088 020 3000Bereikbaar tot 18:00 uur
Megchelen
Zonnepanelen in Megchelen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Megchelen

Dat de gemeente Oude IJsselstreek voor duurzame energie gaat, blijkt uit de plannen voor zonnevelden, windmolens en biomassa. Al deze plannen zijn er om te zorgen dat Oude IJsselstreek in 2030 energieneutraal is. Ook jij, als inwoner van Megchelen , kunt een bijdrage leveren aan het realiseren van deze doelstelling! Benieuwd wat zonnepanelen voor jou kunnen betekenen? Doe dan geheel vrijblijvend de dakcheck en ontdek of jij ook €1.027 kunt besparen!

Inmiddels zijn in de gemeente Oude IJsselstreek al 3.684 daken voorzien van zonnepanelen. Een hele goede start, maar er is nog meer dan voldoende potentie in de gemeente. En waarom zou je het niet doen? In het afgelopen jaar zijn er 1.064 zonuren gemeten in de gemeente. Daardoor werd er door een woningeigenaar met zonnepanelen gemiddeld €1.027 bespaard. Door het doen van de dakcheck kun jij heel eenvoudig, maar bovenal vrijblijvend, ontdekken wat zonnepanelen voor jou kunnen betekenen. Je ontdekt dan snel en eenvoudig of jouw woning geschikt is en samen met één van onze adviseur wordt er gewerkt aan het optimale plan voor het dak van jouw woning.

Waarom juist nu zonnepanelen in Megchelen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Megchelen kende afgelopen jaar 1064 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Megchelen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Megchelen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Megchelen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Megchelen

Al 3,684 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Oude IJsselstreek gingen je voor.

Zonnepanelen in Oude IJsselstreek

Oude IJsselstreek staat in de top 20 van grootste gemeenten in Gelderland. Oude IJsselstreek heeft om en nabij de 11.396 koopwoningen. Van deze koopwoningen zijn er 8.788 geschikt voor zonnepanelen. Een super mooi aantal waarmee de eigenaren van zo`n woning geheel eenvoudig hun eigen energie kunnen opwekken. Met de nieuwe 325 Wp zonnepanelen van Zonneplan laat je de beste kwaliteit panelen op jouw dak leggen en haal jij het hoogste rendement uit de beschikbare ruimte ! Zo kun jij net als de 3.684 woningeigenaren die je voorgingen ook profiteren van een jaarlijkse besparing van €1.027.

Goed om te weten!

Voorafgaand aan het zonnepanelenproject in Oude IJsselstreek zijn alle woningen handmatig beoordeeld op geschiktheid voor zonnepanelen. De beoordelaars hebben daarbij rekening gehouden met de oriëntatie van het dak, het type dak, schaduwvorming en of daken al voorzien zijn van zonnepanelen. Daarnaast is er in Oude IJsselstreek geen sprake van beschermd stadsgezicht. Dat betekent dat je altijd zonder vergunning zonnepanelen kunt laten plaatsen op jouw woning.


Megchelen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Megchelen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Oude IJsselstreek er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Oude IJsselstreek

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!