8.0
Het contact met mijn adviseur was goed. Bart heeft mij altijd goed te woord gestaan. De installatie was goed. Na de installatie was alles netjes opgeruimd. De BTW-teruggave was goed. Het bedrag netjes teruggekregen. Kortom, Zonneplan is top!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

9.0
De installatie ging fantastisch. Alles voldoet aan de verwachtingen die ik vooraf had. Monteurs hebben netjes gewerkt en de opbrengsten zijn geweldig!
Zonnepanelen Franeker
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 295 Wp All Black

10.0
Alles is geweldig gegaan van begin tot eind. Het contact was altijd erg prettig en de monteurs waren erg meedenkend. Daardoor is het kabeltraject netjes weggewerkt en hangt de omvormer op een erg fijne plek. Door de geweldige zon van de afgelopen maanden zijn de opbrengsten ook erg leuk! Ik zal Zonneplan aanraden!
Zonnepanelen Franeker
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

10.0
Zonneplan is fantastisch. Eén telefoontje en alles wordt voor je geregeld, Super!
Zonnepanelen Franeker
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

9.0
Ik ben uitermate tevreden! Ik heb een zeer aangenaam gesprek gehad met Romy. Het was een vrolijke en open dame die mij goed heeft geholpen. Ik kreeg twee offertes waarvan ik er een heb gekozen. De installatie is ook pico bello verlopen. Alles is ook netjes afgehandeld.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

10.0
Het gehele proces is goed gegaan en alles is naar wens verlopen. Het zonnepanelensysteem werkt naar behoren.
Gekozen voor Zeversolar TLC6000 en Trina Solar 275 Wp Poly

10.0
Zonneplan is een erg goed bedrijf. De jongens van de installatie waren echt keurige jongens! Ze waren ook erg blij met het voorwerk dat ik al uitgevoerd had. Mede hierdoor maar ook door henzelf ging de installatie erg vlot. De zonnepanelen liggen er nu erg mooi bij. Maandelijks houd ik ook de opbrengst bij. De maanden tot nu toe waren niet de top-maanden maar de opbrengst is al echt heel mooi! Ik ben erg tevreden over Zonneplan en daarom heb ik ze ook al aangeraden bij vele anderen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Prima in orde! Ik heb tijdens mijn adviesgesprek aangegeven dat ik geïnteresseerd was in de tesla-batterij. Nu bleek dat dit vanwege de huidige salderingsregeling voor mij niet winstgevend zou zijn. Daarom alleen de zonnepanelen gekocht. Fantastisch dat de adviseurs van Zonneplan hier zo transparant over zijn!
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De zonnepanelen werken hartstikke mooi. Installatie is heel goed en netjes gegaan. Van voor tot achter netjes gewerkt en gehandeld. super.
Gekozen voor SolarEdge SE5000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Zeer tevreden over Zonneplan, we zijn zeer goed geholpen door onze persoonlijke adviseur. Het is allemaal perfect verlopen, we hebben Zonneplan ook aanbevolen aan kennissen en die hebben momenteel ook al zonnepanelen van Zonneplan!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Prima service van Zonneplan. Onze zonnepanelen werken uitstekend en de kennis van de installateurs was erg hoog. Ik ben met Zonneplan in zee gegaan omdat ze als eerste in Nederland op de markt kwamen met de All Black zonnepanelen. Daarnaast was dit zonnepanelensysteem erg goed geprijsd en kan deze samenwerking voor ons als een win-win situatie beschouwd worden.
Zonnepanelen Winsum
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Het is heel erg dik voor elkaar. Je kunt mij niet blijer maken dan dat ik nu ben. Ik ben vooral opgelucht dat ik zelf erg veel inspraak had in het maken van het plan. Ik heb mijn eigen wensen door kunnen geven. Een erg tevreden klant kun je wel zeggen. Iedereen die ik spreek over de zonnepanelen raad ik Zonneplan aan.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9.0
In zijn algemeenheid ben ik tevreden. De opbrengsten tot nu toe zitten 10% boven de raming, ondanks het gegeven dat we nog niet heel goed weer hebben gehad. Eerst heb ik mij breed georiënteerd. Uiteindelijk heb ik Zonneplan een serieuze offerte laten maken, waar ik ook voor gegaan ben. Ik ben aan de kant van de kwaliteit gaan zitten. Zonneplan kwam daarin betrouwbaar over. Het waren ook aardige jongens die geplaatst hebben. Ik had zelf al wat voorwerk gedaan, dus dat scheelde hun een hoop werk.
Zonnepanelen St.-Annaparochie
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Het duurde niet lang voordat alles goed draaiend achter werd gelaten. De jongens waren snel en goed. Ik heb helemaal geen op of aanmerkingen betreffende Zonneplan. Ik ben dik tevreden.
Zonnepanelen Franeker
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Zelf had ik een vijftal offertes aangevraagd. De snelheid en de manier waarop Zonneplan reageerde getuigt van professionaliteit, wat uiteindelijk de doorslag heeft gegeven. Daarnaast geven de positieve reviews ook vertrouwen. Het contact in zijn algemeenheid was plezierig. Ik heb me altijd vrij gevoeld om te bellen. Achteraf had er nog een extra paneel op mijn dak gekund, maar dan was er ook weer een andere omvormer nodig. Voor de rest ben ik helemaal tevreden. De installateurs waren keurig op tijd, hebben in overleg gewerkt en hebben het keurig afgeleverd.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Naast Zonneplan heb ik geen andere partijen overwogen. Ik had van andere klanten al gehoord dat het kiezen voor Zonneplan een goede keuze is. De vragen die ik had, werden keurig en vlot beantwoord. Ik ben erg tevreden.
Gekozen voor Zeversolar TL1500 en Trina Solar 260 Wp All Black

9.0
Ik kijk er met een positief gevoel op terug. 's Morgens om 08:30 uur waren de installateurs er, en om 12:00 uur draaide het spul. Mooi vlot en zonder poespas. Twee jaar geleden heb ik al eens een offerte uitgebracht, maar onlangs ben ik er weer mee aan de slag gegaan. Als ik toch nog iets ter verbetering zou moeten opmerken dan is het dat de installatie wat lang op zich heeft laten wachten. Ik heb er op een bepaald moment zelf achteraan gebeld om te vragen wanneer de installatie van de panelen kon plaats vinden.
Zonnepanelen Franeker
Gekozen voor SMA Sunny Boy 2100TL-10 en LG 245 Wp All Black

10.0
De installateurs waren fatsoenlijke mensen. Dit verwacht je niet snel van technische jongens, maar ik heb respect voor het werk dat ze geleverd hebben. Voordat ik tot de aanschaf overging heb ik bij mij in de buurt gekeken naar hoe panelen gelegd waren. Vaak lagen ze er schots en scheef op, bij Zonneplan wist ik dat dit niet zou gebeuren.
Zonnepanelen Menaam
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3600TL-21 en LG 250 Wp All Black