phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar vanaf 08:00 uur
Lingewaard
Zonnepanelen in Lingewaard

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Lingewaard

De gemeente Lingewaard verduurzaamd. Zo is het gemeentehuis bedekt met een mooie set zonnepanelen. Daarnaast stappen ook steeds meer inwoners over naar zonnepanelen. Benieuwd welke mogelijkheden zonnepanelen voor jou hebben?

De huishoudens in gemeente Lingewaard die al profiteren van zonnepanelen, besparen gemiddeld 820 euro per jaar. Samen besparen zij jaarlijks €2.074.600! Naast dat zonnepanelen goed zijn voor de portemonnee, zijn ze ook goed voor het milieu. Met deze zonne-energie wordt er jaarlijks 1.581.250 CO2 bespaard, wat gelijk staat aan het planten van 119.145 bomen.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Lingewaard:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Lingewaard kende afgelopen jaar 1088 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Lingewaard zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Lingewaard ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Lingewaard kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Lingewaard

Al 2.530 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Lingewaard gingen je voor.

Geschikte daken in Lingewaard

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in de gemeente Lingewaard. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hier dus niet bij meegenomen. Daarnaast is er ook gekeken of er sprake is van een beschermd stadsgezicht. In Lingewaard vallen er geen wijken onder beschermd stadsgezicht. Dit betekent dat er zonnepanelen op de daken kunnen worden geplaatst zonder een vergunning van de gemeente.

Energieneutraal Lingewaard

De gemeente Lingewaard streeft ernaar om een energie neutrale gemeente te zijn in 2050. De gemeente en haar inwoners zijn al erg goed op weg, maar er zijn nog genoeg huizen om te verduurzamen. Mede door de 10.998 geschikte daken is zonne-energie hier een hele kansrijke optie. Met de toekomstbestendig wonen lening kun je zonder eigen spaargeld toch starten met besparen.


Lingewaard in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Lingewaard steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Lingewaard er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Lingewaard

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan