Zonneplan Service Centrum

Ga naar Service Centrum >

Contactopties

088 020 3000
Bereikbaar tot 20:30 uur
info@zonneplan.nl
Antwoord binnen 2 uur
Facebook
Antwoord in 30 minuten
Twitter
Antwoord in 30 minuten

Openingstijden

donderdag 19 september 201908:30 - 20:30 uur
vrijdag 20 september 201908:30 - 18:00 uur
zaterdag 21 september 201910:00 - 17:00 uur
zondag 22 september 2019gesloten
maandag 23 september 201908:30 - 20:30 uur
dinsdag 24 september 201908:30 - 20:30 uur
woensdag 25 september 201908:30 - 20:30 uurContact en service

Zonneplan staat direct voor u klaar

Wanneer u ons benadert, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weten waar u aan toe bent. Dat snappen wij! Ons verkoop- en serviceteam staat voor u klaar en wat voor vraag u ook heeft, zij gaan direct voor u aan de slag.


Op werkdagen en zaterdag zijn wij te bereiken via ons telefoonnummer 088 020 3000. Stelt u liever een vraag via e-mail of via Social Media? Geen probleem! Ook daar staan wij u altijd binnen een uur te woord. Bij Zonneplan krijgt u altijd direct persoonlijke ondersteuning van een specialist die u verder helpt.


Zonneplan Service Centrum

Wij helpen u graag na de installatie van uw zonnepanelen. Hier vindt u advies en antwoorden voor wanneer het even niet werkt zoals het hoort.
Heeft u een storing?

Het kan gebeuren dat uw zonnepanelen niet meer werken of dat u een ander probleem ervaart. U kunt dan direct contact opnemen met Zonneplan. Samen gaan wij meteen op zoek naar een oplossing, zodat u zo min mogelijk opbrengst misloopt! Mocht het nodig zijn, dan sturen wij een Zonneplan monteur bij u langs om het probleem te verhelpen. Wel zo prettig!

Storing oplossen  


Gratis advies

Duidelijk inzicht in de voordelen van zonnepanelen voor u, zonder dat u ook maar iets betaalt of ergens aan vastzit.


Op elke vraag een antwoord

De meest gestelde vragen hebben wij alvast voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Laat het ons weten!


Uw eigen adviseur

Dat klinkt heel duur, maar kost niks! En is vooral erg gemakkelijk. U wordt altijd door dezelfde adviseur geholpen, die volledig op de hoogte is van uw situatie.
Top 5 Veel gestelde vragen

Wanneer er zonlicht in de zonnecellen valt, treedt het fotovoltaïsche effect op. Deze spanningen van de zonnecellen worden samengevoegd in het zonnepaneel en door de omvormer omgezet naar stroom die u kunt gebruiken.

Lees meer
Kwaliteit staat op nummer 1 bij de producten van Zonneplan. Alleen uitvoerig geteste producten worden door Zonneplan geselecteerd. Zo bent u altijd verzekerd van de allerbeste kwaliteit. En dat merkt u in de opbrengst! De producten van Zonneplan voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De zonnepanelen, omvormers en montagematerialen zijn uitvoerig door Zonneplan getest in samenwerking met Energie Centrum Nederland en TÜV Rheinland. Uit elke zending die Zonneplan binnenkrijgt worden meerdere panelen gehaald welke naar de onafhankelijke testcentra worden gebracht.
Lees meer
Een investering in zonnepanelen kunt u financieren met een lening. Er zijn verschillende mogelijkheden en instanties. Welke lening het beste bij u past, beoordeelt u zelf. Onze adviseurs kunnen u informeren over het aanvragen van een lening.
Lees meer
In principe hebben zonnepanelen geen onderhoud nodig. Er zitten geen bewegende delen in en vervuiling is geen probleem doordat ze schuin worden geplaatst. De hellingshoek zorgt ervoor dat bij iedere regenbui de zonnepanelen weer mooi schoonspoelen. Voor objecten die dicht bij een drukke weg of zware industrie staan, kan het nuttig zijn om af en toe de panelen schoon te maken met kalkvrij water. Dit hoeft echter alleen wanneer de opbrengst substantieel terugloopt in bijvoorbeeld lange droge periodes.
Lees meer
In Nederland loont het zich nog niet om een zonnepanelensysteem te installeren wat niet aan het vaste elektriciteitsnet is gekoppeld. De moeilijkheid zit hem in het opslaan van energie. Omdat zonnepanelen ’s nachts geen energie opwekken en in de winter en op bewolkte dagen een stuk lagere opbrengst hebben is het noodzakelijk om een ‘backup’ systeem te hebben. Dit zou een accusysteem kunnen zijn. De accucapaciteit die nodig is om de periodes met te weinig eigen productie te overbruggen is echter op dit moment nog niet te betalen. Vandaar dat in Nederland het bestaande elektriciteitsnet hiervoor gebruikt wordt. Wanneer u zelf geen energie opwekt en toch behoefte heeft aan energie kunt u dit gewoon uit het net betrekken, precies zoals in de situatie voordat u zonnepanelen installeerde.


Contactinformatie

info@zonneplan.nl
088 020 3000
Zonneplan Hoofdkantoor
Burgemeester Roelenweg 13D
8021 EV Zwolle
KVK-nummer: 56968329
BTW nummer: NL8523.83.046.B01

Algemene voorwaarden

Op alle door Zonneplan geleverde producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden