088-0203000 Bereikbaar tot 17:00 uur

Zonnepanelen Maarheeze

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

356 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 24.600 besparen

Elk jaar samen besparen

1555 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Maarheeze

Heeft u al zonnepanelen? De gemeente Cranendonck gaat voor duurzaam en er wordt al veel duurzame energie opgewekt door middel van zonnepanelen. Als er gekeken wordt naar het gemiddeld aantal woningen dat al voorzien is loopt de gemeente Cranendonck voor op het gemiddelde in de provincie. Echter doet buurgemeente Heeze-Leende het nog wat beter. Zonneplan heeft al vele installaties verricht in gemeente Cranendonck en de bewoners zijn er blij mee.

Een klant uit Budel:

Het loopt helemaal prima. De adviseur heeft veel werk voor ons verricht en hij heeft zich netjes aan de afspraken gehouden. De monteurs die de panelen hebben geïnstalleerd hebben ook goed werk geleverd. Alles was prima, niet meer dan lof.

Zeer geschikte daken in gemeente Cranendonck

De daken in de gemeente Cranendonck zijn zeer geschikt voor zonnepanelen. Alleen Budel-Dorpplein heeft een beschermd stadsgezicht. Fabrieksnederzetting Budel-Dorplein en de natuurlijke omgeving zijn beschermd. Dit houdt in dat er voor het plaatsen van zonnepanelen een vergunning aangevraagd dient te worden. In de rest van de gemeente Cranendonck kunnen de zonnepanelen geplaatst worden zonder het aanvragen van een vergunning.

Cranendonck gaat voor duurzaam

Door Zonneplan is er een onderzoek uitgevoerd naar het aantal geschikte woningen voor zonnepanelen in gemeente Cranendonck. Hieruit wordt duidelijk dat er 8300 woningen geschikt zijn. Op dit moment maken er al 487 woningen gebruik van zonnepanelen, procentueel gezien komt dit neer op 5,87%. Hiermee presteert de gemeente Cranendonck minder dan buurgemeente Heeze-Leende, hier is namelijk al 6,73% van de woningen voorzien van zonnepanelen. Echter doet gemeente Cranendonck het wel beter dan het gemiddelde in de provincie (4,65%). Zonneplan wil graag samen met de bewoners de stap zetten naar gemeente Heenze-Leende, dus de stap naar de top van Noord-Brabant. Doet ook u mee? Zonneplan staat voor u klaar.


De Energiebespaarlening

Met betrekking tot duurzaamheid heeft gemeente Cranendonck zes thema’s opgesteld. Om deze zes thema’s te stimuleren kunnen de inwoners gebruik maken van de Energiebespaarlening. De Energiebespaarlening is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:

  • Rente tussen de 2,2 en de 2,9%
  • Het minimum leenbedrag is €2500, het maximum is €25.000
  • Looptijd tussen de 7 jaar en 15 jaar
  • U kunt boetevrij aflossen

Wilt u meer informatie over de Energiebespaarlening, dan kunt u hier een kijkje nemen: op het kenniscentrum of ga hier naar de website van het Energiebespaarfonds

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

9 reviews van mensen uit de omgeving van Cranendonck

Gemiddeld
9,1
9.0
Dit is mijn tweede installatie van Zonneplan. De installatie verliep weer uitstekend. De monteurs stonden vroeg op de stoep en de installatie was zo gepiept.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 275 Wp Poly

10.0
Alles is enorm goed verlopen. Ik kan niet anders zeggen. De monteurs hebben keurig gewerkt. De zonnepanelen lagen er zo op. De elektricien had iets langer werk, maar rond een uur of 4 was alles aangelegd. Via de app kijk ik iedere week naar de opbrengsten. Leuk om dit bij te houden. Ik ben enorm tevreden.
Zonnepanelen Budel
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik ben over het alles heel positief. Ik kreeg goede informatie en bij vragen werd ik altijd snel teruggebeld en kreeg ik netjes antwoord. Ook de installatie is heel netjes verlopen. Ik beveel Zonneplan dan ook zeker aan anderen aan.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

8.6
Als de zon maar komt, ben ik zeker tevreden! Februari was een erg mooie maand, dus nu wacht ik op de mooie maanden die er aan zitten te komen. De zonnepanelen werken in ieder geval erg goed. De installateurs hadden ook een super inzet. Ze moesten nog een keer op en neer rijden, maar dit deden ze graag. Al met al ben ik erg tevreden!
Zonnepanelen Maarheeze
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

8.0
Erg tevreden over Zonneplan
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9.0
Het loopt helemaal prima. De adviseur heeft veel werk voor ons verricht en hij heeft zich netjes aan de afspraken gehouden. De monteurs die de panelen hebben geïnstalleerd hebben ook goed werk geleverd. Alles was prima, niets meer dan lof.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9.0
Zonneplan kwam voor mij als beste uit de bus. Zeker in combinatie met de zonnepanelen die ik wilde. Deze zonnepanelen zijn niet de goedkoopste, maar wel de beste. Aangezien ik ook nog een zonneboiler wil, was dit voor mij de beste oplossing. Het contact met mijn adviseur was geweldig. Er heeft alleen één probleem plaatsgevonden. Op een dag met zware regenval heb ik kortsluiting gekregen, maar dat wordt ook opgelost.
Zonnepanelen Budel
Gekozen voor SolarEdge SE3500 en LG 300 Wp MonoX NeoN

10.0
Op de eerste afspraakdatum die we hadden, was het zo verschrikkelijk slecht weer dat de mannen het dak niet op konden. Toen is de plaatsing verzet naar een andere datum, wat heel goed verlopen is. Hoe Het plaatsen van de omvormer ging, is ook een compliment waard. Hij was te groot voor in de meterkast en daarom moest er een andere plek uitgezocht worden. De elektricien van het duo kwam met een hele goede oplossing. De kwaliteit van de materialen heb ik opgezocht op internet en dat is allemaal topspul. Ik ben helemaal 100% tevreden.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3000TL-21 en Trina Solar 260 Wp All Black

9.0
Uit de buurt hoor ik niets dan positieve geluiden en zelf ben ik ook uitermate tevreden. Ik heb wel gekeken naar andere bedrijven, maar toen ik Zonneplan zag heb ik niet meer verder gezocht. Zonneplan heeft op meerdere punten het beste plan voor mij uitgedacht. Toen de installateurs kwamen, bleek het dak-plan op sommige punten niet helemaal te passen, dit is nog wel een aandachtspuntje als er gekeken worden naar het meten op afstand.
Zonnepanelen Budel-dorplein
Gekozen voor SMA Sunny Tripower 6000TL-20 en Trina Solar 260 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag