088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
De Ronde Venen
Zonnepanelen in De Ronde Venen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen De Ronde Venen

“Elke generatie heeft haar eigen uitdagingen. De onze is het veranderende klimaat.' Aldus wethouder Kiki Hagen (Duurzaamheid). Het doel is om vanaf 2040 een klimaat neutrale gemeente te zijn en schone energie op te wekken. Met zonnepanelen neem jij al de eerste stap! Je draagt daarmee bij aan de energietransitie in Nederland maar je bespaart ook flink op je energierekening. Wat houd jou nog tegen? Help ook mee Nederland te verduurzamen.

Een mooie eerste stap om een ​​woning te verduurzamen is het nemen van zonnepanelen. Natuurlijk moet een dak wel geschikt zijn. Mocht dat het geval zijn, kun je zelfs geld besparen. Wilt u zich zonnepanelen terug verdienen. Doordat je zelf energie opwekt, hoef je dit niet meer af te nemen van het net. Hierdoor bespaar je op de vaste lasten. Met zonnepanelen kun jij al zo’n €1.143 per jaar besparen!

Laat jouw gegevens achter en wij kijken of jouw woning geschikt is. Je kunt ook kiezen voor een een uitgebreid Zonneplan. Een adviseur zal jou gratis laten zien hoeveel zonnepanelen er op het dak passen. Ook zal er een prijs en rendementsberekening gemaakt worden.

Waarom juist nu zonnepanelen in De Ronde Venen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. De Ronde Venen kende afgelopen jaar 1048 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in De Ronde Venen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In De Ronde Venen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In De Ronde Venen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in De Ronde Venen

Al 2.875 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente De Ronde Venen gingen je voor.

Geschikt daken voor zonnepanelen in De Ronde Venen

We doen onderzoek naar zonnepanelen in De Ronde Venen. Elk huis analyseren we met behulp van luchtfoto’s. We weten dus precies hoeveel woningen al voorzien zijn van zonnepanelen en welke daken er nog geschikt zijn. Belangrijk om te weten is dat er in de gemeente beschermd stadsgezicht is. Op deze woning mogen zonnepanelen alleen geplaatst worden met een vergunning van de gemeente. Bij de volgende straten is er sprake van beschermd stadsgezicht.

Abcoude: Kerkstraat, Stationsstraat, Hoogstraat, Molenweg, Amsterdamsestraatweg, Raadhuislaan, ‘t Markvelt en Heinkuitenstraat.

Baambrugge: Binnenweg, Rijksstraatweg, Dorpsstraat en Zuwe.

 

 

Zonnepanelen installateur De Ronde Venen

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in De Ronde Venen ? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in de omgeving van De Ronde Venen zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we langs om de zonnepanelen te installeren.

Dankzij onze zelfplanner kun je de installatie makkelijk plannen op een dag dat het jou uitkomt! Klanten zijn blij met het werk dat onze installateurs en partners leveren. Dit zie je terug in ons klantcijfer van een 9.2.

Zonnepanelen kopen in De Ronde Venen

Uiterlijk in 2040 wil gemeente De Ronde Venen klimaatneutraal zijn. Er zijn al veel inwoners die overstappen op zonne-energie. Deze inwoners dragen bij aan de doelstelling door zonnepanelen op hun dak in De Ronde Venen te leggen. Super interessant, want je begint direct de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in De Ronde Venen ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in De Ronde Venen .

De Ronde Venen gaat voor Slimme energie

Steeds meer inwoners uit De Ronde Venen kiezen in 2022 voor een energiecontract op basis van dynamische uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in De Ronde Venen zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. In De Ronde Venen is Slimme energie nu beschikbaar!

Vragen over Zonnepanelen in De Ronde Venen

 • Waarom zonnepanelen in De Ronde Venen

  Zonnepanelen kopen in De Ronde Venen heeft voordelen. Op steeds meer daken in De Ronde Venen liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld  €1.143  per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in De Ronde Venen

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in De Ronde Venen. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een zonnepanelen installateur in De Ronde Venen

  Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Almere. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de lokale regio rond De Ronde Venen. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook nog twee lokale Zonneplan partners. N. Scheenhart Solar & Led Power uit Breukelen en Zuidzon uit Amstelveen. Samen verduurzamen wij de lokale regio!


De Ronde Venen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in De Ronde Venen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente De Ronde Venen er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente De Ronde Venen

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!