Over de auteurs van Zonneplan

Bij Zonneplan delen gepassioneerde experts hun kennis over zonne-energie en duurzaamheid. Ontmoet de schrijvers die achter onze informatieve en inspirerende artikelen staan.

Frank Breukelman

Frank Breukelman

PR specialist

Deze pagina is geschreven door Frank Breukelman, een van de auteurs op de website van Zonneplan. Zijn interessegebied ligt voornamelijk bij (dynamische) energie, duurzaamheid en (elektrische) mobiliteit.

Annelies Pierik

Annelies Pierik

Content specialist

Deze pagina is geschreven door Annelies Pierik, een van de auteurs op de website van Zonneplan. Zij is gespecialiseerd in onder andere zonnepanelen en dynamische energie.

Iris Folkers

Iris Folkers

Online Marketeer

Deze pagina is geschreven door Iris Folkers, een van de auteurs op de website van Zonneplan. Ze heeft een brede interesse, maar is voornamelijk gespecialiseerd in energiebesparing en thuisbatterijen.

Aid Henic

Aid Henic

SEO specialist

Deze pagina is geschreven door Aid Henic, een van de auteurs op de website van Zonneplan. Zijn focus ligt voornamelijk op het onderwerp thuisbatterijen, maar ook zonnepanelen en dynamische energie liggen binnen het interessegebied.

Thomas de Boer

Thomas de Boer

Campagne Manager

Deze pagina is geschreven door Thomas de Boer, een van de auteurs op de website van Zonneplan. Zijn interessegebied ligt voornamelijk bij zonne-energie en (lokale) zonnepanelenprojecten.

Danique Reuvers

Danique Reuvers

Marketingmedewerker

Deze pagina is geschreven door Danique Reuvers, een van de auteurs op de website van Zonneplan. Zij is gespecialiseerd in onder andere (slimme) laadpalen en zonnepanelen.

Rosalie Snoeken

Rosalie Snoeken

Marketingmedewerker

Deze pagina is geschreven door Rosalie Snoeken, een van de auteurs op de website van Zonneplan. Zij is gespecialiseerd in onder andere zonnepanelen, dynamische energie en laadpalen.

Kevin de Haan

Kevin de Haan

Marketingmedewerker

Deze pagina is geschreven door Kevin de Haan, een van de auteurs op de website van Zonneplan. Hij is gespecialiseerd in (dynamische) energiecontracten en zonnepanelen.