088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Zuidplas
Zonnepanelen in Zuidplas

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


zonnepanelen Zuidplas

De gemeente Zuidplas kent een nog redelijk korte geschiedenis. De gemeente is op 1 januari 2010 ontstaan, maar heeft sinds die tijd grote stappen gemaakt op het gebied van duurzaamheid. Meer dan de helft van de huizen is geschikt voor zonnepanelen en maar liefst 20% van de huizen heeft al zonnepanelen. Je kan met zonnepanelen van een aantal voordelen genieten. Benieuwd welke voordelen jij uit zonne-energie kunt halen? Lees dan verder!

Zo bespaart je tot wel €1.143, – per jaar! Daarnaast zit er natuurlijk het grote voordeel voor het milieu aan verbonden. Zuidplas heeft als doelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn. Een doel dat haalbaar is, maar wel met de hulp van de hele gemeente. Door zelf zonne-stroom op te wekken dr aag ook jij een steentje bij aan een duurzamere gemeente. In Zuidplas worden met zonnepanelen zo’n 131.483 bomen bespaard en 1.745.000 kg CO2 bespaard! Wil jij ook besparen op de energierekening en ondertussen het milieu een handje helpen? Doe dan een aanvraag!

Waarom juist nu zonnepanelen in Zuidplas:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Zuidplas kende afgelopen jaar 1082 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Zuidplas zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Zuidplas ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Zuidplas kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Zuidplas

Al 2.792 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Zuidplas gingen je voor.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer je een aanvraag doet, bekijken we samen met jou de opties en wordt er aan de hand van satellietbeelden een advies voor jou op maat gemaakt. Je ontvangt per mail een persoonlijk advies, het zonneplan, dat je in alle rust kunt bekijken. Als je akkoord gaat met het zonneplan wordt er een installatiedatum gepland.

Tijdens de installatie wordt er uitsluitend met betrouwbaar materiaal gewerkt. Hiernaast willen we je al het werk uit handen nemen door onder andere de btw-teruggave voor jou te regelen. De prijzen zijn all-in, waardoor je achteraf nooit onverwachte kosten heeft. Ook betaal je pas nadat de panelen zijn geplaatst zijn en je helemaal tevreden bent.

Goed om te weten

Zonneplan alle nuttige informatie voor jou verzameld. Het volgende is ons opgevallen. Bepaalde plekken in de gemeente vallen onder beschermd stadsgezicht. Staat jouw woning in Moordrecht rond de Dorpsstraat, Vissersteeg, Kerklaan, Schielandstraat, Westeinde of de Oost Buurstraat en wil je zonnepanelen? Let dan op en vraag eerst een vergunning aan bij jouw gemeente.

Voor onze monteurs aan de slag kunnen, wordt er gekeken of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Benieuwd wat een dak geschikt maakt? Druk dan op de link.


Zuidplas in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Zuidplas steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Zuidplas er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Zuidplas

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!