088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Loon op Zand
Zonnepanelen in Loon op Zand

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen in Loon op Zand

Loon op Zand legt steeds meer de focus op een milieuvriendelijke leefomgeving. Steeds meer daken in Loon op Zand worden voorzien van zonnepanelen. De inwoners van Loon op Zand zijn zich dus zeer bewust van het klimaat en leveren met zelf-opgewekte zonne-energie al een mooie bijdrage aan de duurzaamheid van de gemeente. Wil jij ook starten met het opwekken van duurzame energie? Doe dan een aanvraag en een van onze adviseurs gaat voor jou aan de slag!

Kijken we alleen naar het aantal woningen dat al is voorzien is van zonnepanelen, dan is er nog veel te behalen. Met daken, waarvan daken zonnepanelen hebben laten plaatsen, loopt de gemeente Loon op Zand nog wel achter op buurgemeenten Dongen en Heusden. Maar met de opwekking die plaatsvindt in een gemeente moet het geen probleem zijn om grotere duurzaamheidsstappen te zetten.

Waarom juist nu zonnepanelen in Loon op Zand:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Loon op Zand kende afgelopen jaar 1074 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Loon op Zand zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Loon op Zand ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Loon op Zand kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Loon op Zand

Al 1.005 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Loon op Zand gingen je voor.

Zonnepanelen plaatsen in Loon op Zand

Uit onderzoek van Zonneplan is gebleken dat de daken in Loon op Zand zeer geschikt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. In de gemeente is er geen sprake van een bescherm stadsgezicht. Dit betekent dat er op alle in Loon op Zand daken zonder een vergunning zonnepanelen geplaatst kunnen worden.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel

De gemeente heeft als doelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn. Hiervoor moeten nog wel flinke stappen worden gemaakt. Dit kan de gemeente niet alleen en alle inwoners kunnen hieraan bijdragen door zelf zonne-stroom op te wekken. Help jij, samen met de inwoners van Loon op Zand de gemeente verder te verduurzamen? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Zonneplan.


Loon op Zand in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Loon op Zand steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Loon op Zand er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Loon op Zand

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!