073-2048163Bereikbaar vanaf 09:00 uur
Den Dungen
Zonnepanelen in Den Dungen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Den Dungen

De gemeente Sint-Michielsgestel is erg bewust bezig met verduurzamen. Overal in de gemeente zijn er steeds meer inwoners die kiezen voor zonnepanelen. Namelijk 23% van de geschikte daken zijn al voor zien van zonnepanelen. Dat is ook niet gek met de 1.087 zonuren per jaar in de gemeente. Je kunt optimaal profiteren van zonnepanelen.

Zonnepanelen zijn duurzaam en goed voor het milieu, dit is een mooie reden om zonnepanelen aan te schaffen. Maar naast dat het goed is voor het milieu bespaar jij ook nog op jouw energierekening. Dit komt gemiddeld uit op wel €1.143 per jaar. De 2.228 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €2.546.604.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Den Dungen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Den Dungen kende afgelopen jaar 1087 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Den Dungen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Den Dungen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Den Dungen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Den Dungen

Al 2.228 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Sint-Michielsgestel gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Den Dungen

Maar liefst 6.856 daken in de gemeente is geschikt voor zonnepanelen. Dit komt deels omdat er in gemeente Sint-Michielsgestel geen beschermd stadsgezicht geldt. Dit houdt in dat er in de gemeente geen vergunning nodig is om zonnepanelen te laten installeren. Hierdoor wordt de stap naar duurzame energie nog makkelijker!

Waarom Zonneplan? Je krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies. In dit advies nemen wij de veiligheid van de installatie, de kwaliteit van de producten en jouw wensen altijd mee. Ons doel is om jou 100% tevreden te maken met een persoonlijk zonneplan. Veel klanten zijn ook blij met ons blijkt uit ons gemiddelde klantcijfer van een 9.2 uit 19.154 beoordelingen.

Zonnepanelen installateur Den Dungen

Ben je op zoek naar een zonnepaneleninstallateur in Den Dungen ? Onze ervaren monteurs en installatiepartners staan te popelen om jouw dak te voorzien van zonnepanelen! Op dit moment plaatsen onze installateurs geheel zwarte zonnepanelen met een maximaal vermogen van 400Wattpiek. In Nederland betekent dit, dat één paneel gemiddeld 320 kWh oplevert. Direct na het installeren begint jouw installatie meteen met besparen!

De werkelijke opbrengsten zie je simpel en overzichtelijk terug in de Zonneplan app. Dankzij een versleutelde 4G verbinding heb je live inzicht in de prestaties van jouw zonnepanelen. Dankzij deze verbinding blijft tevens de data van jou.

Zonnepanelen kopen in Den Dungen

De gemeente heeft als doel dat in 2040 Sint-Michielsgestel klimaatneutraal is. Veel inwoners van Den Dungen zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 2.228 inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Den Dungen . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Den Dungen ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Den Dungen .

Den Dungen gaat voor Slimme Energie

In 2022 kiezen steeds meer inwoners van Den Dungen voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Den Dungen !

Vragen over zonnepanelen in Sint-Michielsgestel

 • Waarom zonnepanelen kopen in Sint-Michielsgestel?

  Zonnepanelen kopen in Den Dungen heeft voordelen. Op steeds meer daken in Den Dungen liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Sint-Michielsgestel?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Den Dungen . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Sint-Michielsgestel?

  In Eindhoven hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners. Off The Grid Installatiebedrijf uit Nijmegen en A. Zonnepanelen uit Huissen. Samen verduurzamen wij de lokale regio!


Den Dungen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Den Dungen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Sint-Michielsgestel er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Sint-Michielsgestel

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!