt jouw adviseur contact met je op om jouw wensen en verbruik mee te nemen. Aan de hand hiervan wordt een vrijblijvend dakplan opgesteld met daarin een overzicht van de kosten en opbrengsten.

 

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Vethuizen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Vethuizen kende afgelopen jaar 1064 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Vethuizen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Vethuizen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Vethuizen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Vethuizen

Al 3,820 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Montferland gingen je voor.

Geschikte daken voor zonnepanelen

In de gemeente Montferland zijn 8.006 daken geschikt voor zonnepanelen! Dit blijkt uit het onderzoek van Zonneplan. Een geschikt dak heeft weinig obstakels op het dak, een gunstige oriëntatie ten opzichte van de zon en weinig last van schaduwwerking. Van 72% van de daken is maar liefst 52% nog geschikt voor zonnepanelen. Dit zijn nog heel veel huishoudens die kunnen gaan genieten van hun eigen zonne-energie.

De gemeente Montferland heeft ook geluk! Er is namelijk geen sprake van beschermd stadgezicht. Dit houdt in dat de inwoners van de gemeente Montferland zonder vergunning zonnepanelen kunnen plaatsen.

 

 

 

Duurzaamheidsdoelstelling

Het doel van de gemeente Montferland is om in 2030 energieneutraal te zijn. Dit betekent dat er evenveel duurzame energie wordt opgewekt, als dat er verbruikt wordt. Wil jij ook mee helpen aan energieneutraal Montferland en tegelijk flink besparen op jouw energierekening? Doe dan de postcodecheck!

In de gemeente zijn een aantal sportverenigingen die al het goede voorbeeld geven. MvR ’s-Heerenberg opende in 2013 een nieuwe accommodatie, inclusief 200 m2 zonnepanelen. Daarnaast heeft ook S.V. Kildern 90 zonnepanelen op het dak liggen en heeft 6 R.K.S.V. ’t Peeske heeft in september 2018 110 zonnepanelen laten plaatsen. Er zijn al super goede initiatieven, help jij ook mee?


Vethuizen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Vethuizen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Montferland er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Montferland

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!