088-0203000 Morgen open om 08:30 uur

Zonnepanelen Zwartemeer

  • Gratis scan van uw dak
  • Ook zonder eigen investering
  • Beste deal door collectieve inkoop

Wat kosten zonnepanelen?


5276 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 432.600 besparen

Elk jaar samen besparen

33577 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Zwartemeer

Al veel inwoners van Emmen zijn overgestapt op zonne-energie. Hiermee helpen zij niet alleen het milieu, maar besparen zij ook flink op de energierekening. Nog veel meer inwoners kunnen profiteren van zonnepanelen en Zonneplan helpt hier graag bij. Benieuwd wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen? Met de gratis Zonneplan scan kunt u erachter komen.

Potentie voor zonnepanelen

In Emmen isveel potentie voor zonnepanelen. Van alle koopwoningen is namelijk 66% geschikt. Verder geldt er alleen in de wijk Westenesch in Emmen en in het Oosterse- en Westerse Bos bij Schoonebeek een beschermd stadsgezicht. In deze gebieden moet eerst een vergunning worden aangevraagd voordat de zonnepanelen geplaatst kunnen worden. In de rest van de gemeente Emmen kunnen de zonnepanelen zonder vergunning geplaatst worden. De kans is dus groot dat u ook mee kan profiteren.

Duurzaamheid in Emmen

Emmen heeft al een aantal flinke stappen gezet op het gebied van duurzaamheid. Zo beschikt 11% van de geschikte daken al over zonnepanelen. Dit komt neer op een gemiddelde van 1,29 zonnepaneel per inwoner. Hiermee scoort Emmen boven het gemiddelde van Nederland. Een mooi begin natuurlijk, maar nog veel meer mensen kunnen profiteren.

Een klant uit Emmen

De dag van de installatie verliep super, de mannen die de zonnepanelen kwamen installeren waren vriendelijk en vakbekwaam. Ook ben ik van tevoren goed geholpen en geadviseerd door mijn adviseur. Ik ben gelukkig met mijn panelen!


Profiteren zonder eigen spaargeld te investeren

Ook de gemeente Emmen ziet in dat zonnepanelen een mooie manier zijn om te verduurzamen. Om deze reden stimuleren zij de aanschaf van zonnepanelen door het bieden van een duurzaamheidslening. Dit is een lening waarmee u aan de hand van aantrekkelijke voorwaarden de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:

  • De rente is 1,6%.
  • Het maximum leenbedrag is €7.500,-
  • Er is een looptijd van 10 jaar
  • U kunt altijd boetevrij aflossen vanaf €250,-

Wilt u meer informatie over de duurzaamheidslening, dan kunt u een kijkje nemen: op de website van de gemeente of op de website van het SVn.

De gemeente Emmen heeft een energieloket, hier kunt u meer informatie vinden over duurzaamheid binnen de gemeente: klik hier voor het energieloket.

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

114 reviews van mensen uit de omgeving van Emmen

Gemiddeld
8,9
10.0
De zonnepanelen liggen mooi plat op het dak en doen goed hun best! Ik ben nu ook aan het kijken naar een warmtepomp om mijn woning verder te verduurzamen. Zonneplan krijgt van mij een dikke 10!
Gekozen voor Zeverlution 5000 en QCELLS 310 Wp Design Zwart

10.0
Ik ben supertevreden over Zonneplan en mijn zonnepanelen. Daarover heb ik niks aan te merken want alles ziet er goed uit!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en QCELLS 310 Wp Design Zwart

8.0
Alles is goed verlopen en is volgens verwachting geplaatst. Geen negatief woord te bedenken.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

8.0
Advies voor het aanschaffen van de panelen is erg goed geweest en past bij onze behoefte. De installatie is goed gegaan. De omvormer is in overleg met ons op de gewenste plek gehangen en de monteurs zijn correct te werk gegaan.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Ik ben zeer tevreden met mijn zonnepanelen!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Tot in de puntjes goed geholpen ook het team van zonneplan staat voor je klaar en de panelen zijn super gemonteerd Al met al top bedrijf
Zonnepanelen Emmen
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.6
Tijdens de installatie is alles in goed overleg met de ons gegaan. De omvormer is geplaatst op de plek waar wij dat wilden. Wij hebben meer stroom opgewekt dan verwacht was. Wat er in Den Haag gebeurt in 2021 is nog onduidelijk maar wat Zonneplan betreft zijn we erg tevreden.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

10.0
De installatie is heel goed verlopen en de monteurs hebben heel goed werk geleverd. Bijzonder tevreden en kan de installatie van Zonneplan iedereen aanraden.
Zonnepanelen Emmer-Compascuum
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Voorafgaand aan de installatie is er goed advies geweest. De installatie is bijzonder goed verlopen en voldeed aan mijn verwachtingen. Er word meer stroom opgewekt dan verwacht.
Zonnepanelen Emmer-Compascuum
Gekozen voor Zeversolar TLC6000 en Trina Solar 275 Wp All Black

7.4
Destijds een heel positief gesprek gehad waarin alles duidelijk in uitgelegd en altijd vragen kon stellen. Bij de installatie was ik zelf niet, maar volgens mijn moeder is het allemaal goed verlopen. Het waren nette jongens en ze hebben ook alles netjes geïnstalleerd.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp Poly

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag