0573-215002Bereikbaar tot 18:00 uur
Kring van Dorth
Zonnepanelen in Kring van Dorth

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Kring van Dorth

Gemeente Lochem is druk bezig met verduurzamen. Op de daken van het gemeentehuis en de basisschool ‘Barchschole’ liggen al zonnepanelen. Ook kiezen steeds meer inwoners van de gemeente voor zonnepanelen. Niet gek, als je nagaat dat naast het verduurzamen ook flink kunt besparen op je energierekening. In Lochem profiteert al van zonne-energie.

In de gemeente Lochem is van de koopwoningen geschikt voor zonnepanelen. huishoudens kunnen dus nog profiteren van zonne-energie. Per woning is  een unieke besparing. Dit bedrag wordt berekend aan de hand van het aantal panelen, schaduwswerking en oriëntatie ten opzicht van de zon. De gemiddelde besparing  per huishouden is €1.143 per jaar. Ben jij benieuwd of jouw dak geschikt is en wat je kunt besparen? Doe dan de gratis postcodecheck.

Na je aanvraag van de postcodecheck neemt een persoonlijke adviseur jouw woning onder de loep. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met persoonlijke wensen en energieverbruik. Je ontvangt een offerte met overzicht van de hoeveelheid kosten en besparingen.

Waarom juist nu zonnepanelen in Kring van Dorth:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Kring van Dorth kende afgelopen jaar 1064 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Kring van Dorth zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Kring van Dorth ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Kring van Dorth kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Kring van Dorth

Al 3.148 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Lochem gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Kring van Dorth

Gemeente Lochem is goed bezig om te verduurzamen. Zo zijn zonnepanelen een duurzame en milieuvriendelijke manier om energie op te wekken. Momenteel hebben in de gemeente  van de woningen zonnepanelen. Toch zijn er nog genoeg daken waar zonnepanelen op geïnstalleerd kunnen worden. Zonneplan heeft namelijk onderzoek gedaan naar de daken in de gemeente. Wij bekijken elk dak afzonderlijk en schatten in of er zonnepanelen op kunnen. We kijken hierbij naar de ligging ten opzichte van het zuiden en naar eventuele obstakels op het dak.

Maar let wel even op als je in de woonwijk Berkeloord woont, hier is sprake van een beschermd stadsgezicht. Voor het plaatsen van zonnepanelen in dit gebied moet er van tevoren een vergunning worden aangevraagd. De rest van de gemeente heeft geluk en mag zonder een vergunning zonnepanelen geplaatsen.

 

Zonnepanelen installateur Kring van Dorth

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Kring van Dorth ? Wanneer jij akkoord gaat met jouw persoonlijke zonneplan komen wij graag bij je langs om te installeren. Onze installateurs in Kring van Dorth zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140.

Waarom Zonneplan? Je krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies. In dit advies nemen wij de veiligheid van de installatie, de kwaliteit van de producten en jouw wensen altijd mee. Ons doel is om jou 100% tevreden te maken met een persoonlijk zonneplan. Veel klanten zijn ook blij met ons blijkt uit ons gemiddelde klantcijfer van een 9.4 uit 17.922 beoordelingen.

Zonnepanelen kopen in Kring van Dorth

De gemeente heeft als doel dat in 2030 Lochem energieneutraal is. Veel inwoners van gemeente Lochem zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al  inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Lochem. Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Lochem? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Lochem.

 

Lochem gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer inwoners van Lochem voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Lochem zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Lochem!

Vragen over zonnepanelen in Lochem

 • Waarom zonnepanelen kopen in Lochem?

  Zonnepanelen kopen in Kring van Dorth heeft voordelen. Op steeds meer daken in Kring van Dorth liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Lochem?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Kring van Dorth . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Lochem?

  In Hengelo hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio drie lokale Zonneplan partners. Elektro Service Doetinchem B.V. uit Doetinchem, Paauwe Installaties uit Wierden en Tandem Solar Projects uit Terborg. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

   


Kring van Dorth in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Kring van Dorth steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Lochem er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Lochem

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!