088-0203000 Open om 08:30 uur

Zonnepanelen Cuijk

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

1059 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 81.600 besparen

Elk jaar samen besparen

6028 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Cuijk

Cuijk heeft in 2018 mogen genieten van meer dan 2100 zonuren. Hier kunt u samen met Zonneplan heel wat duurzame energie uit halen. 81 huishoudens in Cuijk hebben met hun zonnepanelen tot op de dag van vandaag deze zonuren benut en al veel geld bespaard. U wilt dit toch ook?

Maar liefst 74% van de daken in Cuijk is geschikt voor zonnepanelen. Wanneer u besluit zonnepanelen te nemen, draagt u ook nog eens bij aan de duurzaamheidsdoelstelling van de gemeente. De doelstelling is namelijk om in 2045 volledig duurzaam te zijn.

Een tevreden klant uit de gemeente Cuijk

Energie besparen was voor mij de hoofdreden. Ik heb toen mijn energieleverancier om advies gevraagd en deze noemde onder andere Zonneplan als aanbieder. Ook de bevindingen van huidige klanten hebben meegespeeld. Deze waren erg positief en nu komt er nog een positieve bij: die van mij.

Waarom Zonneplan?

Jarenlange ervaring in zonnepanelen heeft ervoor gezorgd dat Zonneplan u veel te bieden heeft:

Wij gaan voor kwaliteit: Gespecialiseerde Zonneplan-adviseurs ontwerpen op kantoor uw persoonlijk passend dakplan. Er wordt gebruikgemaakt van programma’s met hoge kwaliteit. Hiermee kan uw persoonlijke adviseur precies zien waar de ramen zitten en hoeveel pijpjes er aanwezig zijn op uw dak.

Wij gaan voor service: Een aantal diensten leveren wij standaard bij de installatie van zonnepanelen.

  • Wanneer u zonnepanelen aanschaft, krijgt u de btw terug. Dit hoeft u niet zelf te regelen, maar dat doen wij voor u.
  • Zonnepanelen zijn producten die een flink aantal jaren mee moeten gaan. Wij bieden u 10 jaar lang garantie op alle producten die we u geleverd hebben.
  • Indien u gebruik wilt maken van de duurzaamheidslening, ondersteunen wij u bij de aanvraag hiervan.

Wij gaan voor de beste technologie: Zonneplan biedt u de nieuwste producten en de beste technologie. Zonneplan test uitvoerig de producten en deze producten dragen ook het TÜV-keurmerk.

Goed om te weten

Om niet voor verrassingen te komen staan, heeft Zonneplan de nuttige informatie voor u op een rijtje gezet:

  • Beschermd stadsgezicht: In Cuijk is geen sprake van beschermde stadsgezichten. Hierdoor kunt u gemakkelijk zonder een vergunning kiezen voor zonnepanelen.
  • Extra mogelijkheden om te verduurzamen: Cuijk wilt haar inwoners stimuleren om te verduurzamen en heeft daarom een gemeentelijke regeling opgezet. Hierdoor wordt het financieren van zonnepanelen voor u nog eenvoudiger. Het behalen van het doel om in 2045 100% duurzaam te zijn, wordt op deze manier ook eenvoudiger.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Gemeentelijke regeling Cuijk

Het is mogelijk uw maandelijkse energierekening te verlagen en te verduurzamen zonder dat u hier uw eigen spaargeld in moet investeren! In Cuijk kunt u gebruik maken van de duurzaamheidslening. Met deze lening kunt u dus de aanschaf van uw zonnepanelen financieren en daarnaast meteen besparen.

Meer over de duurzaamheidslening

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

5 reviews van mensen uit de omgeving van Cuijk

Gemiddeld
9,2
9.0
De zonnepanelen doen hard hun best. De slimme meter is geïnstalleerd. De app is gedownload. De opbrengst zijn goed zichtbaar. Ik ben erg tevreden met mijn systeem. Alles verliep snel en gemakkelijk. Er zijn 2 dakpannen kapot gegaan tijdens de installatie, maar dit kan gebeuren. Ik had reserve dakpannen paraat.
Zonnepanelen Cuijk
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Er is netjes gewerkt en ik ben zeer tevreden!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

8.0
Vooraf had ik een aantal wensen en eisen en Zonneplan kon hieraan voldoen voor de scherpste prijs. Het contact met de adviseur was dan ook prima en de installatie verliep ook zonder problemen. Ik ben benieuwd of ik de geschatte jaaropbrengst ga behalen.
Zonnepanelen Vianen NB
Gekozen voor SolarEdge SE3500 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

10.0
Energie besparen was voor mij de hoofdreden. Ik heb toen mijn energieleverancier om advies gevraagd en deze noemde onder andere Zonneplan als aanbieder. Ook de bevindingen van huidige klanten hebben meegespeeld. Deze waren erg positief en nu komt er nog een positieve referentie bij: die van mij.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en Trina Solar 255 Wp All Black

10.0
De snelste en beste offerte heeft uiteindelijk ‘gewonnen'. Ik heb de informatie gekregen die ik nodig had, terwijl ik er bij andere partijen zelf achteraan moest bellen. De installateurs waren niet alleen kundig maar ook uitermate vriendelijke. Zij hebben in samenspraak met mij een mooi systeem opgeleverd.
Zonnepanelen Cuijk
Gekozen voor SMA Sunny Boy 1300TL-10 en BYD 245 Wp

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag