088-0203000 Open tot 20:30 uur

Zonnepanelen Gaanderen

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

3492 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 330.000 besparen

Elk jaar samen besparen

25525 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Gaanderen

Steeds meer inwoners van Doetinchem stappen over op zonne-energie. Hiermee helpen zij niet alleen het milieu, maar besparen zij ook flink op de energierekening. In Doetinchem profiteert al 29% van de geschikte woningen van zonnepanelen. Hiermee dragen zij bij aan de doelstelling van de gemeente om in 2030 energieneutraal te zijn. Benieuwd wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen? Met de gratis Zonneplanscan kunt u erachter komen.

Een klant uit Doetinchem

Zonneplan vertelde mij van tevoren al: afspraak is afspraak. Daar is geen woord van gelogen. Alles is keurig afgehandeld. Ik vind het erg leuk dat ik met mijn app de opbrengst van de panelen bij kan houden. Zeker een aanrader!

Geschikte daken voor zonnepanelen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Doetinchem. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 8.781 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Dit zijn heel veel woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen!

Waarom Zonneplan?

Zonneplan gelooft in haar mensen, producten en werkwijze. Daarom mag u tot op het moment van installatie de zonnepanelen gratis annuleren. Wanneer u een aanvraag doet, bekijkt een adviseur samen met u de opties en wordt er aan de hand van haarscherpe satellietbeelden een persoonlijk advies op maat gemaakt. Tijdens de installatie wordt er uitsluitend met betrouwbaar materiaal gewerkt. Hiernaast neemt Zonneplan u al het werk uit handen door onder andere de btw-teruggave voor u te regelen. De prijzen zijn all-in, waardoor u achteraf nooit onverwachte kosten heeft.

Profiteren zonder spaargeld te investeren

Toekomstbestendig Wonen Lening

De gemeente Doetinchem ziet ook in dat zonne-energie een mooie optie is om te verduurzamen en ondersteunt de aanschaf van zonnepanelen door het aanbieden van een Toekomstbestendig Wonen Lening. Met deze lening kunt u aan de hand van aantrekkelijke voorwaarden de aanschaf van zonnepanelen financieren:

  • Minimum leenbedrag: €2.500
  • Maximum leenbedrag: €50.000
  • Regeling van de gemeente en de provincie
  • Lening voor bestaande woningen
  • Voor energiebesparing, levensloopbestendigheid, asbestsanering, sloopmaatregelen en funderingsherstel
  • U kunt boetevrij aflossen met een minimum van €250

Klik hier voor meer informatie over de Toekomstbestendig Wonen Lening.

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

78 reviews van mensen uit de omgeving van Doetinchem

Gemiddeld
9,1
9.0
Alles verliep voorspoedig. Mijn adviseur heeft alles duidelijk uitgelegd. Ik denk dat het een van de eerste installaties van de monteur was. Het duurde denk ik wat langer dan normaal, maar de installatie ligt kaarsrecht op het dak dus ik ben super tevreden!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 300 Wp All Black

10.0
Over alles eigenlijk dik tevreden, ik heb geen op en aanmerkingen over Zonneplan! Heb in minder dan een jaar tijd al 10% van de investering terugverdiend.
Zonnepanelen Doetinchem
Gekozen voor SolarEdge SE8K SetApp en JA Solar 300 Wp All Black

9.0
Op de telefoon of tablet hou ik de opbrengsten een beetje bij. Ik hoop dat er nog genoeg dagen komen dat de zon gaat schijnen. Zonneplan bedankt!
Zonnepanelen Gaanderen
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
Ik ben zeer tevreden over het gehele proces. Vooral in de zomermaanden zat de opbrengst ver boven de prognose. In de afgelopen winterperiode waren de opbrengsten wat minder maar de zonnige maanden komen er weer aan.
Zonnepanelen Wehl
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave SetApp en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Het is perfect verlopen, ik heb echt niks te klagen. De installateurs waren harde werkers die precies wisten wat ze deden. Het advies en contact voorafgaande aan de installatie was ook van de hoogste kwaliteit. Nu kan het besparen beginnen!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Wij kregen van Zonneplan een folder in de bus en deze bleek te mooi om waar te zijn. Na het eerste gesprek met onze adviseur bleek dat dit verhaal niet te mooi was om waar te zijn. Wij zijn super blij met onze keuze voor Zonneplan, alles verliep zoals belooft. Van de offerte aanvraag tot de Installatie tot de btw-teruggave, alles verliep goed.
Zonnepanelen Doetinchem
Gekozen voor SolarEdge SE7K en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
Ik kan het zelf mooi bijhouden, het contact zelf erg fijn ervaren. adviseur was erg aardig, ik had een verzoek en zij hielp mij. Fijn dat ik een tijdje na de installatie nog persoonlijk werd gebeld om te vragen hoe het met de zonnepanelen was.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Ik ben erg blij dat ik voor Zonneplan heb gekozen. We zijn altijd goed op de hoogte gehouden door Zonneplan en daarnaast heb ik in de eerste maanden ook een goed rendement gehad.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
De monteurs die kwamen installeren hebben echt topwerk geleverd! We zijn helemaal 'van Zonneplan' en vertellen iedereen die het wil horen met plezier over onze zonnepanelen.
Zonnepanelen Doetinchem
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 300 Wp All Black

8.0
De installatie van de zonnepanelen is erg goed verlopen. In overleg met mij hebben de monteurs de hele installatie naar wens uitgevoerd. We lopen voor op de beoogde opbrengsten.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag