088 020 3000Bereikbaar tot 18:00 uur
Lierop
Zonnepanelen in Lierop

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Lierop

Steeds meer inwoners van Lierop stappen met zonnepanelen over op zonne-energie. Daarnaast zijn er ook al een aantal sportverenigingen in gemeente Someren die de overstap maken naar zonne-energie. Bijvoorbeeld Sportvereniging Someren-Eind. Sinds December 2021 liggen op het dak van het clubgebouw zonnepanelen. Goed bezig! Heel gek is de keuze ook niet, Je bespaart namelijk een mooi bedrag op jouw energie rekening en het is ook nog eens goed voor het milieu.

De inwoners in gemeente Someren met zonnepanelen op hun dak besparen samen per jaar. Naast dat deze inwoners het zien in hun portemonnee, helpen zij ook nog mee aan een duurzame gemeente. Wil jij ook besparen? Doe snel de dakcheck!

Wanneer je de postcodecheck hebt gedaan, gaat een adviseur voor jou aan de slag. Deze neemt jouw woning onder de loep en neemt contact met je op. Samen bespreken jullie vervolgens de mogelijkheden voor jouw dak, waarna je vrijblijvend een offerte ontvangt.

Waarom juist nu zonnepanelen in Lierop:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Lierop kende afgelopen jaar 1066 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Lierop zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Lierop ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Lierop kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Lierop

Al 1.859 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Someren gingen je voor.

Zonnepanelen installateur Lierop

Benieuwd waar wij installeren en hoe onze monteurs dit doen? Onze ervaren zonnepanelen monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Lierop zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we langs om de zonnepanelen te installeren. De installatie kun jij zelf inplannen aan de hand van onze zelfplanner. Zo komen wij altijd installeren op een moment dat jouw uitkomt.

Onze installateurs zorgen dat jij een complete zonnepaneleninstallatie op jouw dak krijgt. Want naast zonnepanelen krijg je afhankelijk van schaduwwerking ook de Zonneplan One of de Zonneplan One Optimized. Deze omvormer zorgt ervoor dat jij jouw opgewekte stroom kan gebruiken. Wat uiteindelijk jouw opbrengsten zijn zie je allemaal gemakkelijk terug in de Zonneplan app.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Lierop

De daken in de Lierop zijn zeer geschikt voor zonnepanelen. Niet alleen het aantal daken, maar ook de hoeveelheid zonuren in de gemeente zorgen ervoor dat zonnepaneelbezitters optimaal kunnen profiteren. Er zijn in de gemeente Someren al daken die schitteren met zonnepanelen.

Toch zijn er nog genoeg daken die kunnen profiteren. Zonneplan doet onderzoek naar welke daken geschikt zijn in de gemeente. Er wordt gekeken welke daken een gunstige ligging hebben, en niet te veel schaduw is en of het type dak geschikt is. Hieruit is gebleken dat er nog daken in de hele gemeente beschikbaar zijn.

Zonnepanelen kopen in Lierop

Gemeente Someren heeft als doelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn. Er zijn al veel lokale initiatieven binnen de gemeente. Verder zijn er al veel Somerenaren die bijdragen aan deze doelstelling. Er zijn namelijk al huishouden die al zonnepanelen op hun dak hebben laten installeren. Dit is super interessant, want je begint direct de eerste dag al te besparen op jouw energierekening. Wil jij ook zonnepanelen kopen in Lierop ? Doe de gratis en vrijblijvende een dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Lierop .

 

Lierop gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Somerenaren voor een energiecontract op basis van variabele tarieven. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. In Lierop is Slimme energie nu beschikbaar!

Vragen over zonnepanelen in Someren

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Someren?

  Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Eindhoven. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Team Duurzaam Installatietechniek uit Eindhoven en Brunschot Solar Techniek uit Swalmen

   

 • Waarom zonnepanelen kopen in Someren?

  Zonnepanelen kopen in Lierop heeft voordelen. Op steeds meer daken in Lierop liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Someren?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in de Lierop . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.


Lierop in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Lierop steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Someren er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Someren

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!