phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar vanaf 09:00 uur
Noordoostpolder
Zonnepanelen in Noordoostpolder

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen in gemeente Noordoostpolder

Gemeente Noordoostpolder is al goed bezig met verduurzamen! Er gebeurt al veel op het gebied van duurzaamheid: energiedaken, duurzaam bouwen, duurzaam ondernemen en ga zo maar door. Ook stappen steeds meer inwoners over op zonne-energie. Hiermee besparen zij flink op hun energie rekening. Ga jij ook profiteren van de zon?

Inwoners van Noordoostpolder kunnen met 1.123 zonuren tot wel €820 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 3.505 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €2.874.100.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Noordoostpolder:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Noordoostpolder kende afgelopen jaar 1123 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Noordoostpolder zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Noordoostpolder ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Noordoostpolder kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Noordoostpolder

Al 3.505 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Noordoostpolder gingen je voor.

Potentie in Noordoostpolder

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Noordoostpolder. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hier dus niet bij meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 10.067 koopwoningen in Noordoostpolder geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel wat woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

Maar let wel even op als je in Schokland en omgeving woont. Dit gebied is namelijk door de gemeente bestempeld met beschermd stadsgezicht. Dit betekent dat dit gebied een bijzonder cultuurhistorisch karakter heeft. Het is wel mogelijk om hier zonnepanelen te laten plaatsen, maar dan heb je een vergunning van de gemeente nodig.

Noordoostpolder energieneutraal in 2030

Uiterlijk in 2030 wil gemeente Noordoostpolder energieneutraal zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Veel inwoners zijn al bezig met deze veranderingen en er zijn al veel inwoners die overstappen op zonne-energie. Zonneplan wil hier graag haar steentje aan bijdragen en de gemeente voorzien van zoveel mogelijk zonnepanelen. Op dit moment zijn er 3.505 daken die al panelen hebben. Dat is al een grote stap richting een duurzamere gemeente, maar nog niet genoeg om de doelstelling te halen. Help jij de gemeente daarom ook mee?


Noordoostpolder in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Noordoostpolder steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Noordoostpolder er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Noordoostpolder

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan