088-0203000 Open om 08:30 uur

Zonnepanelen Terheijden

 • Gratis scan van uw dak
 • Ook zonder eigen investering
 • Beste deal door collectieve inkoop

Wat kosten zonnepanelen?


688 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 50.400 besparen

Elk jaar samen besparen

3580 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Terheijden

Onze installatieteams staan te popelen om Drimmelen te verduurzamen en Drimmelen te voorzien van zonnepanelen. Inwoners uit de gemeente kunnen namelijk flink besparen met zonne-energie. Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Of bent u nieuwsgierig hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen? Vraag dan gratis informatie aan.


Na uw aanvraag worden al uw vragen door een zonnepanelenadviseur beantwoord. U ontvangt een persoonlijk Zonneplan en daarna beslist u of u ook voor een stralend dak wilt gaan!


Benieuwd hoeveel zonnepanelen er al in gemeente Drimmelen liggen? En hoe Drimmelen ervoor staat in vergelijking met de andere gemeenten in Nederland?

 • In de hele gemeente zijn er al 437 koopwoningen met zonnepanelen (2017). Dit is 6% van het aantal geschikte koopwoningen voor zonnepanelen.
 • Al +171 inwoners uit de gemeente Drimmelen hebben bij ons een aanvraag voor zonnepanelen gedaan.
 • Gemiddeld hebben inwoners uit de gemeente 12 zonnepanelen op het dak liggen. Daarmee halen zij 14% rendement uit hun investering.

Een tevreden klant uit de gemeente Drimmelen

Het contact met mijn adviseur voelde al snel erg vertrouwd aan. Hij dacht goed mee en verzorgde een goede service. Daarom heb ik ook voor Zonneplan gekozen. Het voelde erg vertrouwd en eerlijk.

84% van de daken is geschikt

In Drimmelen is 84% van alle koopwoningen geschikt voor zonnepanelen. Uw dak is waarschijnlijk ook geschikt. Maak een mooie stap en verduurzaam uw gemeente Drimmelen met zonnepanelen.


In Drimmelen, Hooge Zwaluwe en Lage Zwaluwe geldt er voor een aantal straten beschermd dorpsgezicht. Een beschermd dorpsgezicht houdt in dat er voor het plaatsen van zonnepanelen een vergunning aangevraagd moet worden. Het is dus wel mogelijk om zonnestroom op te wekken met zonnepanelen.


In de rest van de gemeente kunnen de zonnepanelen geplaatst worden zonder vergunning.

Drimmelen in 2040 energieneutraal

Gemeente Drimmelen gaat voor duurzaam. Het streven is om een prettige en leefbare omgeving te worden. Daarom is het de doelstelling om in 2040 energieneutraal te zijn. Al 6% van de koopwoningen in Drimmelen profiteert van zonne-energie. Dit is echter te weinig om in 2040 energieneutraal te worden. Er is dus nog een lange weg te gaan, maar dit wil niet zeggen dat het onmogelijk is! Mede door het grote aantal geschikte daken is zonne-energie een kansrijke optie om te verduurzamen.
Om inwoners te helpen met verduurzamen heeft de gemeente een aantrekkelijke lening beschikbaar gesteld. Deze lening heeft een laag rentepercentage, waardoor u waarschijnlijk meer opbrengt met uw panelen dan u betaalt aan rente. De keuze voor zonnepanelen is dan makkelijker gemaakt. Lees hieronder meer over deze lening.


Duurzaamheidslening Drimmelen

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol binnen de gemeente Drimmelen. Om die ambitie te stimuleren kunnen de inwoners van gemeente Drimmelen gebruik maken van de duurzaamheidslening Drimmelen. De Duurzaamheidslening is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:

 • Gemeentelijke regeling
 • Lening voor bestaande woningen
 • Lenen van €2.500,- tot €15.000,-
 • Aantrekkelijke rente van 1,6% (2018)
 • Looptijd van 10 of 15 jaar
 • Volledig in te zetten voor 1 maatregel
 • Altijd boetevrij aflossen (minimaal €250,-)
 • Leeftijdsgrens van de aanvrager is 75 jaar

Wilt u meer informatie over de duurzaamheidslening Drimmelen, dan kunt u een kijkje nemen: op de website van de gemeente of op de website van het SVn. De gemeente Drimmelen heeft een energieloket, hier kunt u meer informatie vinden over duurzaamheid binnen de gemeente: Klik hier voor het energieloket

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

8 reviews van mensen uit de omgeving van Drimmelen

Gemiddeld
9,4
10.0
Wij zijn erg blij met de installatie, nu moet alleen nog even de zon gaan schijnen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.0
Zonneplan is erg behulpzaam!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

10.0
Ik ben heel tevreden! de installatie en de service is uitstekend!
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Ik ben een erg tevreden klant, ik raad Zonneplan ook zeker aan bij vrienden en collega's
Zonnepanelen Made
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Alles is naar wens verlopen. Ik praat nooit met de zonnepanelen, dus ga ervan uit dat het goed gaat. De opbrengst is hetzelfde als was berekend, dus ik ben erg tevreden.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 270 Wp All Black

9.0
Zo vlekkeloos als de installatie is verlopen, bleek er toch een vuiltje aan de lucht te zijn. Samen met de installateurs is er geconstateerd dat de goot lichtelijk beschadigd is. Uiteindelijk had dit niet al teveel om het lijf en is dit snel gerepareerd. Voor de rest heb ik geen kwaad woord. Een compliment voor Zonneplan en de installatiefirma. Ik ben bijzonder tevreden over hoe de installatie is gegaan. Dat verdient gewoon een compliment.
Zonnepanelen Terheijden
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
Het contact met mijn adviseur voelde al snel erg vertrouwd aan. Hij dacht goed mee en verzorgde een goede service. Daarom heb ik ook voor Zonneplan gekozen. Het voelde vertrouwd en eerlijk. De installateurs droegen dit ook uit. Ze dachten goed mee en keken ook naar de lange termijn. Het enige minpunt is geweest dat de opstelling van de panelen op het dak aangepast is. Hierdoor liggen nu twee panelen iets hoger dan de rest.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 4000TL-21 en LG 300 Wp MonoX NeoN

10.0
Na wat speurwerk heb ik gekozen voor Zonneplan. Ik heb de prijzen vergeleken en gekeken naar de kwaliteit van de materialen. De type omvormer heeft mij uiteindelijk de doorslag gegeven. Ik ben nu nog bezig met het installeren van de aflees module, als dit is gelukt is het helemaal voor elkaar.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3000TL-21 en BYD 260 Wp

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag