071-7600082Bereikbaar tot 20:30 uur
Koudekerk aan den Rijn
Zonnepanelen in Koudekerk aan den Rijn

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Koudekerk aan den Rijn

Alphen aan den Rijn is al goed bezig met verduurzamen! Zo is er een duurzaam bouwloket beschikbaar en stappen er steeds meer inwoners over op zonne-energie. Niet gek, aangezien ze hier flink mee besparen op hun energierekening. Ga jij ook profiteren van de zon? Zelfs op het dak van het gemeentehuis liggen al 140 zonnepanelen. De gemeente Alphen aan den Rijn wekt daarmee stroom op die vergelijkbaar is met het jaarverbruik van ongeveer 15 huishoudens!

17% van de inwoners uit Alphen aan den Rijn heeft zonnepanelen. Logisch, want je bespaart gemiddeld €1.027 per jaar op de energierekening. Daarnaast ben je ook nog goed bezig voor het milieu. Je bent minder afhankelijk van dure stroom van het net. Kortom, zonnepanelen voorzien jouw gezin van stroom en zorgen voor een meerwaarde van de woning.

Al die zonnepanelen samen in Alphen aan den Rijn hebben per jaar al 265.885 Kg aan CO2 omgezet in bomen. Ook jij kan hier aan bijdragen terwijl je fors kunt gaan besparen!

Waarom juist nu zonnepanelen in Koudekerk aan den Rijn:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Koudekerk aan den Rijn kende afgelopen jaar 1097 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Koudekerk aan den Rijn zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Koudekerk aan den Rijn ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Koudekerk aan den Rijn kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Koudekerk aan den Rijn

Al 5.646 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Alphen aan den Rijn gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Alphen aan den Rijn

17% van de inwoners uit de gemeente Alphen aan den Rijn heeft zonnepanelen. Op dit moment zijn er 10.755 huishoudens zonder zonnepanelen die wel een geschikt dak hebben. Dit komt allemaal naar voren naar het onderzoek dat Zonneplan heeft gedaan naar geschikte daken binnen de gemeente Alphen aan den Rijn.

Een dak is niet geschikt wanneer het bijvoorbeeld gemaakt is van riet of als er gedurende dag extreem veel schaduw op jouw dak is. Inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn hebben geluk want er is geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen. Geïnteresseerd in zonnepanelen? Doe de gratis dakcheck en ontdek de mogelijkheden van jouw dak.

Zonnepanelen installateur Koudekerk aan den Rijn

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Koudekerk aan den Rijn of omgeving? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Moerkapelle. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Greenhill B.V. en Abansolar B.V. beiden gevestigd in Den Haag.

We hebben al veel installaties mogen leveren in de gemeente Alphen aan den Rijn. Onze klanten zijn heel tevreden, dat zien we aan ons klantcijfer van 9.4. Logisch, want door de hoge rendement-panelen en de ONE-omvormer met 4G verbinding ben jij klaar voor de toekomst: Je bespaart gemiddeld €1.027 per jaar op de energierekening.

Zonnepanelen kopen in Koudekerk aan den Rijn

Uiterlijk in 2050 wil Alphen aan den Rijn energieneutraal zijn. Dit betekent een gelijk tussen de totaal verbruikte energie en de hoeveelheid duurzaam opgewekte energie in Alphen aan den Rijn. Veel Alphenaren zijn al aan het bijdragen van deze doelstelling. Er zijn namelijk al 5.646 huishouden in Alphen aan den Rijn die al zonnepanelen op hun dak hebben laten installeren. Dit is super interessant, want je begint direct de eerste dag al te besparen op jouw energierekening. Wil jij ook zonnepanelen kopen in Koudekerk aan den Rijn ? Doe de gratis en vrijblijvende een dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Alphen aan den Rijn.

Koudekerk aan den Rijn gaat voor slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Alphenaren voor een energiecontract op basis van variabele tarieven. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. In Koudekerk aan den Rijn is Slimme energie nu beschikbaar!

Vragen over zonnepanelen in Alphen aan den Rijn

 • Waarom zonnepanelen kopen in Alphen aan den Rijn?

  Zonnepanelen kopen in Koudekerk aan den Rijn heeft voordelen. Op steeds meer daken in Koudekerk aan den Rijn liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Alphen aan den Rijn?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in de gemeente Alphen aan den Rijn. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Alphen aan den Rijn?

  Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Moerkapelle. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Greenhill B.V. en Abansolar B.V. beiden gevestigd in Den Haag. Samen verduurzamen wij de lokale regio!


Koudekerk aan den Rijn in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Koudekerk aan den Rijn steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Alphen aan den Rijn er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Alphen aan den Rijn

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!