phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar vanaf 08:00 uur
Lansingerland
Zonnepanelen in Lansingerland

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


zonnepanelen Lansingerland

Lansingerland is een moderne gemeente, die duurzaamheid belangrijk vindt. Steeds meer inwoners van Lansingerland stappen over op zonne-energie. Hiermee helpen zij niet alleen het milieu, maar besparen zij ook flink op de energierekening. In Lansingerland profiteert al 18% van de geschikte woningen van zonnepanelen.

Hiermee dragen zij bij aan de doelstelling van de gemeente om in 2050 energieneutraal te zijn. Zonnepanelen zijn hiervoor een uitstekende keuze. Het is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee. Benieuwd wat zonnepanelen voor jou kunnen? Met de gratis Zonneplanscan kom je erachter.

Waarom juist nu zonnepanelen in Lansingerland:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Lansingerland kende afgelopen jaar 1145 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Lansingerland zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Lansingerland ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Lansingerland kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Lansingerland

Al 3.438 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Lansingerland gingen je voor.

Geschikte daken voor zonnepanelen Lansingerland

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Lansingerland . Uit het onderzoek is gebleken dat maar liefst 11.200 huizen geschikt zijn voor zonnepanelen. Dit zijn heel veel woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen! Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen.

In de gemeente is er ook geen sprake van beschermd stadsgezicht. Dit betekent dat er geen vergunning nodig is voor het plaatsen van zonnepanelen in Lansingerland .

Waarom Zonneplan?

Zonneplan gelooft in haar mensen, producten en werkwijze. Daarom mag je tot op het moment van installatie de zonnepanelen gratis annuleren. Wanneer je een aanvraag doet, bekijkt een adviseur samen met jou naar alle opties en wordt er aan de hand van haarscherpe satellietbeelden een persoonlijk advies voor jou op maat gemaakt. Hiernaast neemt Zonneplan je al het werk uit handen door onder andere de btw-teruggave voor jou te regelen. De prijzen zijn all-in, waardoor je achteraf nooit onverwachte kosten hebt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor zonnepanelen op jouw dak? Doe de gratis Zonneplancheck!


Lansingerland in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Lansingerland steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Lansingerland er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Lansingerland

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan