088-0203000 Open om 08:30 uur

Zonnepanelen Oss

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

4743 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 404.400 besparen

Elk jaar samen besparen

31364 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Oss

Steeds meer inwoners van de gemeente Oss stappen over op zonne-energie. Hiermee helpen zij niet alleen het milieu, maar besparen zij ook flink op de energierekening. In de gemeente Oss profiteren al bijna 2.500 woningen van zonnepanelen. Hiermee dragen zij bij aan de doelstelling van de gemeente Oss om in 2050 energieneutraal te zijn. Benieuwd wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen? Met de gratis Zonneplan scan kunt u erachter komen.

Een tevreden klant uit de gemeente Oss

Voor de aanschaf heb ik bij 4 bedrijven een offerte aangevraagd en de offerte van Zonneplan kwam er als beste uit. Hierin heb ik geen verkeerde keuze gemaakt, want de zonnepanelen liggen mooi op mijn dak en alles is goed verlopen. De installatie verliep vlot en in het huis zijn de kabels ook keurig weggewerkt.

Geschikte daken voor zonnepanelen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in de gemeente Oss. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat nog 13.000 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. In delen van Ravenstein is sprake van een beschermd stadsgezicht. Dit zorgt ervoor dat de mensen die in dit gebied wonen een vergunning nodig hebben om zonnepanelen te kunnen installeren. In de rest van de gemeente Oss is geen beschermd stadsgezicht en kunnen de zonnepanelen geïnstalleerd worden zonder vergunning.

Waarom Zonneplan?

Zonneplan gelooft in haar mensen, producten en werkwijze. Daarom mag u tot op het moment van installatie de zonnepanelen gratis annuleren. Wanneer u een aanvraag doet, bekijkt een adviseur samen met u de opties en wordt er aan de hand van haarscherpe satellietbeelden een persoonlijk advies op maat gemaakt. Tijdens de installatie wordt er uitsluitend met betrouwbaar materiaal gewerkt. Hiernaast neemt Zonneplan u al het werk uit handen door onder andere de btw-teruggave voor u te regelen. De prijzen zijn all-in, waardoor u achteraf nooit onverwachte kosten heeft.


Profiteren zonder zelf te investeren

De gemeente ziet ook in dat zonne-energie een mooie optie is om te verduurzamen en ondersteunt de aanschaf van zonnepanelen door het bieden van een stimuleringslening. Met deze lening kunt u aan de hand van aantrekkelijke voorwaarden de aanschaf van zonnepanelen financieren:

  • De rente is 1,6%.
  • Het maximum leenbedrag is €15.000,-.
  • Er is een looptijd van 10 of 15 jaar
  • U kunt altijd boetevrij aflossen vanaf €250,-

Wilt u meer informatie over de duurzaamheidslening, dan kunt u een kijkje nemen: op de website van de gemeente of op de website van het SVn.

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

81 reviews van mensen uit de omgeving van Oss

Gemiddeld
9,0
9.0
We hebben een mooie zomer gehad en dat was te zien in mijn opbrengst. Het was veel meer dan dat Zonneplan had voorspeld en daar ben ik heel erg blij mee. Ik ben goed geholpen en ik kreeg altijd netjes antwoord op mijn vragen. De monteurs waren mooi op tijd en erg vriendelijk. Ik heb Zonneplan al aangeraden bij de buren en bij vrienden.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 300 Wp All Black

10.0
Ik denk dat de zonnepanelen van Zonneplan qua prijs niet veel duurder/goedkoper zijn dan andere installatiebedrijven. De reden dat ik voor Zonneplan heb gekozen is omdat ik van verschillende kennissen heb gehoord dat de service van Zonneplan top is. Deze service krijg je, voor hetzelfde geld, niet bij andere bedrijven. De service van Zonneplan is het gehele proces uitstekend geweest. Zelfs na een aantal maanden werd ik gebeld met de vraag of alles naar behoren werkt. Dit zegt erg veel over Zonneplan!
Gekozen voor SolarEdge SE5K SetApp en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

8.0
Ik heb niks te klagen. Leon heeft alles goed uitgelegd en ik ben erg netjes geholpen. De monteurs hebben erg netjes gewerkt en ik ben blij met de zonnepanelen.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
Wij hebben voor Zonneplan gekozen, omdat de offerte ons heel erg aansprak en de communicatie aan de telefoon heel erg duidelijk was. Tijdens de installatie hebben de monteurs alles goed met ons overlegd. Helaas zat het weer op de dag van de installatie niet echt mee, er was namelijk hele erge stortregen. De monteurs hebben daarom met ons overlegd of ze de volgende dag terug mochten komen. Dit vonden wij prima en alles werd de volgende dag netjes geïnstalleerd.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en QCELLS 315 Wp Design Zwart

10.0
We gaan binnenkort verhuizen, maar op het volgende huis komen zeker zonnepanelen van Zonneplan! Geen twijfel mogelijk!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en QCELLS 315 Wp Design Zwart

8.0
De installateurs hebben goed en netjes werk geleverd. De heren waren vriendelijk en dachten goed mee. Alles is vrij vlot gegaan en nu kunnen ook wij profiteren van de zon;)
Gekozen voor SolarEdge SE7K en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.0
De zonnepanelen staan er inmiddels op en ik heb de installatieproces heel fijn ervaren. Mijn buren zagen hoe positief ik was en die hebben ook zonnepanelen van Zonneplan genomen! Daarnaast staan er meer duurzame doelstellingen te wachten voor mij.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.0
Ze waren mooi op tijd hier en gingen vlot aan het werk. Om 10 uur begonnen ze met het plaatsen van de panelen en 12 uur waren ze klaar. Al met al een goede ervaring met Zonneplan!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.0
Ik ben bij Zonneplan terecht gekomen via mijn buurman. Ik heb Zonneplan telefonisch benaderd en werd gelijk geholpen. Op de dag van installatie was ik ook zeer te spreken over hoe er gewerkt werd. De monteurs waren erg snel en netjes. De panelen lagen er zelfs al in één ochtend op! Ik had zelfs nog speciale wensen voor de weg werking van de kabels en de monteurs hebben dit helemaal op en top voor elkaar gemaakt.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.0
De zonnepanelen liggen er mooi op! Bij Zonneplan weten ze wat ze doen en ik ben dan ook zeer tevreden!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag