088-0203000 Morgen open om 08:30 uur

Zonnepanelen Roosendaal

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

2813 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 231.600 besparen

Elk jaar samen besparen

17801 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Roosendaal

Roosendaal gaat verduurzamen. Steeds meer daken in de gemeente Roosendaal worden voorzien van zonnepanelen. Desalniettemin loopt Roosendaal wel achter op het gebied van zonne-energie. Maar met de groei die plaatsvindt op het gebied van duurzaamheid is dit geen probleem. Zonneplan is al een vertrouwde partij bij inwoners van gemeente Roosendaal.

Een tevreden klant uit Roosendaal

Ik ben blij dat ik bij Zonneplan heb geïnvesteerd in mijn zonnepanelen. Het contact verliep heel erg goed en de installatie verliep ook zo goed. De installateurs waren nette en aardige jongens en ze wisten waar ze mee bezig waren. Alles was netjes weggewerkt en opgeruimd.

Zonnige daken in Roosendaal

In de gemeente Roosendaal zijn er volgens onderzoek ruim 31.750 woningen geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Tot op heden zijn er al 1178 woningen voorzien van zonnepanelen, wat procentueel gezien 3,7% is van alle geschikte woningen in Roosendaal. Roosendaal loopt hiermee achter op het gemiddelde van de provincie dat op 4,6% ligt. Gaat u ook voor een duurzaam dak? Vraag een gratis dakplan aan bij Zonneplan.

Zonnige daken in Roosendaal

In de gemeente Roosendaal zijn er volgens onderzoek ruim 31.750 woningen geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Tot op heden zijn er al 1178 woningen voorzien van zonnepanelen, wat procentueel gezien 3,7% is van alle geschikte woningen in Roosendaal. Roosendaal loopt hiermee achter op het gemiddelde van de provincie dat op 4,6% ligt. Gaat u ook voor een duurzaam dak? Vraag een gratis dakplan aan bij Zonneplan.


Duurzaamheidslening beschikbaar in Roosendaal

In Roosendaal is het nu mogelijk, duurzaamheidsmaatregelen financieren met een stimuleringslening. Deze zogeheten stimuleringslening is beschikbaar gesteld vanuit de gemeente ter bijdrage aan haar ambitie om een energie neutrale gemeente te worden in 2040.

De stimuleringslening is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:

• Huidige rente 2,8%, rente wordt vastgesteld op datum van binnenkomst aanvraag

• Het minimum leenbedrag is €2.500,- het maximum is €35.000,-

• Looptijd Duurzaamheidslening 10 jaar tot 15 jaar

U kunt boetevrij aflossen met een minimum van €250,-

Wilt u meer informatie over de duurzaamheidslening, dan kunt u een kijkje nemen: op de website van het SVn of hier voor informatie over de stimuleringslening Roosendaal

Voor meer informatie over duurzaamheid binnen de gemeente Roosendaal kunt u de website van het energieloket bekijken: klik hier voor het energieloket Roosendaal

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

49 reviews van mensen uit de omgeving van Roosendaal

Gemiddeld
9,2
9.0
Ik ben tot nu toe blij met het resultaat. Ik moet nog even de jaaropbrengst afwachten, maar dat lijkt ook wel goed te komen! Van advies tot installatie is in ieder geval goed verlopen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

9.0
De installatie van mijn zonnepanelen is zeer netjes en snel verlopen. De monteurs hebben alles van te voren goed met ons doorgenomen en daarna waren ze snel aan het werk gegaan. Onze adviseur heeft ons in het aankooptraject ook erg goed begeleid en onze vragen goed beantwoord.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

10.0
Zonnepanelen zijn een mooie aanvulling het duurzamer maken van onze woning. Naast onze warmtepompdroger, led-lampen en koken op inductie, zijn we ook aan het kijken naar gasloze verwarming. Al vinden we deze stap nu nog te risicovol. Bij zonnepanelen is natuurlijk ook een investering nodig, maar dit is een investering met meer zekerheid. Lange garanties, vakkundige installatie, hoge opbrengsten. Het gaat goed met onze zonnepanelen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

10.0
Ik ben er 100% over tevreden! Alles is vlot afgehandeld en goed gecommuniceerd. Het is gelopen zoals het moest. Ik heb de btw terug, en het is perfect dat ik dat niet zelf hoef te doen! Ik heb mijn eigen ik aangemeld, en het is schitterend geregeld allemaal! Het mag zo nog een keer, een dikke 10!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Van aanvraag tot aan de installatie is alles perfect verlopen bij Zonneplan. Op de installatie dag werd door de installateurs eerst netjes verteld over hoe en wat en daarna hebben zij alles goed geïnstalleerd. De service van Zonneplan is fantastisch en ik kan hen aan iedereen aanbevelen.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.6
Alles bij Zonneplan is goed. Ten eerste complimenten voor Koen. Hij heeft mij altijd goed geholpen en was nooit te beroerd om extra uitleg te geven of dingen voor mij uit te zoeken. Verder krijg je een duidelijke en professionele offerte. Allemaal goed voor mekaar. De installateurs waren precies op tijd, het waren nette heren en ze hebben alles netjes achtergelaten.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 295 Wp Black/white

8.6
Alles functioneert prima. erg professioneel.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Nu de zonnepanelen op het dak liggen kan ik mooi beginnen met het besparen op de energierekening. De opbrengsten wil ik ook gaan bijhouden via de app die waarvoor ik ben aangemeld, ik moet bekennen dat ik dat nu nog niet doe. Zonneplan heeft me het hele traject goed geholpen.
Zonnepanelen Roosendaal
Gekozen voor SolarEdge SE5K en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

10.0
Alles werkt prima en de panelen zijn goed gemonteerd. De opbrengst houd ik niet echt bij, maar ik verwacht aan het einde van het jaar te kunnen zien dat ze hebben opgeleverd wat is beloofd. De adviseur was zeer vriendelijk en hulpvaardig en heeft mij uitgebreid van informatie voorzien. Het contact verliep soepel en ik ben overtuigd van zijn deskundigheid. Al met al kijk ik heel positief terug op de aanschaf.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 265 Wp Poly

9.0
Ik ben gelukkig met de zonnepanelen, ze werken goed en de opbrengst is ook goed. Ik kijk positief terug op hoe ik ben geholpen door mijn adviseur. Ik ben keurig netjes geïnformeerd, en er zijn geen loze beloftes gedaan. De installateurs hebben netjes gewerkt en ze hebben geen rommel achtergelaten.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en Trina Solar 265 Wp Poly

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag