088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Bunne
Zonnepanelen in Bunne

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Bunne

Gemeente Tynaarlo is al goed bezig met verduurzamen. Zo helpt de gemeente met het 'Koploperproject' om mkb-bedrijven binnen één jaar duurzamer te maken. Ook steeds meer inwoners van Tynaarlo stappen over op zonne-energie. Hiermee helpen zij niet alleen het milieu, maar besparen zij ook flink op de energierekening. Ga jij ook profiteren van de zon?

Met 1.020 zonuren per jaar kunnen de inwoners van gemeente Tynaarlo wel €1027 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. Met de huishoudens die al beschikken over zonnepanelen wordt gezamenlijk al €3.874.770 euro per jaar bespaard.

Na de aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Bunne:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Bunne kende afgelopen jaar 1020 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Bunne zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Bunne ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Bunne kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Bunne

Al 3.390 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Tynaarlo gingen je voor.

Potentie in Tynaarlo

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in de gemeente Tynaarlo. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 7.556 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel veel woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen! Grote kans dat jouw woning ook geschikt is.

Let wel even op als je in of rondom één van de volgende straten of gebieden woont: Hooiweg, Hoofdweg, Vosbergerlaan en Dennenoord. Ook gaat dit om een deel van Zuidlaren rondom de Koningstraat en de Kerkstraat, Brink en de Oude Rijksweg

Deze locaties zijn namelijk door de gemeente bestempeld met beschermd stadsgezicht. Het is wel mogelijk om hier zonnepanelen te plaatsen, maar dan heb je een vergunning van de gemeente nodig.

Klimaatneutraal in 2030

Gemeente Tynaarlo heeft de ambitie om in 2030 klimaatneutraal te zijn. Dit houdt in dat de hoeveelheid opgewekte stroom gelijk is aan hoeveel er verbruikt wordt. Hier is de gemeente al goed mee bezig en haar inwoners werken hier ook aan mee. Zonneplan wil graag haar steentje bijdragen en de gemeente voorzien van zoveel mogelijk zonnepanelen. Op dit moment zijn er 3.390 daken die al panelen hebben. Dit is al een grote stap richting een duurzamer Tynaarlo, maar nog niet genoeg om de doelstelling te halen. Help jij de gemeente daarom ook mee?


Bunne in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Bunne steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Tynaarlo er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Tynaarlo

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!