088 020 3000Bereikbaar tot 18:00 uur
Koningslust
Zonnepanelen in Koningslust

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Koningslust

Onze installatieteams staan klaar om de gemeente Peel en Maas te voorzien van zonnepanelen. Door de 1.046 zonuren in de gemeente kunnen de inwoners met een zonnepaneleninstallatie flink besparen op de energierekening. Benieuwd wat zonnepanelen voor jouw energierekening kunnen doen? Lees dan verder

De inwoners van de gemeente Peel en Maas kunnen met 1.046 zonuren  gemiddeld €1.027 per jaar besparen op hun energierekening. Al 4.597 inwoners van de gemeente hebben de overstap naar zonne-energie gemaakt. Deze inwoners hebben in 2020 gezamenlijk
€4.721.119 bespaard. Benieuwd of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Doe dan de gratis postcodecheck.

Na het invullen van de postcodecheck neemt een van onze adviseurs contact met je op om jouw wensen en energieverbruik te bespreken. Aan de hand van deze informatie wordt  een gepersonaliseerd dakplan gemaakt. In dit plan staat informatie over de gekozen materialen en de totale kosten en besparingen. Al 2.652 inwoners uit de gemeente hebben een aanvraag gedaan.

 

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Koningslust:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Koningslust kende afgelopen jaar 1046 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Koningslust zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Koningslust ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Koningslust kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Koningslust

Al 4.597 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Peel en Maas gingen je voor.

83% van de daken in Peel en Maas is geschikt

In Peel en Maas is 73% van alle koopwoningen geschikt voor zonnepanelen . Jouw dak is waarschijnlijk ook geschikt. Maak een mooie stap en help jouw gemeente verduurzamen met zonnepanelen. In gemeente Peel en Maas is een beschermd dorpsgezicht voor de straten Kasteelhof in Kessel, Kerkhofpad in Panningen en de Bernhardstraat, De Oude Kooien en Schroorgras in Beringe. Een beschermd dorpsgezicht houdt in dat er voor het plaatsen van zonnepanelen een vergunning bij de gemeente aangevraagd moet worden. In de rest van de gemeente kunnen de zonnepanelen geplaatst worden zonder vergunning.

 

Duurzame energie in Peel en Maas in 2020

Gemeente Peel en Maas gaat voor duurzaam. Het streven is om een prettige en leefbare omgeving te worden. Daarom is de doelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie duurzaam wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Al 33% van de koopwoningen in de gemeente profiteert van zonne-energie. Mede door het grote aantal geschikte daken is zonne-energie een kansrijke optie om te verduurzamen en te besparen. Zonneplan helpt je graag bij de overstap op zonne-energie.


Koningslust in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Koningslust steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Peel en Maas er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Peel en Maas

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!