088-0203000 Bereikbaar tot 17:00 uur

Zonnepanelen Feanwâlden

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

708 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 51.000 besparen

Elk jaar samen besparen

3627 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Feanwâlden

86% van de daken in de gemeente Dantumadiel is geschikt voor zonnepanelen. Wat een geweldig aantal! Wanneer u zonnepanelen neemt, helpt u de gemeente met hun duurzaamheidsdoelstelling. De gemeente wil namelijk in 2050 energieneutraal zijn. Met zonnepanelen op uw dak is de gemeente daar weer een stukje dichterbij. 718 huishoudens profiteren al van zonnepanelen, wordt u de volgende?

Nieuwsgierig naar de huidige stand van zaken in de gemeente Dantumadiel?

  • Gezamenlijk hebben de inwoners van de gemeente Dantumadiel met zonnepanelen de verbranding van 44.708 kilogram kolen voorkomen.
  • De inwoners van Dantumadiel met zonnepanelen hebben samen €51.600 bespaard!

Een tevreden klant uit de gemeente Dantumadiel

Ik heb Zonneplan vergeleken met nog een andere aanbieder, maar Zonneplan kwam toch als beste naar voren. Het meest tevreden was ik over de communicatie met de installateurs en mijn adviseur van Zonneplan, ze hadden echt kennis van zaken.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u een aanvraag doet, bekijkt een adviseur samen met u de opties en wordt aan de hand van haarscherpe satellietbeelden uw persoonlijk advies opgesteld. Vervolgens ontvangt u dit advies via de mail, zodat u het zonneplan in alle rust kunt bekijken.

Gaat u akkoord met het Zonneplan, dan plannen wij een installatiedatum. Tijdens de installatie wordt er uitsluitend met betrouwbaar materiaal gewerkt. Hiernaast neemt Zonneplan u al het werk uit handen door onder andere de btw-teruggave voor u te regelen. De prijzen zijn all-in, waardoor u achteraf nooit onverwachte kosten heeft. U betaalt pas nadat de panelen geplaatst zijn en u helemaal tevreden bent.

Geen beschermd stadsgebied

In de gemeente Dantumadiel is er geen sprake van beschermd stadsgebied. U kunt dus zonnepanelen aanschaffen zonder een vergunning van de gemeente. Hierdoor kan elke inwoner de gemeente helpen richting de top 25 meest duurzame gemeentes!
Duurzaamheidslening Dantumadiel

U kunt uw maandelijkse woonlasten verlagen met zonne-energie zonder dat u uw eigen spaargeld moet investeren. U kunt gebruik maken van de duurzaamheidslening van de gemeente. De gemeente heeft voor het besparen op grijze energie een speciaal budget vrijgemaakt.

Meer over de duurzaamheidslening

U kunt ook nog altijd gebruik maken van een andere stimuleringsregeling, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

7 reviews van mensen uit de omgeving van Dantumadiel

Gemiddeld
9,3
10.0
Zonneplan is helemaal fantastisch! Zonneplan is een super servicegericht bedrijf. Ik kan een lang verhaal ophouden met de redenen waarom Zonneplan top is maar kortom is Zonneplan goed voor de installatie, tijdens en na de installatie. Alles werkt naar behoren, ik ben erg blij met mijn keuze voor Zonneplan en haar goede zonnepanelen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

10.0
Bij Zonneplan krijg je een persoonlijke adviseur die met je het hele proces doorloopt. Het contact met mijn adviseur is van a tot z goed verlopen. De gehele service van Zonneplan is daarnaast ook erg goed. Ook na de installatie kan ik namelijk met vragen bij Zonnepanelen terecht. Ik ben erg tevreden met mijn panelen, want ze zorgen voor een flinke verlaging in mijn energiekosten.
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

10.0
Alles is super goed verlopen, de installatie dag ging goed en er is netjes gewerkt door de monteurs. Top service, ik ben goed geholpen wanneer ik vragen had!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Ik ben een tevreden baasje. De zonnepanelen zijn goed geïnstalleerd. Het was een fluitje van een cent. Nu geniet ik van de opbrengsten van mijn zonnepanelensysteem. Dat levert een stuk meer op dan de opbrengsten van mijn spaarrekening.
Zonnepanelen Feanwâlden
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Prettige communicatie gehad met Zonneplan gedurende het hele traject. Iedereen weet waarover ze praten en iedereen weet precies wat ze moeten doen. Erg vakkundig allemaal.
Zonnepanelen De Westereen
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

8.0
De zonnepanelen doen het prima. Via de app kunnen we mooi de opbrengst in de gaten houden en dat gaat goed. Ook de installateurs hebben op de installatie dag alles perfect geïnstalleerd. Daar was ik erg blij mee.
Zonnepanelen Damwâld
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik heb gekeken of het voordeliger was bij een Fries collectief, maar Zonneplan kwam toch als beste naar voren. Het meest tevreden was ik met de communicatie met de installateurs en mijn adviseur van Zonneplan, ze hadden echt kennis van zaken.
Zonnepanelen Damwald
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3600TL-21 en BYD 245 Wp

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag