088-0203000 Bereikbaar tot 17:00 uur

Zonnepanelen Someren

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

998 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 72.000 besparen

Elk jaar samen besparen

5275 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Someren

De gemeente Someren verduurzamen met zonnepanelen: Zonneplan heeft zin om de handen uit de mouwen te steken en dit te realiseren. We gaan snel beginnen, want de gemeentes in Nederland moeten in 2050 energieneutraal zijn! Inmiddels zijn al bijna 100 daken voorzien van zonnepanelen en hebben 874 inwoners een aanvraag voor zonnepanelen bij Zonneplan gedaan. Een logische keuze, gezien een dak in de volle zon maar liefst 15% rendement oplevert in Someren. Wilt u ook mee verduurzamen en gaat u ook profiteren van dit potentiële rendement? Vraag dan nu een persoonlijk Zonneplan aan en kom erachter hoeveel panelen er op uw dak passen.

Nieuwsgierig naar de huidige stand van zaken in de gemeente Someren?

  • Gezamenlijk hebben de inwoners van de gemeente Someren met zonnepanelen de verbranding van meer dan 54.000 kilogram kolen voorkomen.
  • De inwoners van Someren met zonnepanelen hebben samen €67.600 bespaard!

Benieuwd naar de resultaten van ons vorige project? Bekijk dan deze video.

Een tevreden klant uit Someren

Het bevalt erg goed! De verwachte opbrengst is ruim behaald. Er zijn verschillende mensen die gevraagd hebben of de panelen bevallen en die zelf ook interesse hebben.

Someren doet het goed

Someren doet het uitstekend op het gebied van verduurzamen. De gemeente staat op plek 30! Dit is een geweldige prestatie als je bedenkt dat er 355 gemeenten uit Nederland meedoen. Ook het aantal panelen per inwoner is hoog. Met een score van 2,24 panelen per inwoner staat Someren ver boven het landelijk gemiddelde van 1,21 panelen per inwoner.

Goed om te weten

Voor de start van het zonnepanelenproject in de gemeente Someren heeft Zonneplan alle nuttige informatie voor u verzameld. Het volgende is ons opgevallen:

  • Beschermd stadsgezicht: In de gemeente Someren is geen sprake van beschermd stadsgezicht. Hierdoor kunnen zonnepanelen op uw dak geplaatst worden zonder een vergunning van de gemeente.


Stimuleringsregeling Someren

De gemeente Someren stelt een duurzaamheidslening beschikbaar. Zo kunnen inwoners van de gemeente zonder spaargeld te investeren toch de keuze maken voor zonnepanelen. Door gebruik te maken van deze regeling gaat u er vanaf dag één al op vooruit.

Meer over de stimuleringsregeling

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van een andere stimuleringsregeling, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

12 reviews van mensen uit de omgeving van Someren

Gemiddeld
9,2
10.0
Ik ben enorm blij met mijn zonnepanelen. De installatie is goed verlopen. Ik had zelf al wat voorbereidingen gedaan dus het aansluiten ging erg snel. De vele zonne-uren zien we al terug in de opbrengsten. Die gaan erg goed.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

10.0
Ik beveel Zonneplan regelmatig aan vanwege de goede ervaring die ik met ze gehad heb. Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en ook de installatie zelf werd erg goed uitgevoerd.
Zonnepanelen Someren
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik heb voor zonnepanelen gekozen, omdat wij graag duurzame energie wilden en het was een goede investering voor ons. Het gehele proces is zeer goed verlopen. Wij hadden goed contact met onze adviseur, vooral de e-mails waren erg duidelijk en het proces van de BTW-teruggave is perfect verlopen. Wij zijn erg blij met onze panelen!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Er zijn al een aantal mooie maanden geweest en dat zie ik ook in mijn opbrengst! Ze werken naar wens en alles is duidelijk verlopen. Ik ben altijd netjes geholpen en ben super tevreden.
Gekozen voor SolarEdge SE4K en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik ben heel erg tevreden met het totaalplaatje.
Gekozen voor Zeversolar TLC8000 en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Ik ben heel erg tevreden met Zonneplan! Ik vond het erg fijn dat alles voor mij uit handen genomen werd. Zonneplan regelde alles voor mij. De installatie ging erg snel, ik had er zelf eigenlijk heel weinig van gemerkt. Het adviesgesprek met Rik is natuurlijk een verkoopgesprek, maar ik heb dit niet zo ervaren! Dit vond ik ook erg fijn. Het gesprek was niet opdringerig, en hij legde alles duidelijk uit. Zonneplan is zeker een aanbeveling voor anderen!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

8.0
Tijdens het adviesgesprek waren was ik er snel uit. De installatie was binnen 2 uur klaar, fijn dat het zo snel was gebeurd. Daarnaast is er ook nog eens heel netjes gewerkt.
Zonnepanelen Someren
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

8.0
De zonnepanelen doen het goed en zorgen voor een mooie opbrengst. Februari was een recordmaand qua zonuren, dus dat gaat de goede kant op met de opbrengst.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

10.0
Ik ben dik tevreden over Zonneplan. In eerste instantie dachten wij dat de installatie een complete dag in beslag zou nemen. Uiteindelijk was de installatie al afgerond binnen een halve dag, helemaal super!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9.2
Wij zijn erg tevreden met de zonnepanelen! Het advies was erg duidelijk we kregen onze opties goed uitgelegd en ook de btw is netjes afgehandeld.
Gekozen voor SolarEdge SE5K en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag