088-0203000 Open om 08:30 uur

Zonnepanelen Dirksland

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

1882 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 159.000 besparen

Elk jaar samen besparen

12103 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Dirksland

Duurzame energie opwekken met zonnepanelen? Een slimme keuze, zowel voor het milieu als voor uw eigen portemonnee. Vele inwoners van de gemeente Goeree-Overflakkee zijn hier van op de hoogte en profiteren al van zonne-energie. Van de 9207 geschikte woningen hebben momenteel maar liefst 1058 woningen zonnepanelen op het dak. Dit komt neer op 11,5%. Wij denken dat we dit percentage van huizen met zonnepanelen samen nog hoger kunnen krijgen. Helpt u mee?

Een klant uit Zuid-Holland:

Voordat ik bij Zonneplan terecht kwam, had ik al meerdere offertes aangevraagd. Een andere partij was voordeliger maar uiteindelijk heb ik toch voor Zonneplan gekozen. Vooral door het goede contact en de beoogde betrouwbaarheid.

De daken in Goeree-Overflakkee geschikt voor zonnepanelen

Veel daken in de gemeente Goeree-Overflakkee zijn zeer geschikt van zonnepanelen. Het liefst plaatst Zonneplan op zoveel mogelijk van deze daken zonnepanelen. In een groot deel van de gemeente Goeree-Overflakkee is dit zonder vergunning mogelijk. Maar let op: bent u een inwoner van Middelharnis, Goedereede of Sommelsdijk? Dan moet u rekening houden met het beschermde dorpsgezicht. Controleer voor de aanschaf van zonnepanelen daarom goed of hier sprake van is en vraag indien nodig een vergunning aan bij de gemeente.

Voordelen van de zonnepanelen in Goeree-Overflakkee

De met zonnepanelen gevulde daken van Goeree-Overflakkee zorgen samen voor een positie 10 binnen de top 355 gemeenten in Nederland op het gebied van zonnepanelen. Een hele mooie positie voor de gemeente, maar wat houdt deze positie nou daadwerkelijk in? Goeree-Overflakkee bespaart door de geplaatste zonnepanelen gezamenlijk €66.000 euro, 126 gevulde luchtballonnen of 352 rondjes om de aarde. Indrukwekkend toch?


Gemeente Goeree-Overflakkee biedt de Duurzaamheidslening aan

Duurzaamheid is van groot belang in de gemeente Goeree-Overflakkee. Er wordt dan ook hard gewerkt aan de doelstelling om in 2020 energieneutraal te zijn. Een van de manieren waarop de gemeente dit probeert te stimuleren is door u als inwoner hierbij te betrekken. De gemeente verstrekt namelijk de Duurzaamheidslening, waarmee u zonnepanelen kunt financieren. Een interessante optie, gezien;

  • De huidige rente 1,6% is en wordt vastgesteld op de datum van binnenkomst van de aanvraag
  • Het minimum leenbedrag is €2500, het maximum is €125.000
  • De looptijd van de Duurzaamheidslening 10 tot 15 jaar is
  • U boetevrij kunt aflossen met een minimum van €250,-

Wilt u meer informatie over de Duurzaamheidslening van de gemeente Goeree-Overflakkee? Kijk dan op de website van het SVn of kijk hier voor meer informatie over de duurzaamheidslening Goeree-Overflakkee.

Indien u geïnteresseerd bent in meer informatie over duurzaamheid in gemeente Goeree-Overflakkee kunt u de website van het energieloket bekijken: klik hier voor het energieloket Goeree-Overflakkee


Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

13 reviews van mensen uit de omgeving van Goeree-Overflakkee

Gemiddeld
9,0
9.0
Ik heb niets dan lof voor Zonneplan! Het gehele traject wordt professioneel aangepakt door de medewerkers op kantoor en ook door de monteurs in huis. Er moesten een aantal gaten in het plafond geboord worden, maar dat ging in goed overleg met mij en dat is netjes gedaan. De monteurs hebben hard gewerkt en waren snel klaar! De installatie wekt nu een halfjaar energie op en dat gaat heel goed! Ik zou Zonneplan aan iedereen aanraden, sterker nog: vrienden van mij hebben daardoor nu ook al panelen van Zonneplan!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en LONGi Solar 305 Wp All Black

9.0
Het is supersnel gegaan. Ik ben erg blij met de zonnepanelen. De opbrengst is geweldig, ik mag absoluut niet klagen!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik had contact met Rik van Zonneplan en hij heeft mij altijd goed geholpen. De zonnepanelen werden echt supersnel geïnstalleerd door vakkundige mensen. De zonnepanelen hebben daarnaast ook een geweldige opbrengst. We vergelijken het vaak met de buren die ook SolarEdge hebben.
Zonnepanelen Dirksland
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Ik ben heel erg blij met de zonnepanelen. Het ging helemaal naar wens. Het contact was erg goed en is prima verlopen. Ik heb veel partijen vergeleken en Zonneplan kwam hierin het positiefst naar voren! Bij de installatie is ook erg goed meegedacht en is het goed en netjes gemonteerd.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
Wij hebben alles als heel plezierig ervaren!!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
Ik ben erg tevreden over de zonnepanelen. Heb een prima advies gehad van mijn adviseur en de installatie ging ook naar wens.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
Ik ben erg tevreden met de Zonnepanelen. Alles is erg goed en netjes verlopen we wachten alleen nog op de btw!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 270 Wp Poly

10.0
Prima service. De berekening die werd gemaakt was voordeliger dan gedacht. De service van de monteurs was geweldig zelfs nog op het dak een pijpje vervangen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Ik ben erg tevreden, ik raad het zelfs aan bij vrienden. Echt top!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Het is erg leuk om gezamenlijk met de kinderen de zonnepanelen te kunnen volgen via de app. Zo kunnen we mooi zien hoeveel energie we opwekken. Ook liep het proces van aanvraag tot installatie heel soepel en stond Zonneplan altijd open voor vragen. We zullen Zonneplan dan ook zeker aanraden bij vrienden en familie.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 270 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag