088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Kaatsheuvel
Zonnepanelen in Kaatsheuvel

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Kaatsheuvel

Kaatsheuvel staat van oudsher nationaal bekend om de schoenenindustrie en de turfwinning. Tegenwoordig is het dorp voornamelijk bekend van de toeristische attracties de Efteling en het nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Daarnaast wil Kaatsheuvel nu ook naam gaan maken op duurzaam gebied en is Kaatsheuvel begonnen met het ontwikkelen van een milieuvriendelijke leefomgeving.

Steeds meer daken in Kaatsheuvel worden voorzien van zonnepanelen. Echter loopt [stad] nog geen flink achter ten minste een van de rest van de provincie Noord-Brabant. In Kaatsheuvel zijn er extra daken, waarvan daken zonnepanelen hebben. Dit zijn de eerste stappen naar een duurzamere omgeving en ook jij kan hier aan bijdragen! Door het opwekken van zonne-energie ben jij direct duurzaam bezig en help jij mee met de energietransitie. Benieuwd hoe dit in zijn werking gaat? Doe dan een postcodecheck en een van onze adviseurs zal jou er meer over vertellen!

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Kaatsheuvel:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Kaatsheuvel kende afgelopen jaar 1074 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Kaatsheuvel zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Kaatsheuvel ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Kaatsheuvel kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Kaatsheuvel

Al 760 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Kaatsheuvel gingen je voor.

Beschermd stadsgezicht in Kaatsheuvel

Uit onderzoek van Zonneplan is gebleken dat de daken in [stad] zeer geschikt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. Waar gemeenten te maken met een beschermd stadsgezicht geldt dit niet voor [stad]. Dit betekent dus dat er op alle extra daken zonder een vergunning zonnepanelen geplaatst kunnen worden.

Duurzaamheidsdoelstellingen in Kaatsheuvel

De gemeente Loon op Zand heeft als doelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn. Hiervoor heeft het de hulp van de inwoners van Kaatsheuvel hard nodig. De eerste stappen naar een duurzamere omgeving zijn gezet, maar om de doelstelling te bereiken is er nog meer nodig. Help jij, samen met de inwoners van [stad] de gemeente verder te verduurzamen? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Zonneplan.


Kaatsheuvel in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Kaatsheuvel steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Kaatsheuvel er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Kaatsheuvel

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!