ZonnepanelenZonnepanelen
Slimme energieSlimme energie
ContactContact
088 020 3000Morgen open om 08:00 uur

Prijsvraag: Voorspel het aantal zonuren van 2021

Actievoorwaarden

 1. Winacties worden uitgeschreven door Zonneplan B.V. gevestigd te Burgemeester Roelenweg 13D, 8021 EV te Zwolle.
 2. Deelname aan deze actie is gratis.
 3. Iedere deelnemer kan meerdere keren deelnemen aan een actie met een maximale van 5 keer.
 4. Één persoon wint de prijs.
 5. Als er 2 of meerdere mensen zijn met hetzelfde juiste antwoord. Dan wordt er gekeken naar het moment van inzending. Degene die het eerst het antwoord heeft gegeven, wint. Mocht de uitzondering zich voordoen dat 2 of meerdere mensen met hetzelfde juiste antwoord op dezelfde tijd hun antwoord insturen. Dan wordt de prijs (t.w.v €1.000) verloot onder deze mensen.
 6. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie;
 7. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven;
 8. In totaal zal de winnaar die het eerste het dichtste bij zit, zijn of haar energierekening terugwinnen met een maximale van €1.000,-.
 9. De winnaar dient een bewijs van zijn of haar energierekening van 2021 aan Zonneplan toe te sturen. Zodoende dat Zonneplan het bedrag kan inzien om deze uit te betalen.
 10. Deelname vindt plaats wanneer je op de Facebookpagina van Zonneplan onder het winbericht een reactie plaatst. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.
 11. Deze actie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook of op een andere manier geassocieerd met Facebook.
 12. De actie loopt tot 31 december 2021 om 12:00.
 13. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname. Minderjarigen jonger dan 18 jaar mogen alleen aan het promotionele kansspel deelnemen met toestemming van een ouder/verzorger.
 14. Winnaar(s) worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via een privé bericht van hun Facebookaccount waarmee aan de actie is deelgenomen.
 15. Zonneplan kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 16. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 17. Indien kansspelbelasting moet worden betaald, zal Zonneplan hiervoor zorg dragen.
 18. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door Zonneplan voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden.
 19. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Zonneplan.
 20. Zonneplan handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.
 21. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 22. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 23. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Zonneplan via: 088-0203000

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken