088-0203000 Bereikbaar tot 20:30 uur

Zonnepanelen Goutum

 • U betaalt pas ná de oplevering
 • All-in montage: geen extra kosten
 • Gratis de volledige btw-teruggave
 • Beste deal garantie
 • ​Perfect afgewerkte installatie

Wat kosten zonnepanelen?

;

4218 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 466.800 besparen

Elk jaar samen besparen

36261 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Goutum

Onze installatieteams staan te popelen om Leeuwarden te verduurzamen en de gemeente te voorzien van zonnepanelen. Inwoners uit de gemeente kunnen hier namelijk flink mee besparen. Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Of bent u nieuwsgierig hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen? Vraag dan nu gratis informatie aan!. Na uw aanvraag beantwoord uw Zonneplan adviseur al uw vragen en maakt een persoonlijk Zonneplan. Benieuwd hoeveel zonnepanelen er al in gemeente Leeuwarden liggen? En hoe Leeuwarden ervoor staat in vergelijking met de andere gemeenten in Nederland?

Zonnepanelen in Leeuarden Hoeveel daken in Leeuwarden zijn er geschikt voor zonnepanelen? En stimuleert de gemeente zonne-energie? Bekijk de video 2018-04-10 https://img.youtube.com/vi/roEvHzLgOJE /maxresdefault.jpg T3M45S

 • Al 2657 inwoners uit de gemeente Leeuwarden hebben bij ons een aanvraag voor zonnepanelen gedaan.
 • Gemiddeld hebben inwoners uit de gemeente 12 zonnepanelen op het dak liggen. Daarmee halen zij 14% rendement uit hun investering!
 • In de hele gemeente liggen 4,29 zonne-installaties per 100 woningen. In vergelijking met bijvoorbeeld Dantumdiel en Achterkapsel is dat weinig! In Dantumdiel liggen er 6,16 installaties en in Achterkapsel 5,36 per 100 woningen.

Een tevreden klant uit de gemeente Leeuwarden

Graag zou ik een verbeterpunt willen bedenken waar Zonneplan mee aan de slag kan, maar ik kan niets verzinnen wat ze beter kunnen doen. Het was allemaal perfect. Ze zijn op het gebied van prijs-kwaliteit erg sterk.

69% van de daken is geschikt

In Leeuwarden is 69% van de daken geschikt voor zonnepanelen. In vergelijking met andere grote dorpen of steden in de regio is dat gigantisch veel! Uw dak is hoogstwaarschijnlijk ook geschikt. Samen kunt u een grote stap zetten om Leeuwarden te verduurzamen. In Leeuwarden geldt wel een beschermd dorps- of stadsgezicht. Dit geldt voor de gehele binnenstad, het Ljouwert-Nieuwe Kanaalgebied en de Ljouwert-Hollanderwijk. Voor Grou geldt dit alleen voor het centrum. In Wergea voor de straten: Hilleburen, Grote Buren, Gele Eker, Kleine Buren, Kerkbuurt en Nieuwe Hoek. En in Warstiens geldt dit alleen voor de straat Buorren. Wanneer u hier woont dan heeft u door het beschermde stadsgezicht een vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen. In de rest van de gemeente Leeuwarden hoeft er geen vergunning aangevraagd te worden.

In de buurt: Alde Leie Baard Bears Britsum Eagum Easterlittens Feinsum Friens Goutum Grou Hempens Hijum Hilaard Húns Idaerd Jellum Jelsum Jirnsum Jorwert Koarnjum Leeuwarden Lekkum Leons Mantgum Miedum Reduzum Snakkerburen Stiens Swichum Teerns Warstiens Warten Weidum Wergea Wirdum Wytgaard

Leeuwarden streeft naar een duurzame toekomst

Gemeente Leeuwarden gaat voor duurzaam. Het streven is om een prettige en leefbare omgeving te worden. Daarom is het de doelstelling om in 2020, 16% van de energie duurzaam op te wekken. Al 6% van de inwoners uit Leeuwarden profiteert van zonne-energie. Dit is echter te weinig om in 2020, 16% van de energie duurzaam op te wekken en een goede leefomgeving te creëren. Er is dus nog een lange weg te gaan, maar dit wil niet zeggen dat het onmogelijk is! Mede door het grote aantal geschikte daken is zonne-energie een kansrijke optie om te verduurzamen. Om inwoners te helpen met verduurzamen heeft de gemeente een aantrekkelijke lening beschikbaar gesteld. Deze lening heeft een laag rentepercentage, waardoor u waarschijnlijk meer opbrengt met uw panelen dan u betaalt aan rente. De keuze voor zonnepanelen is dan makkelijker gemaakt. Lees hieronder meer over deze lening.


Duurzaamheidslening in gemeente Leeuwarden

De gemeente Leeuwarden heeft het doel om in 2020, 16% van de energie duurzaam op te wekken. Voor de stimulering van dit doel biedt gemeente Leeuwarden een duurzaamheidslening aan. De duurzaamheidslening is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:

 • Lenen van €2.500,- tot €7.499,-
 • Aantrekkelijke rente van 1,6% (rentetarief op 1 januari 2017)
 • Looptijd van 10 of 15 jaar
 • Volledig in te zetten voor 1 maatregel
 • Altijd boetevrij aflossen (minimaal €250,-)
 • Gemeentelijke regeling
 • Lening voor bestaande woningen
 • Een leeftijdsgrens van 75 jaar.

Wilt u meer informatie over de duurzaamheidslening Leeuwarden, dan kunt u een kijkje nemen: op de website van het SvN of hier voor informatie over de duurzaamheidslening Leeuwarden

Voor meer informatie over duurzaamheid binnen de gemeente Leeuwarden kunt u de website van het energieloket bekijken: Klik hier voor het energieloket Leeuwarden

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

104 reviews van mensen uit de omgeving van Goutum

Gemiddeld
9,0
8,0
Ik ben erg tevreden over de installatie, de monteurs waren erg vriendelijk en duidelijk. Later werden er nog wel wat zaken onduidelijk omtrend de BTW teruggave. Dit is voor de rest goed afgehandeld.
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9,0
Top service. De monteurs dachten goed mee tijdens de installatie dag.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 300 Wp All Black

10
Alles is keurig gemonteerd door de heren en het werkt allemaal naar behoren.
Zonnepanelen Klant Leeuwarden
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 295 Wp All Black

10
Ik ben zeer tevreden. Als mensen in mijn buurt vragen naar zonnepanelen, zeg ik altijd dat ze bij Zonneplan moeten wezen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 295 Wp All Black

8,0
De installatie is perfect verlopen. Wij hebben geen op- of aanmerkingen en zijn zeer tevreden.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

10
Ik ben er heel erg blij mee. Ik ben erg goed geholpen in de winkel en je wordt daar echt heel serieus genomen. De jongeman is erg behulpzaam!
Zonnepanelen Klant Stiens
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9,6
Prettig bedrijf, goede service in de Zonneplan winkel te Leeuwarden. De installateurs waren prettig in de omgang en snel klaar.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10
Ik ben enorm tevreden over hoe het gehele proces bij Zonneplan is verlopen. Klantadviseur Anne heeft me voorzien van een top advies en heeft al mijn vragen netjes beantwoord. De installatie dag ging ook perfect, de mannen van het installatieteam hebben de panelen netjes gemonteerd en waren snel klaar.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 275 Wp Poly

9,0
We bevelen jullie erg veel aan bij vrienden en kennissen. Ondanks dat de installatie wat langer op zich liet wachten zijn we erg tevreden. Monitoring houden we uiteraard goed in de gaten!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10
Zonneplan heeft alles in de puntjes voor mij geregeld. Ik ben uitermate tevreden en de zonnepanelen doen het geweldig.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Alles is precies naar wens gegaan. Een duidelijk advies gekregen van Bas. De installateurs waren vriendelijke jongens die de installatie goed hebben uitgevoerd. Tot nu toe gaat het goed met de opbrengst van de zonnepanelen.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Het gaat boven verwachting goed met de zonnepanelen. Ik ben er dan ook erg blij mee. Van begin tot op heden heb ik het contact met Zonneplan goed ervaren. Ik werd altijd netjes te woord gestaan. De installatie van de panelen in ook goed gegaan. De jongens hebben goed hun best gedaan. Na de hand hebben we lekker samen een kroket gegeten, dat hadden ze verdient.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

10
Ik ben ontzettend wijs met de manier waarop het geïnstalleerd is en ik ben ontzettend wijs met de panelen zelf. Rondom Zonneplan verliep alles perfect! De site en app om bij te houden of de zonnepanelen goed hun best doen gebruik ik heel vaak en het is leuk om dan te zien hoeveel ik zelf heb opgewekt.
Zonnepanelen Klant Leeuwarden
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Alles is goed verlopen tot en met de dag van de installatie.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
De klantadviseur van Zonneplan heeft me goed geholpen tijdens de aanschaf. Al mijn vragen werden netjes beantwoord. Ook de installatie dag ging heel vlot. De jongens van het installatieteam hebben netjes gewerkt. Kortom, ik ben dik tevreden over de service van Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

9,0
Niks op aan te merken, prettig contact aan de telefoon. Fijne mensen op de dag van de installatie.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
So far so good! De monteurs waren erg vriendelijk en werkten ook super vlot! De offerte vond ik destijds ook erg duidelijk en het adviesgesprek daarvoor ging ook erg goed. Eigenlijk is alles naar wens! Het monitoren wordt voor mij nu zelfs een beetje een sport. Ik kijk er iedere dag naar.
Gekozen voor SolarEdge SE4000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10
Alles met de panelen gaat hartstikke goed. Wat me het meeste is bijgebleven van het hele traject is het contact met mijn klantadviseur. Daar heb ik erg leuke en prettige gesprekken mee gevoerd. De installateurs waren ook erg vriendelijk. Ik heb leuke gesprekken met ze gevoerd onder het genot van een bakje koffie en vervolgens hebben ze topwerk geleverd.
Zonnepanelen Klant Leeuwarden
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Ik ben heel content met de zonnepanelen van Zonneplan. Ze zijn prima op het dak geïnstalleerd en net op tijd voor het mooie weer. De opbrengst van de panelen is goed, dit vind ik erg leuk om in de gaten te houden via de app.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Ik ben dik tevreden over Zonneplan! Het contact was erg fijn en er werd duidelijk gereageerd. Alles was snel geregeld, ik geen klachten!
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 275 Wp All Black

10
Ik ben heel erg tevreden over hoe het proces bij Zonneplan is gelopen. Ik kreeg een duidelijk en eerlijk advies van Kevin en de mannen van de installatie waren tussen de middag alweer klaar. Omdat ik zo tevreden ben heb ik ook aan mijn zwager verteld over Zonneplan en hij heeft nu ook zonnepanelen. Voor het gehele proces geef ik Zonneplan dikke vette 10!
Zonnepanelen Klant Grou
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8,0
Prima gegaan en gehandeld vanuit Zonneplan. Het was duidelijk en in overleg gebeurd! De btw-service is ook erg positief ervaren. Op een vernieuwing van de offerte alles goed gegaan.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

9,0
Het advies van adviseur Stefan was erg prettig. Ook de mannen van het installatieteam hebben alles netjes geïnstalleerd, ze waren netjes binnen de tijd klaar. Ik kan geen verbeterpunten bedenken voor Zonneplan.
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Ik ben hartstikke tevreden over hoe het gehele proces bij Zonneplan is verlopen. Het advies van Kevin was prettig, hij heeft al mijn vragen netjes beantwoord. Ook de installatie dag ging snel, de jongens van het installatie team wisten wel van doorpakken. Momenteel wacht ik alleen nog op de btw-teruggave, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat ook helemaal goed gaat komen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Hartstikke goed verlopen! Alles werkt goed en de installatie was erg netjes gegaan! De installateurs deden heel goed hun best en hadden veel geduld met alles uitleggen. De btw is terug gekomen en met die service ben ik ook erg blij! Dat was goede nazorg, ik ben zeer tevreden!
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Ik ben goed geholpen bij Zonneplan. Ik ben dan ook tevreden over zowel het adviesgesprek en de installatie.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

9,0
Alles werkt naar behoren! De installatie zelf is snel en goed verlopen. Op een kleine uitleg van de sunny boy na was alles helemaal goed gegaan! De oplossing hiervoor was in ieder geval helemaal naar wens! Ik ben zeker tevreden.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 1.5 en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Zonneplan is netjes en betrouwbaar, daarom ben ik met hun in zee gegaan. Erg knap hij zij telefonisch het contact persoonlijk en netjes houden, erg knap. De opbrengst van de panelen draait ook al als een tierelier! Om deze redenen zou ik Zonneplan zeker aanbevelen!
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 295 Wp Black/white

9,0
Over het algemeen ben ik tevreden over Zonneplan. Het heeft wat langer geduurd voor de zonnepanelen geïnstalleerd werden, maar qua opbrengst heeft dit niks uitgemaakt. Op de dag van installatie is alles netjes verlopen. De installateurs zijn veilig te werk gegaan en hebben uitgelegd hoe het allemaal werkte. Achteraf ben ik blij hoe alles is gegaan.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10
Het hele traject met Zonneplan is goed verlopen. Ik ben heel tevreden en zou Zonneplan dan ook zeker aan andere mensen aanbevelen!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

9,0
Ik ben zeer tevreden over hoe het gehele proces bij Zonneplan is verlopen. In de winkel ben ik goed begeleid tijdens de aanschaf van de zonnepanelen. De installatie ging ook lekker vlot en de mannen waren erg vriendelijk.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8,0
Alles is eigenlijk heel erg goed gegaan. De installatie is goed in overleg gebeurd en netjes achtergelaten. Ook het adviesgesprek ben ik erg tevreden over.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
De installateurs hebben ons goed geholpen bij de installatie, wachttijd goed opgelost middels een wachttijd vergoeding.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8,4
Ik had zo mijn eigen wensen over het kabeltraject. Gelukkig was dit goed bespreekbaar met de behulpzame jongens van het installatieteam. Uiteindelijk in goeie samenwerking alles naar wens af kunnen ronden. Zeer tevreden met het strakke eindresultaat!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

8,0
Het is allemaal heel netjes geregeld. Dat de BTW-teruggave via Zonneplan liep was voor mij ook echt een meerwaarde. De installatie ging razend snel, en alle panelen liggen er netjes en recht op. Ik heb Zonneplan zeker aan mijn vrienden aangeraden!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

10
De communicatie met mijn adviseur Julia verliep prima. Ik heb hier niks op aan te merken. Ook de installatie is goed gegaan. Eigenlijk is het hele proces goed gegaan, vandaar de 10.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
De communicatie is prima verlopen! Ik ben heel positief over het hele proces met Zonneplan. De panelen werken naar behoren en nu is het wachten op de zomer maanden.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 295 Wp Black/white

9,0
De zonnepanelen zijn tot nu toe erg lonend en het ziet er goed uit. Bij Zonneplan is alles erg goed geregeld. Het contact was erg goed niks op aan te merken. Bij de installatie waren de monteurs mooi op tijd, hebben ze geen rotzooi gemaakt en alles goed uitgelegd. Ik ben zeer tevreden over Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10
Mijn man heeft het adviesgesprek gehad. Maar voor zover ik heb meegekregen is het super verlopen! Ook op de dag van installatie was ik niet aanwezig. Maar toen ik thuis kwam lag het er allemaal keurig bij!
Zonnepanelen Klant Wergea
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Ik ben uiterst tevreden over Zonneplan. Alle contacten zijn altijd heel goed verlopen, altijd attent te woord gestaan. Tijdens het installatie was er een goede samenwerking en hebben ze alles keurig op het dak gelegd. Ook alles keurig netjes achtergelaten.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Het adviesgesprek met Jurjen was erg prettig, hij heeft me goed geholpen tijdens de aanschaf. De zonnepanelen zijn perfect geïnstalleerd op de installatie dag, ze liggen nu mooi op het dak. Gelukkig heb ik de btw ook netjes teruggekregen, wel jammer dat je er een paar maandjes op moet wachten. Als ik terugkijk op het gehele proces ben ik erg tevreden hoe het is gelopen bij Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Ik ben zeer tevreden! De btw heb ik teruggekregen, echt geweldig dat Zonneplan dat voor mij regelt! De installatie was echt keurig! Alles netjes en in overleg gebeurd. Het monitoren hou ik ook bij, en ik heb in de afgelopen dagen al veel opgewekt!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8,0
De installatie is prima gegaan! Ook het adviesgesprek is duidelijk en prima verlopen. Ook de btw is terug en hiervan werd ik goed op de hoogte gehouden!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp Poly

8,0
Ik ben bij Zonneplan terecht gekomen via een envelop van de gemeente Leeuwarden. Erg goede info verkregen in mijn adviesgesprek. Mijn BTW-teruggave via Zonneplan is ook vlekkeloos verlopen. Positieve ervaring dus!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

8,0
Ik ben erg blij met de zonnepanelen van Zonneplan, ze liggen mooi op het dak te stralen in de zon. Vorige week hoorde ik ook dat ik geld terug krijg van de energiemaatschappij door de zonnepanelen.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 275 Wp Poly

8,0
Het proces is zeker prima verlopen en is goed bevallen. De installateurs waren erg vriendelijk en hebben goed overlegd. De installatie is ook erg netjes gegaan. Het adviesgesprek was ook erg goed gegaan. De btw heb ik inmiddels terug, daar ben ik ook erg blij mee dat dat allemaal automatisch gaat vanuit Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 5000 en Trina Solar 275 Wp Poly

9,0
Het contact dat ik met Robin heb gehad was erg prettig. Hij heeft al mijn vragen duidelijk beantwoord. De monteurs hebben de panelen keurig en netjes op het dak geplaatst. Alles is volgens afspraak gebeurd, ik heb geen opmerkingen! Bij een zonnige dag vind ik het altijd leuk om te zien wat mijn opbrengst is.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

10
De zonnepanelen lopen perfect. Ze doen wat ze moeten doen. Het installatiebedrijf was ene keurig bedrijf. hebben het keurig gedaan. De installateurs zelf waren erg aardig en netjes. Kortom: Het was een fijne ervaring met Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 275 Wp All Black

8,0
Zonneplan heeft alles uit handen genomen. We hoefden zelf niet zoveel meer te doen. Daarnaast nog in de vestiging in Leeuwarden geweest waar ik goed ben geholpen. De installatie uitstekend verlopen had het ook al een beetje voorbereid. Ik ben heel tevreden.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10
De zonnepanelen zijn mooi op het dak geïnstalleerd door de monteurs van het installatieteam. Zij hebben vlot gewerkt en hebben alles netjes achtergelaten. Mijn man kijkt iedere dag even op de app wat de zonnepanelen opwekken en de zonnepanelen zorgen voor een mooie opbrengst.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 275 Wp All Black

10
Heel erg tevreden over Zonneplan. Ik vind het zeer interessant om alles bij te houden. Het advies was daarnaast erg netjes en zeer betrouwbaar mijn complimenten! De installatie ging ook erg vlug, sneller dan ik had verwacht.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

10
Alles is super netjes verlopen. De jongens van het installatieteam hebben vakwerk geleverd. helemaal niks op aan te merken. Zonneplan verdient wat mij betreft een dikke 10!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

7,6
overal tevreden over, alleen jammer dat de monteurs terug moesten komen, maar de zonnepanelen liggen er mooi bij.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9,0
Ik ben zeer tevreden met de zonnepanelen. In de winkel in Leeuwarden kreeg ik een duidelijk advies en werd me alles netjes uitgelegd. Daarnaast verliep de installatie dag ook prima, de mannen waren erg snel klaar en hebben alles netjes geïnstalleerd.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 275 Wp Poly

9,0
Alles bij Zonneplan is prima verlopen. Het adviesgesprek was fijn en de jongens van de installatie hebben alles mooi geïnstalleerd. Achteraf hebben ze ook alles weer netjes opgeruimd.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 270 Wp All Black

8,0
Over Zonneplan ben ik erg tevreden.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9,0
Ik ga mijn huis volgend jaar verkopen en ben hartstikke blij dat er nu zo'n mooie installatie op ligt. Daarnaast kan de opbrengst in de gaten gehouden via de monitoring en dat is natuurlijk ook leuk om aan te bieden!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 295 Wp Black/white

9,0
Ik ben heel tevreden over Zonneplan. Alles was goed en netjes geregeld. Ik ben blij met wat de zonnepanelen opbrengen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

9,2
Ik ben echt super tevreden over Zonneplan! Ik was al een langere tijd met zonnepanelen bezig en toen kwam ik bij jullie. Het advies was erg goed en duidelijk. Ik kreeg er meteen een goed gevoel bij! De installatie was gewoon geweldig. De monteurs waren gemotiveerd, op elkaar ingespeeld, gestructureerd en anticipeerden erg goed! Ik kan geen min puntje bedenken!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8,0
Erg tevreden over de mannen die de zonnepanelen hebben gelegd.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

9,0
Na telefonisch contact ben ik nog even de winkel in Leeuwarden ingelopen om de panelen te kunnen bekijken, zo weet je toch wat er op je dak komt! Dag van installatie ging heel netjes en ze lagen er zo op. Eigenlijk heb ik helemaal niks aan te merken op Zonneplan!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

8,0
We zijn erg blij met de zonnepanelen. De installatie dag ging zeer vlot, de zonnepanelen zijn netjes op het dak geplaatst door de mannen van het installatieteam.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

8,4
Ik en mijn vriendin hadden van te voren een plek voor de omvormer bedacht. Op de dag van installatie met de jongens overlegd. Er bleek echter een nog betere plek te zijn. Goed dat dit overlegt kon worden. Erg blij met hoe de panelen nu op ons dak liggen.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

9,2
Alles functioneert naar behoren. Ik ben super tevreden over Zonneplan. Het is allemaal heel keurig en correct verlopen. Alles is gegaan zoals afgesproken en de panelen zijn erg netjes geplaatst!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

8,0
Ik ben erg tevreden over de communicatie met Zonneplan. Het is naar wens verlopen.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Ik ben heel erg tevreden over de zonnepanelen. Ze liggen er mooi bij. Het advies was erg goed daarom ben ik ook met Zonneplan in zee gegaan. De installatie ging ook erg goed, het is allemaal keurig neergelegd en afgehandeld. De kabels zijn ook mooi weggewerkt!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

6,0
Ik ben tevreden over de begeleiding tijdens de aanschaf. De communicatie op de installatiedag zelf kon wel beter.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8,0
Ik ben erg tevreden over hoe het proces met Zonneplan is verlopen. Het adviesgesprek was prettig en de installatie verliep vlot. Daarom geef ik Zonneplan een dikke 8 voor het hele proces!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

10
Ik kan eigenlijk niet iets bedenken wat beter kan! Installatie ging perfect en ook het contact was duidelijk.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp Poly

10
Wat een kwaliteit levert Zonneplan af!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 295 Wp Black/white

10
De installatie was vlotjes en goed afgewerkt. De BTW is begin deze week teruggekomen, waar wij zelf niks aan hebben hoeven te doen.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 270 Wp Poly

9,0
Helemaal naar tevredenheid. begeleiding was tot in de puntjes geregeld.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Van het begin tot eind ben ik goed geholpen. Mijn klantadviseur heeft mij altijd duidelijk en snel te woord gestaan en de panelen doen het super!
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Ik heb met Zonneplan altijd duidelijk antwoord gekregen op mijn vragen, de app werkend maken waarop ik mijn opbrengsten kon zien liet wel even op zich wachten, maar is gelukkig allemaal naar tevredenheid opgelost.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8,0
De zonnepanelen liggen er mooi op en doen goed hun best. Via de app houd ik de opbrengst van de zonnepanelen in de gaten, dit vind ik erg leuk. Tijdens het adviesgesprek ben ik goed geholpen door de adviseur en de 2 mannen van de installatie hebben ook netjes hun werk gedaan.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 290 Wp Black/white

10
Vanaf het eerste contact had ik al een goed gevoel. De adviseur waarmee ik sprak heeft echt al mijn vragen beantwoord. Binnen drie dagen werd ik al gebeld door de installateur om de installatie in te plannen. Na een week waren zij al aanwezig om de installatie te verrichten. De slimme meter was ook binnen enkele ogenblikken vervangen. Alles is dag tot dag geregeld. De installateurs hebben heel goed hun best gedaan. Met zijn tweeën hebben zij een geschikte plaats voor de omvormer kunnen vinden. Dit was namelijk erg moeilijk in mijn situatie. Gelukkig kwamen zij tot de perfecte oplossing. De omvormer staat nu op een koele plek en niemand heeft er last van. Op mijn tablet kan ik per dag de opbrengst in de gaten houden. Dit kan ik vergelijken met de opbrengst die Zonneplan voor mij heeft berekend. Ik voel mij helemaal voldaan. Ze hebben mij zelfs na een maand gebeld of alles correct is afgehandeld. Zo hoort het. Perfect!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

8,0
Zonneplan is zo klantvriendelijk! Ik heb echt niks te klagen
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

10
Ons systeem werkt uitstekend. We kijken dagelijks naar onze omvormer om de standen bij te houden hoeveel ons systeem heeft opgewekt. Daarnaast is de hele afhandeling keurig verlopen en was vooraf alles duidelijk. Top!
Gekozen voor SolarEdge SE5K GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

10
Al rijdend in mijn auto kijk ik naar de zon die schijnt op Leeuwarden en ik denk; yes, mijn zonnepanelen draaien op volle toeren. Ik ben erg blij dat ik mijn eigen installatie heb! Het contact met Zonneplan was uiterst sterk en ook na de aankoop bellen ze om te checken of alles in orde is, super!
Gekozen voor Zeverlution 3000S exclusief combox en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
De installatie is netjes en snel verlopen! En ik ben door het proces heen, prima geholpen door mijn persoonlijke adviseur!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Vooral de voorbereiding ging erg goed. De installatie is voltooid in december en fungeert prima. De btw heb ik zelfs al een aantal weken geleden ontvangen.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Alles is prima geregeld, gedegen gedaan, goede uitvoerder gecontracteerd en de beste materialen gebruikt. Echt, ik ben op alle punten positief verrast. De panelen werken erg goed, dus ik ben blij.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10
Alles werkt perfect! Ik probeer zelfs de buren al over te halen om zonnepanelen te nemen.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

10
De installateurs waren erg vakkundig en professioneel. En het eindresultaat ligt mooi op het dak. Daarom ben ik dik tevreden!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Alles werkt perfect en is goed geïnstalleerd en naar wens verlopen. Het mooiste aan de ervaring vind ik dat de zonnepanelen goed verlopen. Het is een product dat op alle vlakken goed scoort. Een allround topper dus!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 265 Wp Poly

9,0
Met SolarEdge houd ik de opbrengst goed in de gaten. Ik vind het leuk dat er een app is om te kunnen monitoren. Hiermee zie ik dat de opbrengst in de winter wat laag is, maar dat nu in maart de opbrengst flink aan het stijgen is! Een vlotte en goede installatie, de juiste investering.
Zonnepanelen Klant Leeuwarden
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en Trina Solar 275 Wp All Black

8,0
Zonneplan stond mij altijd goed te woord. Ik ben uitermate tevreden. De opbrengst van december viel wat tegen. Gelukkig heb ik in januari wel veel stroom opgewekt en ik zie nu een stijgende lijn. Ik geniet erg van mijn mooie installatie.
Zonnepanelen Klant Leeuwarden
Gekozen voor SolarEdge SE2200 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Ik ben erg tevreden met de hoeveelheid panelen op mijn dak. Ik ben met deze panelen vrijwel helemaal zelfvoorzienend, echt top!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

9,0
Ik ben tot nu toe erg tevreden, ik heb nog helemaal geen klachten gehad. De zonnepanelen werden snel geleverd en er was ook een goede afhandeling!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

10
In 2016 hebben we 10% meer zon gehad dan gemiddeld. Dit zien wij goed terug in onze opbrengst van de zonnepanelen. Erg leuk dat we dit kunnen volgen. Zonneplan helpt ons ook goed met onze vragen, ook na de installatie. Ik raad Zonneplan dan ook aan bij Familie vrienden en collega's!
Zonnepanelen Klant Leeuwarden
Gekozen voor SolarEdge SE3000 GSM en Trina Solar 270 Wp All Black

8,0
Ik ben zeer tevreden over de installatie en het werkt naar behoren. Nu maar hopen op veel stroom!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en Trina Solar 270 Wp All Black

9,0
We zijn zeer te spreken over de aanschaf van de zonnepanelen. Mijn man houdt goed bij wat de opbrengst is via de monitoring applicatie. Ook kunnen wij het zien aan onze meter die terugdraait. De installatie was snel voor elkaar en alles is netjes achtergelaten.
Zonnepanelen Klant Stiens
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en Trina Solar 270 Wp All Black

10
Via-via zijn wij bij Zonneplan terecht gekomen. De buren hadden al zonnepanelen via Zonneplan aangeschaft en vonden dat goed gaan. Vervolgens hebben wij ook bij Zonneplan geïnformeerd. De communicatie was heel duidelijk. De installatie was ook dik in orde. We hadden verwacht dat er reclamebordjes van Zonneplan in de tuin geplaatst zouden worden, maar dat werd niet gedaan. Wij zijn 100% tevreden.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en Trina Solar 265 Wp All Black

9,0
Met een goed gevoel kijk ik terug op de installatie van de zonnepanelen. Op afstand wil ik ook graag mijn opbrengsten inzien, maar daar loopt het contact nog over. Ik moet zeggen dat de ondernemers die de panelen geplaatst hebben, het goed gedaan hebben. De buren kregen een dag later zonnepanelen en zijn daar ook tevreden over.
Zonnepanelen Klant Stiens
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 260 Wp All Black

9,0
Via een kennis van m'n vrouw kwamen wij bij Zonneplan terecht. Zij waren zeer tevreden. Dan kan je wel moeilijk gaan doen, maar toen leek het mij wel prima. Dan hoef je ook niet zoveel te zoeken. Zelf kijk ik er ook positief op terug. Tijdens de installatie was ik er zelf niet, maar volgens mij is alles naar wens verlopen. Op de opbrengsten let ik eigenlijk niet, want dat zal wel goed zijn.
Zonnepanelen Klant Stiens
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 260 Wp All Black

9,0
De installatie leverde in totaliteit geen problemen op. Het ging redelijk vlot. Van de leidingen zie je helemaal niets. In het huis zelf hoefde niet zo veel te gebeuren en er zijn zelfs geen dakpannen kapot gegaan. De informatie die de installateurs bij zich hadden, klopte niet met het dakplan, maar dit vormde weinig problemen. De manier hoe de offerte werd gepresenteerd en het contact met de adviseur hielp bij het scheppen van vertrouwen en resulteerde in de keus voor Zonneplan.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en BYD 260 Wp

9,0
Naast Zonneplan had ik nog één andere offerte aangevraagd. Verschil in prijs en materialen was er niet, alleen bood de andere partij een zwaardere omvormer aan. Ik twijfelde of de omvormer van de andere partij wellicht beter was voor mijn situatie, maar uit eindelijk heb ik toch voor Zonneplan gekozen vanwege een installatie uit de buurt door Zonneplan. Dat heb ik een beetje gevolgd en dat ging goed. De installatie bij mij ging ook perfect. De jongens waren hartstikke aardig en netjes en we hadden er mooi weer bij.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 260 Wp All Black

9,0
Iemand uit de buurt had ik zonnepanelen door Zonneplan laten plaatsen. Vervolgens heb ook een offerte aangevraagd en die beviel mij wel. De prijs was aantrekkelijk en de omvormer zou amper lawaai maken, wat ik ook belangrijk vond. De installatie is door een goed bedrijf uitgevoerd waarmee het contact perfect was. Het enige aandachtspuntje was dat de communicatie voor de btw-teruggave met de accountants van Zonneplan te weinig was, zodat het verwarrend was of het wel of niet voor elkaar was.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en BYD 260 Wp

8,0
Wat de panelen opleveren, komt inderdaad in de richting van wat Zonneplan berekend heeft. Achteraf gezien had ik mij meer moeten bemoeien met de aanleg van de kabels, maar dat is alsnog goed gemaakt. De installateurs waren vrij snel klaar met de installatie, omdat ik een rechttoe-rechtaan huis heb. Het waren harde werkers. De jongens hebben zich in het zweet gewerkt. De contactpersoon van Zonneplan is een buitengewone, vriendelijke verkoper. Hij heeft het goed gedaan, want hij heeft mij over de streep getrokken. De goede waarderingen op de website en de nazorg waren tevens belangrijke aspecten in de keuze voor Zonneplan.
Zonnepanelen Klant Leeuwarden
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 260 Wp All Black

10
Er waren een paar aanbieders goedkoper dan Zonneplan, maar die hadden in de kleine lettertjes zaken staan over ‘meerwerk' en ‘meerkosten', hier zat ik niet op te wachten. Bij Zonneplan is het duidelijk waar je voor betaald en loop je achteraf niet tegen onvoorziene kosten aan. Deze transparantie heeft de doorslag gegeven. In combinatie met de goede kwaliteit. De producten die Zonneplan aanbiedt komen overal op internet goed naar voren.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en BYD 260 Wp

10
De panelen heb ik aangeschaft via Zonneplan, maar ik heb ze zelf op het dak gelegd. Ik heb dan ook vooral gekeken naar de materialen. Ik wilde graag Solar Edge en de bevestigingsmaterialen die Zonneplan aanbied. Ik heb dan ook niet verder gekeken. Wat ik wel prettig vond, was dat Zonneplan wel geholpen heeft bij wat technische zaken.
Gekozen voor SolarEdge SE4000 en BYD 260 Wp

10
Ik kijk met een zeer positief gevoel terug op het hele proces. Het is een lang proces geweest, want mijn vrouw moest er ook in meekomen. Maar uiteindelijk hebben we de knoop doorgehakt en zijn we er allebei tevreden over. Ik zag bij de referenties iemand uit Leeuwarden staan. Ik heb mijn eigen onderzoekje gehouden en ben daar op een zaterdag heen gereden om te vragen hoe het hem bevallen was. Ik ben een communicator en ik moet een goed gevoel bij een aankoop hebben. Het gevoel wat ik al had, werd bevestigd in dat bezoek.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3600TL-21 en Trina Solar 260 Wp All Black

8,0
Mijn insteek was om op afstand de opbrengst te kunnen volgen. Dit wilde ik doen door middel van een webconnect. Hier moest ik echter dusdanig lang op wachten dat dit toch wel een minpunt is geworden op het geheel. Wat wel weer een pluspunt was, was mijn contactpersoon. Ik wilde graag 18 panelen, maar bij Zonneplan konden ze met de juiste meetapparatuur laten zien dat dit helemaal niet paste. Ze gaan dus niet voor de grootst mogelijke verkoop, maar voor het beste rendement voor de klant.
Zonnepanelen Klant Leeuwarden
Gekozen voor SMA Sunny Boy 4000TL-21 en Sunrise 260 Wp Black

10
Graag zou ik een verbeterpunt willen bedenken waar Zonneplan mee aan de slag kan, maar ik kan niets verzinnen wat ze beter kunnen doen. Het was allemaal perfect. Ze zijn wat prijs-kwaliteit erg sterk. Dan bedoel ik nog niet eens de kwaliteit van de producten, maar alleen al de kwaliteit van de dienstverlening.
Zonnepanelen Klant Leeuwarden
Gekozen voor SMA Sunny Tripower 7000TL-20 en LG 250 Wp All Black

Lees alle 104 reviews
Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag