0315-215030Bereikbaar tot 20:30 uur
Megchelen
Zonnepanelen in Megchelen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Megchelen

Gemeente Oude IJsselstreek gaat voor duurzaam! Steeds meer inwoners kiezen voor zonne-energie. Daarnaast zetten ook bedrijven, verenigingen en scholen zich in voor een duurzame gemeente. Zo ook de Mariaschool in Ulft. Eind 2016 is deze school verbouwd en is nu een duurzame school. De school beschikt over zonnepanelen die voor een groot deel zorgen voor elektriciteit van de school. Daarnaast heeft de school ook LED-verlichting en de plafonds zijn voorzien van goede isolatie. Goed bezig!

Inwoners van Megchelen  kunnen met 1.064 zonuren tot wel €1.143 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 3.691 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €4.218.813. Doe onze dakcheck en kom erachter wat jij kan gaan besparen!

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Vervolgens neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Megchelen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Megchelen kende afgelopen jaar 1064 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Megchelen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Megchelen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Megchelen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Megchelen

Al 3.691 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Oude IJsselstreek gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Megchelen

Oude IJsselstreek staat in de top 20 van grootste gemeenten in Gelderland. Oude IJsselstreek heeft om en nabij de 11.826 koopwoningen. Van deze koopwoningen zijn er 8.866 geschikt voor zonnepanelen. Een super mooi aantal waarmee de eigenaren van zo’n woning geheel eenvoudig hun eigen energie kunnen opwekken. Met de nieuwe 400Wp zonnepanelen van Zonneplan laat je de beste kwaliteit panelen op jouw dak leggen en haal jij het hoogste rendement uit de beschikbare ruimte!

We hebben aan al veel inwoners zonnepanelen mogen leveren in Megchelen . Onze klanten zijn heel tevreden, dat zien we aan ons klantcijfer van 9.2 Logisch, want door de hoge rendement-panelen en de ONE-omvormer met 4G verbinding ben jij klaar voor de toekomst.

Zonnepanelen installateur Megchelen

Benieuwd waar wij installeren en hoe onze monteurs dit doen? Onze ervaren zonnepanelen monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Megchelen zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we langs om de zonnepanelen te installeren.

Direct wanneer de zonnepanelen op het dak liggen beginnen ze met het genereren van jouw opbrengsten. Deze live opbrengsten kun je makkelijk op elk moment in de gaten houden dankzij de Zonneplan app. Daarnaast kun jij jouw opbrengsten zien van vandaag, vorige week en zelfs terugzien tot aan de dag van de installatie. De informatie die naar de app wordt gestuurd is tevens versleuteld dankzij de 4g verbinding. Zo komt jouw data niet ergens anders terecht.

Zonnepanelen kopen in Megchelen

Gemeente Oude IJsselstreek heeft als doelstelling om in 2030 energieneutraal te zijn. Dit betekent een gelijk tussen de totaal verbruikte energie en de hoeveelheid duurzaam opgewekte energie in Oude IJsselstreek. Veel inwoners zijn al aan het bijdragen van deze doelstelling. Er zijn namelijk al 3.691 huishouden die al zonnepanelen op hun dak hebben laten installeren. Dit is super interessant, want je begint direct de eerste dag al te besparen op jouw energierekening. Wil jij ook zonnepanelen kopen in Megchelen ? Doe de gratis en vrijblijvende een dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Megchelen .

Megchelen gaat voor Slimme Energie

In 2022 kiezen steeds meer inwoners van Megchelen voor een energiecontract op basis van variabele tarieven. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. In Megchelen is Slimme energie nu beschikbaar!

Vragen over zonnepanelen in Oude IJsselstreek

 • Waarom zonnepanelen kopen Oude IJsselstreek?

  Zonnepanelen kopen in Megchelen heeft voordelen. Op steeds meer daken in Megchelen liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Oude IJsselstreek?

  Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Arnhem. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook drie lokale Zonneplan partners. Elektro Service Doetinchem B.V. uit Doetinchem, A. Zonnepanelen uit Huissen en Tandem Solar Projects uit Terborg.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Oude IJsselstreek?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in de Megchelen . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.


Megchelen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Megchelen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Oude IJsselstreek er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Oude IJsselstreek

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!