088-0203000 Open tot 20:30 uur

Zonnepanelen Tilburg

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

5274 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 310.200 besparen

Elk jaar samen besparen

23971 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Tilburg

De inwoners van gemeente Tilburg stappen over op duurzame energie! Van de bijna 25.000 geschikte daken heeft al 17% zonnepanelen op het dak liggen en daarmee genieten zij van zelf opgewekte zonne-energie. Er zijn nog veel daken geschikt, wat betekent dat er een grote kans is dat ook uw woning geschikt is voor zonnepanelen. Benieuwd naar wat zonnepanelen voor uw maandelijkse energierekening kunnen doen? Doe dan een aanvraag en ontvang geheel vrijblijvend een persoonlijk advies.


Een klant uit Tilburg

De mensen die de panelen geïnstalleerd hebben, zijn keurige, nette vakmannen die openstaan voor overleg. Ook de contactpersoon heeft ons prima geholpen. Hij was duidelijk in zijn communicatie en heeft ook een luisterend oor. Dit is door ons als zeer prettig ervaren.

Waarom Zonneplan?

Jarenlange ervaring in zonnepanelen

Sinds 2012 werkt Zonneplan aan het verduurzamen van heel Nederland. Dit doen wij onder andere door een persoonlijke service aan te bieden.

Als u een aanvraag doet, zal een persoonlijk adviseur een plan opstellen dat bij uw dak past. Met behulp van haarscherpe satellietbeelden wordt uw dak nauwkeurig in kaart gebracht en haalt de adviseur het optimale uit uw dak.

Naast de persoonlijke service, bieden wij u de nieuwste producten aan. Alle producten zijn uitvoerig getest en dragen het TÜV-keurmerk. Ook nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen door de btw-teruggave voor u te regelen.

Onze VCA-gecertificeerde installateurs kunnen niet wachten om in Tilburg de geschikte daken te voorzien van zonnepanelen. Benieuwd geraakt naar de mogelijkheden voor uw dak? Doe dan een aanvraag!

Beschermd stadsgezicht

In Tilburg is sprake van beschermd stadsgezicht. Dit betekent dat hier zonder vergunning van de gemeente geen zonnepanelen mogen worden geplaatst.

Het beschermd stadsgezicht bevindt zich in het centrum, rondom het Wilhelminapark en langs de Goirkestraat.

Woont u in één van deze gebieden? Dan heeft u een vergunning van de gemeente nodig om zonnepanelen te mogen plaatsen.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Gemeentelijke regeling Tilburg

Uw maandelijkse woonlasten verlagen met zonnepanelen en geen eigen spaargeld investeren? Dat kan door gebruik te maken van de stimuleringsregeling van de gemeente Tilburg. De gemeente maakt voor het besparen op grijze energie een speciaal budget vrij. Let op: dit budget is niet onbeperkt.

Meer over de stimuleringsregeling

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van een andere stimuleringsregeling, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening


Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

45 reviews van mensen uit de omgeving van Tilburg

Gemiddeld
9,2
9.0
Heel tevreden over alle contacten en de plaatsing. Prima geplaatst en goed uitgelegd. Alles ziet er top uit!
Zonnepanelen Tilburg
Gekozen voor Zonneplan ONE 4K-S2 en DMEGC Solar 320 Wp All Black

9.0
Alles van begin tot eind is top verlopen. De installatie is super vlot gegaan en ligt nog steeds mooi op ons dak stroom op te wekken. Dus wij zijn er heel blij mee.
Gekozen voor Zonneplan ONE 4K-S2 en DMEGC Solar 320 Wp All Black

9.0
Alles is uitstekend verlopen, belastingteruggave ook makkelijk geregeld. De jongens die het kwamen installeren waren erg aardig en hebben het netjes en snel gedaan.
Zonnepanelen Tilburg
Gekozen voor Zonneplan ONE 4K-S2 en Trina Solar 320 Wp All Black

9.4
Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van Zonneplan! Op een website kan ik de opbrengst bijhouden en dat werkt prima. De jongens die kwamen installeren waren vriendelijk en het was zo gebeurd!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
De installatie verliep erg goed. Monteurs hebben prima werk geleverd. Ik ben erg blij dat we de keuze voor zonnepanelen gemaakt hebben. Ook leuk om de opbrengsten bij te houden. Via de online monitoring werkt dit erg eenvoudig.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8.6
Alles is super gelopen. Installateurs hebben alles netjes afgewerkt. De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd en alles is opgeruimd. Ze waren goed op elkaar ingespeeld. Ze wilden zelfs met stofzuiger door het huis. Met de klantadviseur was duidelijk en de afspraak was goed geregeld. Verder kijk ik af en toe via de app of via de computer.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Dik tevreden met de installatie, ook met het team van Smeets Electro. Geef een 9, omdat ik nooit een 10 geef.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

8.4
Ik ben blij hoe het gehele proces bij Zonneplan is verlopen. Ik kan geen verbeterpunten bedenken. Het advies was prettig en de installatie dag verliep ook prima. Daarom heb ik mijn buurman ook geïnformeerd over Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
2 jaar geleden bij een andere partij een offerte laten opvragen, maar die ontzorgen je niet zoals Zonneplan dat doet. De installateurs waren correct en heel vriendelijk. Echt een juiste keus om voor Zonneplan te kiezen!
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 (3F) en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Ik ben blij met de zonnepanelen van Zonneplan. Ik heb er gelukkig verder ook geen omkijken naar. Het advies van Mark was fijn, hij heeft al mijn vragen duidelijk beantwoord. Daarnaast zijn de zonnepanelen ook mooi op het dak geplaatst door de monteurs van het installatieteam.
Zonnepanelen Tilburg
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag