088 020 3000Morgen open om 08:00 uur
Cranendonck
Zonnepanelen in Cranendonck

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Cranendonck

In de gemeente Cranendonck stappen steeds meer inwoners over op zonne-energie. Niet gek, aangezien er met maar liefst 1.066 zonuren per jaar flink bespaard kan worden op de energierekening. Ook mee profiteren? Lees dan verder.

Inwoners van Cranendonck kunnen gemiddeld wel €1.143 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. Tot nu toe profiteren er in Cranendonck al 2.069 inwoners van zonnepanelen. Weten wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen? Doe dan de gratis en vrijblijvende dakcheck!

Na de aanvraag zal een adviseur van Zonneplan jouw woning onder de loep nemen. Er wordt rekening gehouden met jouw wensen en verbruik. Je ontvangt een offerte met info over het aantal panelen, de totale investering en de besparing per jaar.

Waarom juist nu zonnepanelen in Cranendonck:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Cranendonck kende afgelopen jaar 1066 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Cranendonck zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Cranendonck ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Cranendonck kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Cranendonck

Al 2.069 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Cranendonck gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Cranendonck

Zonneplan heeft alle nuttige informatie rondom zonnepanelen in Cranendonck voor jou verzameld. In ons onderzoek is naar voren gekomen dat er in Cranendonck geen sprake is van een beschermd stadsgezicht. Dit is voordelig, want hierdoor hoef je geen vergunning aan te vragen om zonnepanelen te laten installeren. Dit maakt de overstap naar groene stroom nog makkelijker!

Daarnaast is er gekeken of daken bijvoorbeeld niet van riet zijn gemaakt. Deze daken zijn namelijk niet geschikt voor zonnepanelen. Binnen de hele gemeente zijn er 3.416 huishoudens met een koopwoning die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

Zonnepanelen installateur Cranendonck

Op zoek naar een zonnepanelen installateur in de buurt van Cranendonck ? Onze ervaren Zonneplan monteursteams en installatiepartners komen graag bij je langs. Na de installatie beginnen jouw zonnepanelen direct opbrengsten te genereren. Je bespaart dus direct op je energierekening. Daarnaast ben je met zonnepanelen van Zonneplan 10 jaar lang verzekerd van een werkend systeem. In die periode betaal je niet voor onder andere voorrij- en montagekosten. Dit is onderdeel van het Zonneplan Serviceplan. Je hoeft ook niet zelf de btw-teruggave te regelen, want dat regelt Zonneplan voor jou.

Onze vakkundige installateurs zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we langs om de zonnepanelen te installeren.

Zonnepanelen kopen in Cranendonck

De gemeente Cranendonck wil in 2050 klimaatneutraal zijn. Veel Cranendonckers kijken daarom naar alternatieven, want al 30% van alle koopwoningen dragen al hun steentje bij met zonnepanelen op het dak. Als bewoner help je namelijk de doelstelling van de gemeente te halen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Cranendonck . Daarnaast begin je zelf ook vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Cranendonck ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Cranendonck .

Cranendonck gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer inwoners van Cranendonck voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Cranendonck zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor dynamische uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. En Cranendonck is Slimme energie nu beschikbaar!

Vragen over zonnepanelen in Cranendonck

 • Waarom zonnepanelen in Cranendonck?

  Zonnepanelen kopen in Cranendonck heeft voordelen. Op steeds meer daken in Cranendonck liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Cranendonck?

  In Cranendonck is er op dit moment geen subsidie op zonnepanelen. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Cranendonck?

  Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Eindhoven. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de gehele regio rond Cranendonck . Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners actief. Deze komen uit Swalmen en Eindhoven. Samen Verduurzamen we de lokale regio!


Cranendonck in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Cranendonck steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Cranendonck er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Cranendonck

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!