088-0203000 Morgen open om 08:30 uur

Zonnepanelen Feanwâlden

 • Gratis scan van uw dak
 • Ook zonder eigen investering
 • Beste deal door collectieve inkoop

Wat kosten zonnepanelen?


673 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 51.000 besparen

Elk jaar samen besparen

3627 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Feanwâlden

Onze installatieteams staan te popelen om Dantumadiel te verduurzamen en Dantumadiel te voorzien van zonnepanelen. Inwoners uit de gemeente kunnen namelijk flink besparen met zonne-energie. Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Of bent u nieuwsgierig hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen? Vraag dan gratis informatie aan.

Na uw aanvraag worden al uw vragen door een zonnepanelenadviseur beantwoord. U ontvangt een persoonlijk Zonneplan en daarna beslist u of u ook voor een stralend dak wilt gaan!
Benieuwd hoeveel zonnepanelen er al in gemeente Dantumadiel liggen? En hoe Dantumadiel ervoor staat in vergelijking met de andere gemeenten in Nederland?

 • In de hele gemeente zijn er al 626 koopwoningen met zonnepanelen (2017). Dit is 15% van het aantal geschikte koopwoningen voor zonnepanelen.
 • Al +331 inwoners uit de gemeente Dantumadiel hebben bij ons een aanvraag voor zonnepanelen gedaan.
 • Gemiddeld hebben inwoners uit de gemeente 12 zonnepanelen op het dak liggen. Daarmee halen zij 14% rendement uit hun investering.

Een tevreden klant uit de gemeente Dantumadiel

Ik heb Zonneplan vergeleken met nog een andere aanbieder, maar Zonneplan kwam toch als beste naar voren. Het meest tevreden was ik over de communicatie met de installateurs en mijn adviseur van Zonneplan, ze hadden echt kennis van zaken.

86% van de daken is geschikt

In Dantumadiel is 86% van alle koopwoningen geschikt voor zonnepanelen. Uw dak is waarschijnlijk ook geschikt. Maak een mooie stap en verduurzaam uw gemeente Dantumadiel met zonnepanelen.

Dantumadiel in 2050 energieneutraal

Gemeente Dantumadiel gaat voor duurzaam. Het streven is om een prettige en leefbare omgeving te worden. Daarom is het de doelstelling vanuit de provincie om in 2050 energieneutraal te zijn. Al 15% van de koopwoningen in Dantumadiel profiteert van zonne-energie. Dit is echter te weinig om in 2050 energieneutraal te worden. Er is dus nog een lange weg te gaan, maar dit wil niet zeggen dat het onmogelijk is! Mede door het grote aantal geschikte daken is zonne-energie een kansrijke optie om te verduurzamen.
Om inwoners te helpen met verduurzamen heeft de gemeente een aantrekkelijke lening beschikbaar gesteld. Deze lening heeft een laag rentepercentage, waardoor u waarschijnlijk meer opbrengt met uw panelen dan u betaalt aan rente. De keuze voor zonnepanelen is dan makkelijker gemaakt. Lees hieronder meer over deze lening.


Duurzaamheidslening Dantumadiel

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol binnen de gemeente Dantumadiel. Om die ambitie te stimuleren kunnen de inwoners van gemeente Dantumadiel gebruik maken van de duurzaamheidslening Dantumadiel. De duurzaamheidslening is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:

 • Gemeentelijke regeling
 • Lenen van €2.500,- tot €15.000,-
 • Aantrekkelijke rente van 1,6% (2018)
 • Looptijd van 10 of 15 jaar
 • Volledig in te zetten voor 1 maatregel
 • Altijd boetevrij aflossen (minimaal €250,-)
 • Leeftijdsgrens van de aanvrager is 75 jaar

Wilt u meer informatie over de duurzaamheidslening Dantumadiel, dan kunt u een kijkje nemen:op de website van de gemeente of op de website van het SVn. De gemeente Dantumadiel heeft een energieloket, hier kunt u meer informatie vinden over duurzaamheid binnen de gemeente: Klik hier voor het energieloket

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

4 reviews van mensen uit de omgeving van Dantumadiel

Gemiddeld
8,8
9.0
Ik ben een tevreden baasje. De zonnepanelen zijn goed geïnstalleerd. Het was een fluitje van een cent. Nu geniet ik van de opbrengsten van mijn zonnepanelensysteem. Dat levert een stuk meer op dan de opbrengsten van mijn spaarrekening.
Zonnepanelen Feanwâlden
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Prettige communicatie gehad met Zonneplan gedurende het hele traject. Iedereen weet waarover ze praten en iedereen weet precies wat ze moeten doen. Erg vakkundig allemaal.
Zonnepanelen De Westereen
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

8.0
De zonnepanelen doen het prima. Via de app kunnen we mooi de opbrengst in de gaten houden en dat gaat goed. Ook de installateurs hebben op de installatie dag alles perfect geïnstalleerd. Daar was ik erg blij mee.
Zonnepanelen Damwâld
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik heb gekeken of het voordeliger was bij een Fries collectief, maar Zonneplan kwam toch als beste naar voren. Het meest tevreden was ik met de communicatie met de installateurs en mijn adviseur van Zonneplan, ze hadden echt kennis van zaken.
Zonnepanelen Damwald
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3600TL-21 en BYD 245 Wp

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag