088 020 3000Bereikbaar tot 18:00 uur
Reusel-de Mierden
Zonnepanelen in Reusel-de Mierden

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Reusel-de Mierden

Reusel - De Mierden is al goed bezig met verduurzamen! Zo is er een energieloket beschikbaar en zijn er plannen voor grootschalige zon- en windenergie parken. Ook stappen steeds meer inwoners van de gemeente over op zonne-energie. Hiermee besparen zij flink op hun energierekening en dragen ze ook hun steentje bij aan het milieu. Ga jij ook profiteren van de zon?

Inwoners van Reusel – De Mierden kunnen met 1.066 zonuren tot wel €1.143 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 1.136 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €1.298.448.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

 

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Reusel-de Mierden:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Reusel-de Mierden kende afgelopen jaar 1066 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Reusel-de Mierden zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Reusel-de Mierden ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Reusel-de Mierden kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Reusel-de Mierden

Al 1.136 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Reusel-De Mierden gingen je voor.

Daken geschikt in Reusel - De Mierden

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Reusel – De Mierden. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hier dus niet bij meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 3.798 koopwoningen in Reusel-De Mierden geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel wat woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

Waar veel andere gemeenten rekening moeten houden met een beschermd stadsgezicht, heeft Reusel – De Mierden hier niet mee te maken. Dit betekent dat  er geen vergunning benodigd is voor het plaatsen van zonnepanelen.

2050 Klimaatneutraal

Uiterlijk in 2050 wil Reusel – De Mierden klimaatneutraal zijn. Veel inwoners zijn al bezig met deze veranderingen en er zijn al veel inwoners die overstappen op zonne-energie. Zonneplan wil hier graag haar steentje aan bijdragen en de gemeente voorzien van zoveel mogelijk zonnepanelen. Op dit moment zijn er 1.136 daken die al panelen hebben. Dat is al een grote stap richting een duurzamer Reusel – De Mierden, maar nog niet genoeg om de doelstelling te halen. Help jij de gemeente daarom ook mee?


Reusel-de Mierden in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Reusel-de Mierden steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Reusel-De Mierden er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Reusel-De Mierden

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!