088 020 3000Bereikbaar tot 18:00 uur
Veenhuizen
Zonnepanelen in Veenhuizen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Veenhuizen

Gemeente Noordenveld is al goed bezig met verduurzamen, zo is er onder andere het Drents Energieloket beschikbaar. Ook stappen steeds meer inwoners over op zonne-energie. Niet gek, aangezien er met maar liefst 1.020 zonuren binnen Veenhuizen flink bespaard kan worden op de energierekening. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Lees dan verder.

Inwoners van Noordenveld kunnen met 1.020 zonuren tot wel €1.143 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 2.448 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €2.798.064.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Veenhuizen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Veenhuizen kende afgelopen jaar 1020 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Veenhuizen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Veenhuizen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Veenhuizen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Veenhuizen

Al 2.448 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Noordenveld gingen je voor.

Beschermd stadsgezicht

Zonnepanelen zijn in de hele gemeente Noordenveld toegestaan. Maar let goed op als je in Westervelde of Veenhuizen woont. Woningen in deze plaatsen zijn namelijk door de gemeente bestempeld met beschermd stadsgezicht. Je kunt hier wel zonnepanelen op je dak laten plaatsen, maar dan heb je een vergunning van de gemeente nodig. In de rest van de gemeente kunnen zonnepanelen geplaatst worden zonder dat hier een vergunning voor nodig is.

Noordenveld energieneutraal 2040

De gemeente Noordenveld wil in 2040 energieneutraal zijn. Om deze doelstelling te halen, moeten de inwoners van de gemeente net zoveel energie opwekken als dat ze verbruiken. Dit is goed te behalen in de gemeente, want uit ons onderzoek blijkt dat nog 5.045 woningen kunnen verduurzamen met zonnepanelen. Wil jij ook profiteren van de zon en meehelpen aan een energieneutraal Noordenveld? Doe dan de vrijblijvende en persoonlijke postcodecheck.

 


Veenhuizen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Veenhuizen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Noordenveld er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Noordenveld

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!