Zonnepanelen in Feanwâlden

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • voordeelVerdien gemiddeld €635 per jaar
 • voordeelNu voordeel door btw teruggave
 • voordeelEenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Feanwâlden

4.143 daken in de gemeente Dantumadiel is geschikt voor zonnepanelen. Wat een geweldig aantal! Wanneer je zonnepanelen neemt, help je de gemeente met hun duurzaamheidsdoelstelling. De gemeente wil namelijk in 2050 energieneutraal zijn.

Met zonnepanelen op jouw dak is de gemeente daar weer een stukje dichterbij. 758 huishoudens profiteren al van zonnepanelen, word jij de volgende? Nieuwsgierig naar de huidige stand van zaken in de gemeente Dantumadiel? Gezamenlijk hebben de inwoners van de gemeente Dantumadiel met zonnepanelen de uitstoot van 488.750 kg CO2 bespaard. De inwoners van Dantumadiel hebben met zonnepanelen samen €51.600 bespaard!

Waarom juist nu zonnepanelen in Feanwâlden:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Feanwâlden kende afgelopen jaar 1092 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Feanwâlden zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 635,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Feanwâlden ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Feanwâlden kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig” Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Feanwâlden

Al 758 opgewekte zonnepanelen eigenaren in de gemeente Dantumadiel gingen je voor.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer je een aanvraag doet, bekijkt een adviseur samen met je de opties en wordt aan de hand van haarscherpe satellietbeelden jouw persoonlijk advies opgesteld. Vervolgens ontvang je dit advies via de mail, zodat je het zonneplan in alle rust kunt bekijken.

Ga je akkoord met het Zonneplan, dan plannen wij een installatiedatum. Tijdens de installatie wordt er uitsluitend met betrouwbaar materiaal gewerkt. Hiernaast neemt Zonneplan je al het werk uit handen door onder andere de btw-teruggave voor je te regelen. De prijzen zijn all-in, waardoor je achteraf nooit onverwachte kosten hebt. Je betaalt pas nadat de panelen geplaatst zijn en je helemaal tevreden bent.

Geen beschermd stadsgebied

In de Feanwâlden is er geen sprake van beschermd stadsgebied. Je kunt dus zonnepanelen aanschaffen zonder een vergunning van de gemeente. Hierdoor kan elke inwoner Feanwâlden helpen richting de top 25 meest duurzame gemeentes te gaan!

 


Feanwâlden in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Feanwâlden steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Dantumadiel er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Dantumadiel

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

hebben een dakcheck gedaan