088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Vijfheerenlanden
Zonnepanelen in Vijfheerenlanden

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Vijfheerenlanden

Steeds meer inwoners van Vijfheerenlanden stappen over op zonne-energie met zonnepanelen. Hiermee helpen zij niet alleen het milieu, maar besparen zij ook flink op hun eigen energierekening. Veel mensen in in Vijfheerenlanden zijn hier al van op de hoogte.

Tot op heden profiteren al  22% van de geschikte woningen in  Vijfheerenlanden van zonnepanelen. Om precies te zijn komt dit neer op  3.706 woningen. Deze huishoudens dragen hiermee ook direct bij aan de doelstelling van de gemeente om in 2050 energieneutraal te zijn. Benieuwd wat zonnepanelen voor jou kunnen betekenen? Met de gratis Zonneplanscan kun jij erachter komen. Wil jij eerst nog meer weten over zonnepanelen? Lees dan verder!

Waarom juist nu zonnepanelen in Vijfheerenlanden:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Vijfheerenlanden kende afgelopen jaar 1073 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Vijfheerenlanden zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Vijfheerenlanden ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Vijfheerenlanden kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Vijfheerenlanden

Al 3.706 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Vijfheerenlanden gingen je voor.

Geschikte daken voor zonnepanelen

Naast inzicht in de daken met zonnepanelen heeft Zonneplan ook onderzoek gedaan hoeveel huishoudens er nog kunnen profiteren van zonne-energie. Het blijkt dat nog  5.195 daken geschikt zijn voor zonnepanelen. Dit zijn heel veel woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen! En met de  1.073 zonuren in de gemeente kunnen deze huishoudens jaarlijks  €1.143 besparen. Een mooie meevaller voor de energierekening.

Duurzaam Vijfheerenlanden

Gemeente Vijfheerenlanden vindt duurzaamheid erg belangrijk. Zij stellen zichzelf als doel om in 2050 energieneutraal te zijn. Belangrijk is wel dat hiervoor alle gebruikte energie binnen de gemeente zelf duurzaam wordt opgewekt, bijvoorbeeld zonne-energie of  warmtepompen. Veel inwoners dragen al met hun dak bij aan een duurzamer  Vijfheerenlanden . Wil je meedoen? Doe dan vrijblijvend een aanvraag en ontdek of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen.


Vijfheerenlanden in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Vijfheerenlanden steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Vijfheerenlanden er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Vijfheerenlanden

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!