088 020 3000Bereikbaar tot 18:00 uur
Brouwershaven
Zonnepanelen in Brouwershaven

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Brouwershaven

Ben je er klaar voor? Je eigen groene stroom opwekken en daarmee flink besparen op je maandlasten? Zonnepanelen zijn in opkomst in Schouwen-Duiveland. Het is dan ook niet voor niks dat de gemeente in de top 100 staat van meest duurzame toeristische trekpleisters. De gemeente is erg goed bezig! Wij staan bij Zonneplan te springen om jouw woning ook om te toveren tot een duurzame woning.

Gemiddeld kun je €1.027 per jaar besparen met zonne-energie. Het is dus niet alleen leuk voor het milieu maar ook voor je portemonnee!

De inwoners met zonnepanelen van Brouwershaven besparen samen gemiddeld €2.087.891 per jaar. Samen hebben zij al 95.740 bomen gered!

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw wensen en verbruik te bespreken. Op basis van deze informatie ontvang je een persoonlijk Zonneplan met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing!

 

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Brouwershaven:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Brouwershaven kende afgelopen jaar 1140 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Brouwershaven zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Brouwershaven ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Brouwershaven kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Brouwershaven

Al 2,033 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Schouwen-Duiveland gingen je voor.

Geschikte daken in Brouwershaven

Zonneplan heeft van te voren een dakanalyse in Brouwershaven gedaan. Uit onze analyse blijkt dat veel daken in Brouwershaven geschikt zijn voor zonnepanelen. Er zijn in Brouwershaven   5.262 geschikte daken! De kans is dus erg groot dat jouw dak hier ook onder valt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Doe geheel vrijblijvend een aanvraag en ontvang een persoonlijk advies.

Wat ook goed is om te weten, in Brouwershaven is geen sprake van een beschermd stadsgezicht. Dit houdt in dat de zonnepanelen op jouw dak geplaatst kunnen worden zonder dat er een vergunning nodig is van de gemeente!

Duurzaamheid in de gemeente

In 2040 wil de gemeente Schouwen-Duiveland energie neutraal leven realiseren. Dit betekent dat de gemeente net zoveel duurzame energie opwekt als dat er aan energie nodig is. Het nemen van zonnepanelen is hiermee al een goede eerste stap. Daarom wil Zonneplan hier ook graag haar steentje aan bijdragen.  Er zijn al 2.033 inwoners met zonnepanelen. doe jij ook mee?

 


Brouwershaven in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Brouwershaven steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Schouwen-Duiveland er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Schouwen-Duiveland

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!