Vraag een laadpaal voor Mitsubishi aan

 • In 4 jaar terugverdiend
 • Automatisch laden tijdens daluren
 • Live aansturing via de app

Vraag een gratis laadplan aan

Binnen 60 seconden geregeld!

De beste laadpaal voor jouw Mitsubishi

In 2013 lanceerde Mitsubishi de eerste generatie plug-in hybride SUV. Daarvan heeft Mitsubishi inmiddels 200.000 exemplaren verkocht in Europa. Heb jij een Mitsubishi? Dan zit je wel goed met design en technologie. In twee jaar tijd haalde Mitsubishi maar liefst 20 prijzen binnen voor technologie en design.

Voor een auto met zo’n goede score heb je natuurlijk een geschikte laadpaal nodig. Met de Zonneplan laadpaal heb je altijd een passende laadpaal voor het thuisladen van jouw Mitsubishi.

 

 

De top 4 belangrijkste punten

Belangrijk bij het kiezen van een laadpaal voor Mitsubishi

Mitsubishi’s hebben een totale accucapaciteit van 11 kWh.
Het laadvermogen is 3.69 kW of zelfs meer.
Dé slimme tips voor een Mitsubishi laadpaal zijn daarom:

1-fase aansluiting meterkast

Met de accucapaciteit en het laadvermogen van jouw Mitsubishi is het mogelijk om jouw PHEV binnen één nacht vol te laden, maar de aansluiting van jouw meterkast is hierin bepalend. Kies daarom voor een 1-fase aansluiting.

Leaseauto? Let op de laadregistratie

Lease je jouw Mitsubishi? Dan krijg je vaak de laadkosten vergoed. Wel verplicht jouw werkgever soms een specifieke registratie van jouw laadverbruik. Vraag jouw werkgever naar de eisen.

Slim laden

Hoe groter de capaciteit van jouw batterij, hoe meer stroom jij kunt laden. Met dynamische energieprijzen bespaar jij al gauw zo’n € 1,00 per maand, mits je elke dag laadt. Een slimme laadpaal verdient zich dus snel terug.

Dynamic Load Balancing

Het opladen van jouw Mitsubishi kost veel stroom. Toch wil je niet dat er overbelasting ontstaat als jij de waterkoker of airco aanzet. Met Dynamic Load Balancing wordt dit voorkomen.

Zonneplan charge

Spotgoedkoop jouw Mitsubishi laden

Bespaar gemiddeld € 1,00 op het volladen van jouw Mitsubishi met stroom voor inkoopprijzen. Met een dynamisch energiecontract wisselt de stroomprijs per uur. De Zonneplan app laat jou precies zien wat deze prijzen zijn en jij bepaalt of je daar gebruik van wilt maken. Zo heb jij volledige controle en kun jij jouw Mitsubishi spotgoedkoop laden. Slim laden noemen we dat!

Bespaar € 1,00 per maand, mits je elke dag laadt

Gemiddeld 28.28% goedkoper laden

Besparing van onze klanten van Januari – Maart .

Betaal gemiddeld 22 cent per kWh

Ten opzicht van de CBS energieprijs van 33 cent van Januari – Maart .

Jouw auto vol voor maar € 2,00

Met een gemiddelde accu van Mitsubishi (75 kWh) bespaar je zo’n 28.28% per maand, mits je elke dag laadt. Slim verdiend!

Thuis je Mitsubishi opladen op zonnestroom

Thuis je Mitsubishi kunnen opladen is super praktisch. Het wordt nóg interessanter met zonnepanelen op jouw dak.
De zonnepanelen zetten de instraling van de zon om in bruikbare brandstof voor jouw EV. Een perfecte manier om bijna gratis je Mitsubishi op te laden. En ook nog eens 100% groen.

De zon rechtstreeks in je auto

Het beste aantal zonnepanelen voor een Mitsubishi

Het aantal zonnepanelen dat je nodig hebt om jouw Mitsubishi op te laden is afhankelijk van het model en het verbruik van jouw auto. Gemiddeld heb je 11 zonnepanelen nodig om jouw Mitsubishi op te laden met zelf opgewekte zonnestroom. Dit is o.b.v. 15.000 km per jaar, een verbruik van 264.29 Wh/km en zonnepanelen met 410 Wp.

11 extra zonnepanelen
Zonnepanelen op een dak waarmee je een auto kunt opladen

De beste laad-oplossing voor elk model

Meer informatie over jouw model:

Gratis advies over de beste laadpaal voor jou

Geregeld van A tot Zonneplan

Laadpaal Mitsubishi kopen in 3 stappen

1

Laadpaal thuischeck

We kijken online naar de beschikbare ruimte voor jouw laadpaal. Hierdoor zien we snel en eenvoudig de mogelijkheden voor jouw persoonlijke laadpaal.

2

Eerst een telefonisch adviesgesprek

Jouw persoonlijk adviseur kijkt met je mee en je persoonlijke wensen worden in kaart gebracht. In een kort gesprek bepalen jullie zo samen het beste advies.

3

Jouw persoonlijke Laadplan

Je ontvangt een persoonlijke en vrijblijvende offerte met de beste producten voor jouw situatie. Onze adviseur neemt deze rustig met je door.

Binnen een halve dag jouw Mitsubishi laadpaal geïnstalleerd

De Zonneplan-monteurs komen de laadpaal voor jouw Mitsubishi bij je thuis installeren.
Als de installatie klaar is vertellen onze monteurs alles over de werking van de laadpaal en de Zonneplan app.
Uiteraard wordt alles netjes opgeruimd.

Van A tot Z geregeld

Jouw laadpaal perfect geïnstalleerd. Van advies en installatie tot lange garanties. Zonneplan regelt het allemaal.

Installatie door vakmonteurs

Zonneplan monteurs zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en ze werken volgens de normen van NEN-1010 en NEN-3140.

Zonneplan collega'sZonneplan collega's
Met alle Zonneplan extra’s

Het alternatief voor de Mitsubishi Charge

All-in installatie

Zonneplan zorgt voor een all-in installatie. Dus je hoeft niet te zoeken naar een elektricien die jouw Mitsubishi Charge kan installeren. Wij zorgen dat alles geregeld wordt, zodat jij zorgeloos je auto kunt opladen met de Zonneplan Charge.

4G-verbinding

Verbinding met de Zonneplan app is uniek via 4G. Dus geen aanleg van extra kabels of het instellen van de internetverbinding. Gewoon een kwestie van plug-and-play.

Het Zonneplan Serviceplan

Wanneer jij de Zonneplan Charge aanschaft profiteer je van ons uitgebreide Serviceplan met 2 jaar all-in garantie. Dit is inclusief voorrij- en montagekosten en gratis ondersteuning.

Laadpaal van Zonneplan productfoto
De kosten op een rijtje

Wat kost een Mitsubishi laadpaal?

De prijs van een Mitsubishi laadpaal is afhankelijk van jouw situatie. Hieronder vind je een inschatting van de kosten. Let op: dit zijn gemiddelde bedragen in de markt. Ben je benieuwd naar de exacte bedragen? Vraag een laadplan aan. Een adviseur kijkt met je mee naar jouw situatie.

Laadstation
Standaardkosten

De laadunit zelf is er in allerlei vormen en maten. De kosten variëren daarom behoorlijk.

Tussen €650 en €1200
Installatie
Standaardkosten

Omdat er veel vermogen door jouw laadpaal gaat is het verstandig een expert in te schakelen voor de montage.

Tussen €600 en €1900
Aansluiting meterkast
Optionele kosten

Wil je snel kunnen laden dan is het verzwaren van je meterkast mogelijk noodzakelijk. De netbeheerder kan deze verzwaring voor jou regelen.

Tussen €200 en €350
Montagepaal
Optionele kosten

Geen muur in de buurt van jouw parkeerplek? Kies dan voor bevestiging aan de paal.

Tussen €150 en €1000
Dynamic Load Balancing
Optionele kosten

De laadpaal stemt het maximale vermogen af op het actuele stroomverbruik in huis. Geen stoppen die doorslaan dus.

Tussen €100 en €250
Graaf werkzaamheden
Optionele kosten

Je laadpaal wordt met een elektriciteitskabel verbonden met je meterkast. Soms moet deze kabel in de grond gelegd worden.

€45 per strekkende meter

Waarom een laadpaal kopen?

 • Waarom een laadpaal kopen?

  Een laadpaal kopen heeft voordelen. Zowel op korte als lange termijn. Je kan thuis jouw Mitsubishi opladen en het is goedkoper dan publiek laden. Daarbij kun je tot 10 keer sneller thuis opladen dan via een normaal stopcontact. En via Zonneplan heb je er geen werk aan. Wij verzorgen alles van advies tot installatie. We maken het beste Laadplan voor jou.

 • Welke laadpaal past bij mijn Mitsubishi?

  Kortgezegd zijn de laadstations met een hoge laadsnelheid (vanaf 11 kW) het meest geschikt voor alle mitsubishi-modellen: de Mitsubishi Outlander PHEV, Mitsubishi Eclipse Cross PHEV, Mitsubishi ASX 1.6 PHEV en de Mitsubishi i-MiEV. Dat komt omdat deze op 3-fase kan opladen. Of dit ook mogelijk is met uw meterkast is daarin een belangrijke vraag. Vraag advies aan.

 • Waarom een laadpaal van Zonneplan?

  Met de Zonneplan laadpaal voor thuis wordt autorijden groen, slim en betaalbaar. Zonneplan zorgt ervoor dat jouw hybride auto wordt opgeladen op de slimste momenten met betaalbare en groene stroom. Hiermee zal je CO2-uitstoot aanzienlijk verlagen, dit is aantoonbaar de goedkoopst mogelijke manier van hybride autorijden.

Vraag je slimme laadpaal aan

Benieuwd naar alle ins & outs van de Zonneplan laadpaal?