088-0203000 Open om 08:30 uur

Zonnepanelen Bladel

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

169 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 8.400 besparen

Elk jaar samen besparen

283 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Bladel

Duurzame daken in Bladel. Zonnepanelen zijn populair onder de inwoners van gemeente Bladel. Op het gebied van zonnepanelen presteert de gemeente Bladel boven het gemiddelde in de provincie Noord-Brabant. De gemeente Bladel nadert de top 5 en dat is een geweldig vooruitzicht voor de toekomst. Zonneplan is al bekend in de provincie Noord-Brabant.

Een klant uit Noord-Brabant:

Ik ben gelukkig met de zonnepanelen. Ik heb er weinig omkijken naar en alles werkt naar behoren. Er was nog een probleempje na de installatie maar deze is goed opgelost door Zonneplan en de installateurs.

Geschikte daken in gemeente Bladel

Uit onderzoek van Zonneplan is gebleken dat de daken in gemeente Bladel zeer geschikt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. Waar veel gemeenten in Noord-Brabant rekening moeten houden met een beschermd stadsgezicht is hier in gemeente Bladel geen sprake van. De inwoners van gemeente Bladel kunnen de zonnepanelen laten plaatsen zonder het aanvragen van een vergunning.

Op naar de top van Noord-Brabant

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte woningen voor zonnepanelen in de gemeente Bladel. Uit het onderzoek komt naar voren dat er 7767 woningen geschikt zijn. Hiervan maken er al 661 woningen gebruik van zonnepanelen, dit komt neer ongeveer 8,5%. De gemeente Bladel loopt ruim voor op het gemiddelde in provincie Noord-Brabant, dit ligt namelijk op 4,65%. Hiermee mist de gemeente Bladel net de top 5 in de provincie Noord-Brabant. Zonneplan wil graag samen met de bewoners de stap maken naar de top 5, doet ook u met ons mee?


De Energiebespaarlening

Bladel maakt deel uit van de Kempen. De doelstelling van regio Kempen is om in 2025 energieneutraal te zijn. Om deze doelstelling te behalen kunnen de inwoners van gemeente Bladel gebruik maken van de Energiebespaarlening.


De Energiebespaarlening is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:

  • Rente tussen de 2,2 en de 2,9%
  • Het minimum leenbedrag is €2500,- het maximum is €25.000,-
  • Looptijd tussen de 7 jaar en 15 jaar
  • U kunt boetevrij aflossen


Wilt u meer informatie over de Energiebespaarlening, dan kunt u hier een kijkje nemen: op het kenniscentrum of ga hier naar de website van het Energiebespaarfonds

Meer informatie over duurzaamheid binnen gemeente Bladel kunt u vinden op het energieloket:
klik hier voor het energieloket Bladel

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

1 reviews van mensen uit de omgeving van Bladel

Gemiddeld
8,0
8.0
Vorige maand heb ik 60 kwh meer zonne-energie opgewekt dan dat ik aan energie verbruikt hebt. Daar word ik erg blij van. Ik probeer duurzaam bezig te zijn. Zonnepanelen zijn hierin een eerste stap. Ik let erg op mijn verbruik, zowel qua elektra als qua gas. Binnenkort wil in overstappen naar koken op inductie en het doel is natuurlijk een compleet gasloze woning. De installatie van de zonnepanelen verliep naar tevredenheid. De monteurs hebben netjes gewerkt. De btw-teruggave wordt ook door Zonneplan verzorgd. Ik heb bericht ontvangen dat het binnenkort wordt teruggestort vanuit de Belastingdienst. Ik ben erg tevreden.
Zonnepanelen Bladel
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag